Бял списък-за София!

• 1 136 552
  • 2 395
  •   2
Отговори
# 2 040

Д-р Елена Иванова - педиатър,
работи със здравната каса.

Кабинетът се намира в "Сана"-та, в дясно от входа на Студентска поликлиника, в гр.София
На нечетни дати - от 7.30 до 13.30
На четни дати - от 13.30 до 19.30

Няма частен кабинет(не й остава време и за там:))

Това мнение е от 2004.Сега нещата не стоят така вече.Много несериозно отношение от нейна страна.Подробно съм описал в черния списък!

Присъединявам се кам мнението на Draqul. И още нещо Др. Елена Иванова никога не е била  педиатър тя е общопрактикуващт лекар/само със завършено образувание по медицина нищо повече/. А за да вземе специалност по педиатрия трябва да по учи още и след това да държи изпит за специалност.  Laughing

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 17:06 от AnMary

# 2 041
  • София
Др. Елена Иванова, мили дами, е отличен диагностик и умее да работи с деца, а това е най-важното. Личен е и на двете ми деца от 2005 г. и единственото, от което мога да се оплаче е, че е прекалено натоварена и винаги има огромна опашка пред кабинета й, но това е, защото постояно идват нови дечица да се записват при нея.

На моменти отношението и е леко грубо, но всеки си има приоритети, а моят е лекарят бързо и точно да определя какво им е на децата, да изписва правилни лекарства, да не ги тъпче с АБ и всичко това др. Иванова притежава, така че по мое мнение мястото й е в белия списък Peace.

# 2 042
Университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н.И.Пирогов"
е единствената болница за мен в София.
във всеки случай съм срещала само вещина и човешко отношение.
благодаря на невроятните екипи, лекари и сестри в Детска хирургия,
благодаря на дежурните екипи травматолигия и ренген (по специално на 24.04.2011)
не мога да посоча имена, за съжаление, не ги научих от притеснение за детето си.
благодарна съм, че има такива хора и професионалисти.

# 2 043
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте!
Много моля за препоръка на конкретно име на лекар за ДжиПи от 12-та поликлиника в Люлин -  може и във филиала в Люлин 2

# 2 044
Здравейте!
Много моля за препоръка на конкретно име на лекар за ДжиПи от 12-та поликлиника в Люлин -  може и във филиала в Люлин 2
Не знам коя е 12-та поликлиника,ориентирай ме GrinningНие сме при д-рСвещникова-в Люлин е,но не съм сигурна дали е 12-та.Мноого съм доволна...Не живея в Люлин,за това все забравям коя поликлиника е.Утре мога да ти кажа със сигурност Peace

# 2 045
Здравейте!
Не знам коя е 12-та поликлиника,ориентирай ме GrinningНие сме при д-рСвещникова-в Люлин е,но не съм сигурна дали е 12-та.Мноого съм доволна...Не живея в Люлин,за това все забравям коя поликлиника е.Утре мога да ти кажа със сигурност Peace

12-та е! Мариана Свещникова е много в час. Препоръчвам!  Peace

# 2 046
  • В сънния Люлин, прибулен...
Благодаря!   bouquet  bouquet

# 2 047
Aз пък никак не съм доволна от Елена Иванова от САНА. Да, държи се мило и внимателно с децата и прави с това добро впечетление на родителите. Но....не дай си боже да сбърка някаква диагноза, например кожните  проблеми  са й трудни за диагностициране.
Преди 6 години изядох голяма паста от нея- не бе нанесла всички имунизации в картона и да не ви казвам какви проблеми имах затова. Като резултат излезнах виновна и не се съгласих, че тя ми е казвала неща, които просто никога не ми е говорила. И съответно- бях пререждана много пъти от други пациенти с удоволствие от нея. Също не ви трябва да и  поискате направление от нея за нещо, като унг, следващия път като отидете- няма да ви даде да я попитате за нищо, ами ще ви крещи, а върхът на всичко бе, когато въвлече и сестрата в нейните изцепки- говореше си със сестрата (тя изглежда много приятно момиченце обаче) и я караше да се съгласява с подигравките, които тази жена сипеше върху мен ПРЕД ДЕТЕТО. Като резултат последния път ме изпрати с диагноза: една заразна болест.Усъмних се, че детето ми няма тази заразна болест и отидох при д-р Масларов във Вита-той потвърди, че на детето нищо му няма  и там бяха много внимателни. С нетърпение чакам да се махна от  тази жена- униженията ми дойдоха от нея в повече. И за какво- защото не се съгласих да давам на детето ми антибиотици и да го тъпча цяла зима с лекарства за гърло, ами си взех направление И СИ РЕШИХ проблема. Или пък не се съгласих да лъже и да си измисля за моя сметка.
Съжалявам, че е смятах за добър педиатър.

# 2 048
valia - mira,
Прочетох ти чак сега коментара. Това обяснява всичко- мислех, че е педиатър. Ами не сметнах за естествено, че е нормално да тъпча детето с хапчета цяла зима, за да й угодя.
А и много се засягам, когато лъжат и намесват и моето име- обидно е. Ако сбърка нещо- вместо да се извини- ще разбереш човешко е, но не обратното.  Иначе, ако не си мошеник, се засягаш.

И не я оправдвам вече, че е много заета, щом е решила да работи като педиатър, а не е- явно защо го прави. Но и направления не дава за специалисти без да се засегне (а после се приготвяш за ...), не и преди цял месец да ти тъпче с всякакви боклуци детето и да си прави нейните експерименти. Като същевременно си виновен, че лечението й е било неефективно.

# 2 049
  • Sofia
Бихте ли ми препоръчали лекар от Студентска поликлиника/или някоя клиника в близост до Студ. град/. Налага ми се да си сменя личния лекар, а нямам представа към кого да се насоча. Благодаря!   bouquet

# 2 050
Д-р Иво Петров, кардиолог и кардиохирург в Токуда, завеждащ Кардиологично отделение в болницата

С лекота прави неща, които са новост и в световната медицина  Heart Eyes

Здравейте, искам и аз да изразя положителното си мнение за д-р Петров. Той ми направи ангиография преди 3 години (никой друг в болницата не можеше да направи това изследване, което е нещо като мини операция). Бях очарована, че се чуваше музика по време на операцията, докторът беше спокоен и уверен и ми направи изключително добро впечатление. Освен това беше много мил!

# 2 051
Д-р Пламен Масларски - педиатър
д-р Пенчо Кратунков - детски кардиолог
д-р Светослав Дойчинов - офталмолог

# 2 052
Доктор Стефан Стоилов и доктор Георги Балканджиев, детски хирурзи в "Пирогов". На 30.03. 2011 направиха перфектна 2 в 1 операция спленектомия и резекция на Мекелов дивертикул с анастомоза на дъщеря ми. Професионализъм, прекрасно отношение и човечност. Дано има повече лекари като тях! Благодарности и на целия персонал на Детско коремно отделение, Детска реанимация и Детска операционна към секция Детска хирургия на Пирогов! Hug

# 2 053
д-р Виктория Благоева - акушер-гинеколог
д-р Станкова - стоматолог (кабинет зад МОЛ Сердика на ул. Буная 8 ).

# 2 054
Бихте ли ми препоръчали лекар от Студентска поликлиника/или някоя клиника в близост до Студ. град/. Налага ми се да си сменя личния лекар, а нямам представа към кого да се насоча. Благодаря!   bouquet
.

Моя е в поликлиниката в Дианабад. Казва се Виктор Василев. Не мога да дам кой знае какви отзиви, защото да чукам на дърво не ми се е налагало кой знае какво да искам от  него.

Мисля че ще ти е удобно в тази поликлиника. Simple Smile  Имам добри отзиви и за Николова на 1 етаж. тя е и педиатър и общопрактивкуващ.

Общи условия

Активация на акаунт