Бял списък-за София!

• 1 144 256
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 740
Здравейте отново. По - горе прочетох нещо, което малко ме притесни - изпращат ме при Д-р Веселина Славкова в МЦ "Фемина" за фетална морфология. То е ясно, че всеки си има мнение за нея, но бихте ли ми препоръчали друго място, където да мога да направя изследването.

# 1 741
  • София
Здравейте, Emilimal. Можете да отидете при доцент Томова. Ако искате пишете на ЛС за координатите й.

# 1 742
  • София
2 пъти бях на ФМ при Славкова и преспокойно мога да я сложа в този списък,беше много обяснителна и подробна,прегледа не беше повърхностен...

# 1 743
  • София
Здравейте отново. По - горе прочетох нещо, което малко ме притесни - изпращат ме при Д-р Веселина Славкова в МЦ "Фемина" за фетална морфология. То е ясно, че всеки си има мнение за нея, но бихте ли ми препоръчали друго място, където да мога да направя изследването.

Аз съм много доволна от Д-р Марков Peace

# 1 744
  • В сънния Люлин, прибулен...
Също д-р Танева, офталмолог от МЦ "Д-р Грийнберг" в Младост, София. Много е внимателна, старателна, контактна, позитивна!

# 1 745
  • София
Също д-р Танева, офталмолог от МЦ "Д-р Грийнберг" в Младост, София. Много е внимателна, старателна, контактна, позитивна!
На 100% съм съгласна с теб за д-р Нелидия Танева.Наистина изключително ерудиран и позитивен човек.

# 1 746
Момичета,моля препоръчайте ми лекар,който работи в частен кабинет или клиника, но да има договор със здравната каса и да мога да отида с направление.Благодаря предварително!

# 1 747
  • София
Момичета, това е бял списък.
Доволна съм от ..... , защото.......  .

Всичко останало обезмисля полезността му и затруднява ползването.

# 1 748
Момичета,моля препоръчайте ми лекар,който работи в частен кабинет или клиника, но да има договор със здравната каса и да мога да отида с направление.Благодаря предварително!
Какъв лекар?

# 1 749
Гинеколог

# 1 750
  • Sofia
Момичета, препоръчайте ми гинеколог, който работи със здравната каса в
 районите Студентски град, Дървеница, Дианабад,Младостите... ?
Става въпрос за преглед,а не за следене на бременност и раждане.
Не съм от София,но в момента живея тук и нямам лично впечатление от никой лекар,
за това разчитам изцяло на Вас.   bouquet

Знам, че не бива да си задавам точно тук въпроса и се извинявам предварително,
но изчетох половината тема и се обърках вече...

# 1 751
  • София
Момичета, препоръчайте ми гинеколог, който работи със здравната каса в
 районите Студентски град, Дървеница, Дианабад,Младостите... ?
Става въпрос за преглед,а не за следене на бременност и раждане.
Не съм от София,но в момента живея тук и нямам лично впечатление от никой лекар,
за това разчитам изцяло на Вас.   bouquet

Знам, че не бива да си задавам точно тук въпроса и се извинявам предварително,
но изчетох половината тема и се обърках вече...
Д-р Папукчиев Младост 3 /25 ДКЦ,само 1-ва смяна е.Понякога е навалица пред кабинета му,така че се приготви за чакане.

# 1 752
Здравейте отново. Аз ходих при Д-р Янкова в 20 ДКЦ - по-скоро Св. Петка за феталната морфология. Да ви кажа много доволна останах от нея. Млада, усмихната и приветлива жена, която обяснява абсолютно всичко - изчерпателно, търпеливо и на разбираем за нас език. Ако ви се наложи да ходите при нея - не се колебайте - предполагам, че ще останете доволни. Успех.

# 1 753
Здравейте!
Не зная дали са споменати, но в този списък искам да добавя:
Д-р Красимир Недялков - акушер гинеколог - АГ "Света София", има и частен кабинет. Много съм доволна, той е моят гинеколог от 1993 г.
Д-р Анна Дашева - Димитрова, ст. асистент
Специалист: педиатър, детски кардиолог - Национална Кардиологична Болница

Д-р Реджина Джераси - специалист бъбречни заболявания, нефролог - Болница Вита
Това са тримата специалисти, от които съм меко казано очарована - хора и професионалисти!

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 17:24 от viki_17

# 1 754
  • В сънния Люлин, прибулен...
Д-р Иво Петров, кардиолог и кардиохирург в Токуда, завеждащ Кардиологично отделение в болницата

С лекота прави неща, които са новост и в световната медицина  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт