Бял списък-за София!

• 1 136 654
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 2 025
  • софия
с благодарност за професионализма, отношението и отзивчивостта добавям д-р Веселин Маринов, хирург в болница Токуда и д-р Николай Увалиев, анастезиолог в болница Токуда!

# 2 026
Най- накрая и аз се наканих да пиша в тази тема  Wink
 Мисля, че името й е споменавано многократно в белия списък, но все пак и аз да изкажа благодарността си към д-р Рени Ковачева, от 1 АГ "Света София"- невероятен професионалист и човек, благодарение на нея станах мама на едно прекрасно момченце!
Искам да запиша и още един АГ- лекарката, която ми проследи цялата бременност, адски отзивчива и мила, също така страхотен професионалист- д-р Виктория Благоева от МЦ "Свети Пантелеймон"(също така преглежда и в  МЦ "Д-р Божидар Славчев" и Центъра по репродуктивна медицина на д-р Владимиров) Peace

# 2 027
Доцент Борислав Маринов от МД е страхотен специалист! Огромни благодарности!

# 2 028
Д-р Георги Стаменов!!! Невероятно грижовен и добър лекар. Винаги може да се разчита на него!
АГ център "Димитров"

Не съм съгласна, че на Георги Стаменов му е мястото в този списък.
В черния списък подробно съм описала причината, разбира се всеки греши, но той постъпи неморално с мен.

# 2 029
  • София
   С огромна благодарност към д-р Хамамджиев в гр.София - златни ръце за рехабилитация и кинезитерапия! Рядко ще откриете лекар, чиито прегледи са безплатни!

# 2 030
С благодарност към професор Димитрова, Александровска болница, София.  bouquet

# 2 031
Доц. Галина Чакалова-гинеколог онколог. Тя спаси моят живот и моето бебче на 1 година ще си има майка. Оказа се, че през бременността са ме наблюдавали само с ехограф без гинекологичен преглед. Родих със секцио. След него продължих да кървя и при гинекологичен преглед Доц. Чакалова откри, че имам рак на маточната шийка, които се е развивал по време на бремнността и никои не е забелязал това!. Тя ме оперира и благодарение на нея ще живея. Скъпи мами, дори не подозирате колко много млади жени се лекуват в онкологията заради некомпетентни гинеколози. На съседното легло лежеши младо момиче, на което някъде и бяха направили безкръвна операция заради киста на яйчника, без да знаят че има рак и беше с разсейки.  Доц. Чакалова я оперира успешно и сега на момичето и предстои и химиотерапияза да живее.

# 2 032
Д-р Константин Петров от 1АГ Св.София (акушер-гинеколог)
Д-р Нонка Николова от 1АГ Св.София (анестезиолог)
Това са част от екипа при направеното ми секцио.Много им благодаря!!!!!

# 2 033
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог ендокринолог в софия, тъй като имам чувството, че за всички доктори изчетох доста неща в черния списък Confused

# 2 034
Доц. Галина Чакалова-гинеколог онколог. Тя спаси моят живот и моето бебче на 1 година ще си има майка. Оказа се, че през бременността са ме наблюдавали само с ехограф без гинекологичен преглед. Родих със секцио. След него продължих да кървя и при гинекологичен преглед Доц. Чакалова откри, че имам рак на маточната шийка, които се е развивал по време на бремнността и никои не е забелязал това!. Тя ме оперира и благодарение на нея ще живея. Скъпи мами, дори не подозирате колко много млади жени се лекуват в онкологията заради некомпетентни гинеколози. На съседното легло лежеши младо момиче, на което някъде и бяха направили безкръвна операция заради киста на яйчника, без да знаят че има рак и беше с разсейки.  Доц. Чакалова я оперира успешно и сега на момичето и предстои и химиотерапияза да живее.

Радвам се, че си здрава вече!!!

Сигурно знаеш все пак, че и тук във форума се полагат много усилия за максималното популяризиране на профилактиката срещу рака на маточната шийка...Дано все по-малко жени в България се разболяват  Praynig

Може би не е лошо да дадеш и координати на доц. Чакалова   bouquet

# 2 035

Д-р Елена Иванова - педиатър,
работи със здравната каса.

Кабинетът се намира в "Сана"-та, в дясно от входа на Студентска поликлиника, в гр.София
На нечетни дати - от 7.30 до 13.30
На четни дати - от 13.30 до 19.30

Няма частен кабинет(не й остава време и за там:))

Това мнение е от 2004.Сега нещата не стоят така вече.Много несериозно отношение от нейна страна.Подробно съм описал в черния списък!

# 2 036
  • София
Хора търся си нормален  Rolling Eyes, пък ако е добър още по-добре  Mr. Green гинеколог със здравната каса, за проследяване на бременност.
Искам да ми оформя документите и да ми води там разните изследвания, и когато пожелая да ми даде боничен преди 8 месец (примерно към 6 живот и здраве   Confused)
Иначе си имам друг платен добър гинеколог за проследяване и раждене  Wink
 Няма значение в кой район на София, иначе аз съм от Дружба и ако ми е в района още по добре.  bouquet

Същият профил на лекар ме интересува, по Зоните (около Стамболийки, Т. Александров) и центъра за предпочитане, но не задължително. Както е тръгнало с тези часове до 3ти месец няма да мога да запиша час  Sad
Благодаря предварително за препоръките!

Присъединявам се и аз - около Стамболийски и със ЗК. Ако някой има желание да ми помогне - направо координати на лс, че малко бързам вече  Wink Благодаря предварително!

# 2 037
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог ендокринолог в софия, тъй като имам чувството, че за всички доктори изчетох доста неща в черния списък Confused
добри ендокринолози- Катя Тодорова и Начев от МД. Те работят с добри гинеколози.
Катя Тодорова работи и с д-р Йосиф Димитров, от ин витро клиника Димитров.

# 2 038
  • В сънния Люлин, прибулен...
Д-р Маргарита Виткина е свестен ендокринолог, работи в ИСУЛ и МЦ Панацея
Аз също признавам и д-р Наташа Станкова - работи в ДКЦ-то, което се намира зад градинката на паметника на Македоно-одринското опълчение (навътре от "Опълченска" е), ако се спрете на това име, пишете, ще пусна на лични мобилен номер.

# 2 039
  • при късмета
От почти всички лекари с които съм се сблъсквала през живота си, имам един единствен пример за този списък и това е д-р Николай Димитров ортопед хирург в ортопедията в Горна баня, горен крайник. Правеше и профилактичните прегреди на бебетата на тазобедрените стави в "Света София", но сега не знам дали още е там.
Много добър хирург и страшно сърцат човек, за съжаление такива лекари са на изчезване.

Общи условия

Активация на акаунт