Бял списък-за София!

• 1 144 291
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 725
В този списък не бих поставила друг лекар преди д-р Маргарита Кюркчиева, гинеколог от Дървеница! Благодаря на тази невероятна жена и лекар! От един обикновен преглед разбра какъв е проблема, а над 10 други некадърници ме отровиха с лекарства, от които не съм имала нужда. Огромно благодаря! Без нея сега нямаше да съм бременна.

# 1 726
Изключително съм доволна от др Христова от 22-п-ка. Много добър педиатър. Винаги когато имам нужда от направления ми дава.  Добър диагностик. Понеже се лекуваме  и при хомеопат, тя се съобразява с това и не се изказва против това, а даже ме насърчава

# 1 727
Здравейте,
бременна съм в 5г седмица и си търся добър гинеколог в Люлин които да работи със здравната каса моля помогнете .

# 1 728
Здравейте,
бременна съм в 5г седмица и си търся добър гинеколог в Люлин които да работи със здравната каса моля помогнете .

Аз си следих бременоста при Доктор Иван Димитров в медицински център "Люлин Мед" Зад Силвър Център. Страшно съм доволна и не бих го заменила за нищо на света. работи със здравната каса. Ако искаш пиши ми на лични да ти пратя телефон!

Успех и лека бременност!

Hug

# 1 729
Не мога да избера лекар, който да ми следи бременността и да работи с здравната каса.Препоръчаха ми д-р Барбова от Полимед и д-р Русева от 14 поликлиника.Ако някой може да изйаже мнение.Предварително благодаря

# 1 730
  • София
Ходила съм при Барбова. Изписа ми лекарства с преглед на око. Нямаше МБ, нямаще Цитонамазка - нищо.
На една позната не е видяла, че е бременна, а МЦ е закъснявал 2 седмици.

# 1 731
На мен ми бяха препоръчали Розалия Костова /не помня в коя б-ца работи/, но аз се насочих към поликлиниката на МД - по каса е ЖК и на двете места.

# 1 732
д-р Анна Чорбова АГ ШЕЙНОВО много добър лекар за нормално раждане с епидурална упойка.Платен преглед в м.ц. Асцендент ул.Бачо Киро 029839494

Рекламка ??? Явно има нужда женицата, но според мен е по - подходяща за един друг списък. Извинявам се за спама, но просто не се сдържах.
Споделям мнението на Shantal .
Винаги има доволни и недоволни. Моето лично мнение е, че "женицата" няма нужда от реклама, професионалист си е. Аз лично съм много доволна и съм и много благодарна, а също и на екипите във Вита, които направиха раждането и престоя ми в болницата възможно най-лек.
Д-р Чорбова ми беше препоръчана от моя приятелка и думите и "не я заменям за никой" ме убедиха да избера точно нея, въпреки неоснователните според мен укори във форумите. Разбира се, всеки има право на мнение.

# 1 733
  • София
Ходила съм при Барбова. Изписа ми лекарства с преглед на око. Нямаше МБ, нямаще Цитонамазка - нищо.
На една позната не е видяла, че е бременна, а МЦ е закъснявал 2 седмици.
Аз отидох при нея, взе ми един куп пари и после цитонамазката ми се беше изгубила по пътя. Така и не я видях. През цялото време ми викаше "дете" и т. н. все едно сме първи приятелки, а аз я виждах за първи път. И за последен!
П.С. Аз съм над 35 г. и ми личат!  Whistling

# 1 734
Здравейте, аз съм нова тук. Четох с интерес почти всички мнения, а те са малко противоречиви (нали всеки си има такова за определен човек). Четох за Барбова - тя е в МЦ "Доверие" - преди 2 месеца ме гледа на новият и м 4D апарат, но беше рано за такова изследване (сега съм бременна в 6 месец). Аз ходя там на консултация, но при колегата й - Д-р Емил Иванов - много внимателен и обяснява подробно всичко, което ви интересува. в момента очаквам второто си дете - първото родих в Тина Киркова преди 10 години - при Д-р Динчо Георгиев - той се справи блестящо. Сега второто мисля да раждам при Д-р Мая Василева в същата болница. Тя е мила и любезна, усмихната и внимателна - срещнах името й само в белият списък на докторите, което ме успокоява до някаква степен.

# 1 735
В "Майчин дом" бих се доверила на Д-р Веселин Дяволов - сестра ми има диабет и роди и двете си момчета при него - невероятен е, но не знам дали изражда нормално или само секцио. За педиатър препоръчвам горещо Д-р Мартинов - в 7  п-ка (до Централна гара), но той не работи със Здравната каса, но цените са му супер приемливи. А за УНГ НЕ ХОДЕТЕ при професор Едрев в Транспортна болница - това е супер корумпиран и незаслужаващ титлите си човек (според мен) - ако ви се налага потърсете Доцент Тодоров - преди беше завеждащ детското отделение в Исул (сега не съм сигурна). Частния му кабинет се намира в Лозенец (ул. Димитър Хаджикоцев или Цветна градина ако не се лъжа).

# 1 736
  • София
Преди 5 дена родих сина си в Шейново след нелека операция без да платя и стотинка.Благодаря на др.Василев и др.Николова,която бая се озори да спаси матката ми,благодарности и на целия персонал,който се грижи за нас...с ръка на сърцето мога да заявя,че в тази болница се почувствах пациент,а не банкомат...

# 1 737
Мили мами, ме знам защо, обаче повечето от нас бременни жени май гледат болницата да е луксозна с хубави стаи и шарено спално бельо.Специално за болница Вита бих казала: може и да е добра, но аз попаднах на лекарка, която при спешен случай не желае да си вдигне телефона.Един съвет НЕ ХОДЕТЕ ПРИ Д-Р ВЕСЕЛИНА СЛАВКОВА.Изключително груба и нелюбезна жена, никога не обяснява нищо, дори когато гледа на ехограф, само мълчи и ако я попиташ нещо за бебчо, тя се цупи и едвам говори.Само ще дам един пример, а вие мили мами ще решите дали ще ходите в тези частни клиники.В края на 4 месец получих силно възпаление на израстващ мъдрец и се бях напълнила с гной.Трябваше да ми се постави упойка и да се извади зъба.Съпругът ми се обади на д-р Славкова да я попита дали може да ми се слага упойка и дали изобщо не е вредно за бебето да се извършва такава манипулация.Нейният отговор беше:" Бебето не и е в зъба а в корема , аз не мога нищо да кажа, освен това съм в отпуска, така че не ме безпокойте"  ИЗВАДЕТЕ СИ ИЗВОДА   Винаги раждането в голяма болница със всякакъв вид специалисти е доста по-добро решение.Това е мое мнение разбира се .Успех на всички Simple Smile)

# 1 738
Мария Първанова съжалявам за това което ти се е случило.
Мисля че мнението ти е за черния списък!

Hug

# 1 739
на 8-ми януари родих в Шейново нормално изражда ме моя си гинеколок др. ЧАЛМАНОВ невероятен лекар и специалист  пак да раждам пак той ще искам да ме изражда  СТРАХОТЕН  Е !!!!!!!!!!!  bouquet smile3501 newsm51 smile3525 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт