Бял списък-за София!

• 1 136 878
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 995
д-р Йосиф Димитров (ин витро център Димитров), работи и в МД. Не ми се наложи ин витро, защото проблема беше само при мен и само ПКЯ, но получих адекватно лечение, което не получих до тогава от ендокринолог, схема и постоянно наблюдение и до днес, когато вече съм бременна.
д-р. доц. Вили Димитрова - специалист Фетална Морфология ( МЦ Фемина)

# 1 996
Аз искам да питам за ДОБЪР съдов хирург. Имам след бременността придобити разширени вени и вече не мога да си ги гледам, та искам да се оперирам.
Благодаря!

За операции на разширени вени на краката - познавам една жена, оперирана от д-р Гиров - мисля, че беше и доцент. Много е доволна.

А къде практикува този доц. Гиров?

Практикува във Военномедицинска академия.

# 1 997
Аз искам да питам за ДОБЪР съдов хирург. Имам след бременността придобити разширени вени и вече не мога да си ги гледам, та искам да се оперирам.
Благодаря!

За операции на разширени вени на краката - познавам една жена, оперирана от д-р Гиров - мисля, че беше и доцент. Много е доволна.

А къде практикува този доц. Гиров?

Практикува във Военномедицинска академия.

Благодаря!!!!!!!

# 1 998
Здравейте ,
Ако може да ми препоръчате добър гинеколог в Майчин дом - София , ще съм ви мн. благодарна.
Нужни са ми няколко прегледа , за едни жъзпаления засягащи и цисти .
А също така ще правим опити за бебе и искам да си намеря добър гинеколог.

# 1 999
Moni_Pr 

za  Дяволов и Гунев съм чувала добри неща

# 2 000
  • София
Moni_Pr 

za  Дяволов и Гунев съм чувала добри неща
Подкрепям напълно. Азродих при Гунев. Свалям му шапка за професионализма!  bouquet

# 2 001
С ДВЕ РЪЦЕ ПРЕПОРЪЧВАМ Д-Р КИРЯКОВА ОТ ТОКУДА БОЛНИЦА. Отидох при нея абсолютно сама (без да ме е изпратил някой или някой да ми я е препоръчал) - избрах си я след като прочетох информацията за всички в сайта на болницата. Работи и със здравната каса. Невероятен доктор, страхотен професионалист. Грижеше се за всичко през цялата бременност, по време на раждането ми (което беше..... по - добре да не си спомням) и след това, до момента в който минаха 40 дни след раждането ми. Просто се обадете за час при нея, а тя ще ви даде всичките си координати още първия път. 

# 2 002
Д-р Тихомирова, 9-то ДКЦ (кв.Орландовци) - гинеколог.
При нея ходех на ЖК, препоръчаха ми я горещо, аз също съм много доволна.
Внимателна, отговаря търпеливо на всички въпроси.
Работи с предварително записани часове (на регистратурата, записват и по телефона) и не се налага да висиш с часове пред кабинета, когато ти се гади и си с болки.

# 2 003
Д-р Спиридон Тодоров от ИСУЛ,за мен е един от най-добрите УНГ специалисти. Както и проф.Георги Георгиев- УНГ- С много перипети със се сблъсквала , но в тази област по мое мнение те са най.Много ми е чудно , че  видях д-р Тодоров в систематизиран "черен списък" и то на база само 1 оплакване, което ако някой го прочете и малко по-вече разбира за проблема ще види , че нещо тук не е грешката на лекаря. Субективизма на хората е голям ,на мен 1 лекар е помогнал на друг не. Трябва да се вземат предвид много мнения когато се правят подобни списъци.

# 2 004
искам да препоръчам Д-р Мария Атанасова акушеро гинеколог майчин дом,невероятен специалист и човек

# 2 005
Аз съм в момента в Токуда и мога да препоръчам с 2 ръце Д-р Бойко Димитров - много добър лекар и професионалист.
По отношение на Д-р Людмила Лазарова - попаднах случайно на нея по време на нощно дежурство. Не съм виждала по аругантен лекар в Токуда, не само в акушерство и гинекология, бих казала в цялата болница. Не бихте искали в момента, в който сте родили да попаднете в ръцете на някой, който се обръща към вас на "ТИЯ" не ви поглежда и изразява видно недоволство, че сте отишли да попитате нещо и сте му прекъснали вечерята. Някак не е много адекватно това да се случва в болница, където раждането започва от 2000 лв. ....

# 2 006
Ако имах повече от 2 ръце, със сигурност щяха да са също за Бойко Димитров от Токуда, що се отнася до гинеколози. Уникален, възпитан, отзивчив, добър, голям специалист.

Искам да добавя д-р Бойко Стоименов - мамолог в I-ва Градска. Един повече от невероятен човек и професионалист! На него дължа спокойствието си сега и за в бъдеще. Толкова мил, човечен и спокоен човек не познавам. Благодаря на Господ, че го има.

# 2 007
Здравейте момичета , някой да каже нещо за д-р Савчева от МД

# 2 008
забравих да пиша че става дума за гр.София

# 2 009
  • София
Д-р Денева, неонатология и педиатръ в Токуда.
Гледа детенце от раждането му, тогава работеше в Шейново и до днес.
Много съм доволна  и признателна Peace

Общи условия

Активация на акаунт