Бял списък-за София!

• 1 136 816
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 2 010
Здравейте момичета, родих при доктор Дяволов от Майчин дом по спешност със секцио в Майчин дом  След като ме преместиха на седмия етаж той идваше да ми види. Много съм доволна от него.

Педиатрите там също са много добри. Тъй като бебо се роди много малък за него се грижеха доцент Слънчева и доктор Яръкова, доктор Попиванова.  Само добри думи мога да кажа за тях.

# 2 011
Хора търся си нормален  Rolling Eyes, пък ако е добър още по-добре  Mr. Green гинеколог със здравната каса, за проследяване на бременност.
Искам да ми оформя документите и да ми води там разните изследвания, и когато пожелая да ми даде боничен преди 8 месец (примерно към 6 живот и здраве   Confused)
Иначе си имам друг платен добър гинеколог за проследяване и раждене  Wink
 Няма значение в кой район на София, иначе аз съм от Дружба и ако ми е в района още по добре.  bouquet

# 2 012
ronisum , моя приятелка ходеше при д-р Розалия Костова, препоръча ми я и на мен, но аз към Майчин дом се ориентирах. Не ти пречи да се срещнеш с нея и да говорите де. Ако искаш тел. ЛС.

# 2 013
ronisum , моя приятелка ходеше при д-р Розалия Костова, препоръча ми я и на мен, но аз към Майчин дом се ориентирах. Не ти пречи да се срещнеш с нея и да говорите де. Ако искаш тел. ЛС.
Работи ли със здравната каса за проследяване, ако да, давай ми контакти на ЛС, пък аз ще реша до седмица  Hug

# 2 014
да, работи. Писах ти на ЛС.Може, ако се спреш на нея, да дадеш отзиви  лично тук-надявам се;-)

# 2 015
     Искам да благодаря на доц. Лилянова и целия персонал (с малки изключения, но почти винаги не всичко е идеално) от инфекциозна болница, северен павилион. За това, че приеха сина ми (на 9 години) веднага и напаравиха всичко възможно за неговото оздравяване. Отнасяха се любезно и с разбиране, дано все повече такива лекари да има, които знаят значението на хипократовата клетва.

# 2 016
Д-р Кълвачева от Вита!!

# 2 017
  • В сънния Люлин, прибулен...
Д-р Кълвачева от Вита!!

ДА!  Money Money Money

# 2 018
Хора търся си нормален  Rolling Eyes, пък ако е добър още по-добре  Mr. Green гинеколог със здравната каса, за проследяване на бременност.
Искам да ми оформя документите и да ми води там разните изследвания, и когато пожелая да ми даде боничен преди 8 месец (примерно към 6 живот и здраве   Confused)
 Няма значение в кой район на София, иначе аз съм от Дружба и ако ми е в района още по добре.  bouquet

Същият профил на лекар ме интересува, по Зоните (около Стамболийки, Т. Александров) и центъра за предпочитане, но не задължително. Както е тръгнало с тези часове до 3ти месец няма да мога да запиша час  Sad
Благодаря предварително за препоръките!

# 2 019

Същият профил на лекар ме интересува, по Зоните (около Стамболийки, Т. Александров) и центъра за предпочитане, но не задължително. Както е тръгнало с тези часове до 3ти месец няма да мога да запиша час  Sad
Благодаря предварително за препоръките!

д-р Розалия Костова, е някъде около църквата "Св.Георги"мисля,поликлиника имаше наблизо.Ако искаш тел.пиши ЛС.

# 2 020
 с две ръце за д-р румен велев от шейново

# 2 021
с две ръце за д-р румен велев от шейново

Господина определено не е за белия списък, но който се интересува може да пита на лични.

# 2 022
искам да препоръчам Д-р Мария Атанасова акушеро гинеколог майчин дом,невероятен специалист и човек

Аз родих при нея, страхотна е, гласувам с две ръце  Simple Smile

# 2 023
Др.Константин Петров от 1АГ"Света София"

# 2 024
искам да препоръчам Д-р Мария Атанасова акушеро гинеколог майчин дом,невероятен специалист и човек
и аз съм си я заплюла живот и здраве!!!
Сподели малко мнение. как попадна на нея Simple Smile Може и на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт