Бял списък-за София!

• 1 137 501
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 770
Доктор Коларов гинеколог- ендокринолог Майчин дом София
http://dockolarovi.com/

д-р Йосиф Коларов - Майчин дом рискова бременност и
частен център ин витро
http://www.invitro.bg

д-р Мазгалов -хирург Пирогов -гнойно септична хирургия -единствена на Балканите

д-р Хаджигенов - зъболекър Младост 3

# 1 771
Др.Константинова-22п-ка.Др.Начко Чалманов-Шейново.Доц.Стефан Иванов-онкогинеколог кв.Мусагеница.                                                                                                                 

# 1 772
Д-р.Ганчева онколог-хирург акушер гинеколог онкодиспансера в Дървеница.

# 1 773
Д-р.Ганчева онколог-хирург акушер гинеколог онкодиспансера в Дървеница.
4ери,тя май е само онкогинеколог ,не е акупер-гинеколог. Peace

# 1 774
Препоръчайте ми педиатър от Полимед на бул.Тодор Александров.
Живея на близо и искам да си сменя личната на детето.

# 1 775
Доктор Масларски болница ВИТА е НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ ПЕДИАТЪР И НАЙ-СВЕСТНИЯТ ЧОВЕК!!!

# 1 776
Д-р Николай Бановски от Медицински център " Св. Георги Софийски"- специалист УНГ. Един от най-внимателните хора, които познавам, много отговорен към пациента и отдаден на професията си. Бъдете жив и здрав, Докторе!

# 1 777
Доктор Масларски болница ВИТА е НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ ПЕДИАТЪР И НАЙ-СВЕСТНИЯТ ЧОВЕК!!!

Подкрепям напълно.
Уникален педиатър е!  Peace

# 1 778
Мисля, че и д-р Масларска от Токуда - неонатолог - си я бива

# 1 779
Мисля, че и д-р Масларска от Токуда - неонатолог - си я бива
ТЯ Е №1 и за мен!За нейния съпруг Д-р Масларски,също съм чувала прекрасни отзиви,но за огромно мое съжаление не стигнах до неговите услуги,благодарение на широко рекламираните "СПЕЦИАЛИСТКИ"от МД-София! #2gunfire #Cussing out Cry

# 1 780
  • София
Д-р Румен Велев - Шейново - извадил на бял свят моето незаменимо съкровище Антонио.
Д-р Мария Ризова - акушер-гинеколог в клиника Торакс- София - НЕВЕРОЯТЕН СПЕЦИАЛИСТ И ЧОВЕК.
Д-р Масларски и д-р Беличева - педиатри в клиника Вита - София

# 1 781
Д-р Румен Велев - Шейново - извадил на бял свят моето незаменимо съкровище Антонио.
Д-р Мария Ризова - акушер-гинеколог в клиника Торакс- София - НЕВЕРОЯТЕН СПЕЦИАЛИСТ И ЧОВЕК.

Тя следи бременността ми. И наистина вс. беше ОК - любезна, обяснява всичко подробно, обаче се появи проблем - според нея папиломи. Тя ги изчисти със Солкожин. Каза, че няма проблеми да раждам нормално, НО така и не прати биопсия от т.нар. папиломи за изследване в лаборатория. В последствие лекарят, при който бях решила да раждам ми обясни, че жените с папиломи могат да раждат и нормално, ОБАЧЕ в 30% от случаите това МОЖЕ да бъде фатално за бебето. И тъй като при мен не беше ясно, "благодарение" на д-р Ризова, точно от кой вид са били моите, легнах под ножа  #Cussing out После отново се появиха същите образувания. Отидох при въпросният лекар, който ме оперира, и след изследване, се оказа, че това е ХЕРПЕС. Всички знаете, предполагам, какви са последствията от нормално раждане при наличие на херпес, бил той активен 2-2 и половина месеца преди раждане  #2gunfire Няма да се спирам на факта, изобщо не видя какво е бебето ми със сигурност - ту беше момче, ту момиче.  А за това, че си раждала при Велев, не се съмнявам, че тя те е пратила при него, понеже и мен през цялата ми бременност ме облъчва да родя при него - бивши колеги са. Peace

Извинявам се за отклонението от темата  Peace

# 1 782
  • София

Тя следи бременността ми. И наистина вс. беше ОК - любезна, обяснява всичко подробно, обаче се появи проблем - според нея папиломи. Тя ги изчисти със Солкожин. Каза, че няма проблеми да раждам нормално, НО така и не прати биопсия от т.нар. папиломи за изследване в лаборатория. В последствие лекарят, при който бях решила да раждам ми обясни, че жените с папиломи могат да раждат и нормално, ОБАЧЕ в 30% от случаите това МОЖЕ да бъде фатално за бебето. И тъй като при мен не беше ясно, "благодарение" на д-р Ризова, точно от кой вид са били моите, легнах под ножа  #Cussing out После отново се появиха същите образувания. Отидох при въпросният лекар, който ме оперира, и след изследване, се оказа, че това е ХЕРПЕС. Всички знаете, предполагам, какви са последствията от нормално раждане при наличие на херпес, бил той активен 2-2 и половина месеца преди раждане  #2gunfire Няма да се спирам на факта, изобщо не видя какво е бебето ми със сигурност - ту беше момче, ту момиче.  А за това, че си раждала при Велев, не се съмнявам, че тя те е пратила при него, понеже и мен през цялата ми бременност ме облъчва да родя при него - бивши колеги са. Peace

Извинявам се за отклонението от темата  Peace
Истината е, че винаги ще има и доволни и недоволни от даден лекар.
На мен д-р Ризова много ми е помогнала. Аз написах историята си в Черен списък преди малко.
Тя не ме е агитирала да родя при Велев, а само ми предложи. Искам да кажа, че аз и имам такова доверие, че ако ми каже да дойда да родя при теб щях да дойда (образно казано, разбира се) Simple Smile

# 1 783
Мургана, разбира се, права си, че

Цитат
.............. винаги ще има и доволни и недоволни от даден лекар.

Като написах горния пост, нямах намерение да те опровергавам, а да кажа своето лично мнение за познат лекар  Peace
Аз се разочаровах от нея, въпреки първоначалното прекрасно, майчинско даже, отношение. Но това не я прави лош човек  Peace

# 1 784
  • София
Много съжалява, че се е получило така при теб!

Общи условия

Активация на акаунт