Бял списък-за София!

• 1 136 323
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 2 160
Темата в този и вид е трудно четима, трябва да прегледаш 144 страници мнение, по мнение за да намериш евентуално мнение за даден лекар.
Затова бих предложила да се направят подтеми - да речем
- Бял списък - гинеколози
- Бял списък - мамолози
- Бял списък педиатри и т-н .....
И това да се обобщи като линкове в една библиотечна тема. Като от време на време да речем се прави на финала на всяка тема (50 страници) - обобщение - примерно в тази тема д-р Х е препоръчан 10 пъти, д-р Д - препоръчан 3 пъти и така ...

# 2 161
  • София
Аз също бих се включила в разделянето и систематизирането на темата! Все пак основната идея е да е полезна...

# 2 162
Темата в този и вид е трудно четима, трябва да прегледаш 144 страници мнение, по мнение за да намериш евентуално мнение за даден лекар.
Няма нужда от това, аз си пускам "Отпечатай", после ctrl+F, името на лекаря и чета само това, което ме интересува.  Simple Smile
Иначе идеята ви за систематизиране е страхотна, за съжаление няма да мога да се включа.   bouquet

# 2 163
campanula - ако търсиш мнение за конкретен лекар и вече си го избрала е по-лесно, но да речем аз търсех гинеколог за проследяване на последната ми бременност и нямах име и идея нямах къде да го търся, но именно благодарение на няколко мнения във форума го намерих и съм доволна, че има такива теми - иначе нямаше изобщо да знам че има такъв кабинет и такъв специалист....
Тоест говорим за случая на пълно търсене, когато вече имаш набелязан човек е по-лесно.

# 2 164
campanula - ако търсиш мнение за конкретен лекар и вече си го избрала е по-лесно, но да речем аз търсех гинеколог за проследяване на последната ми бременност и нямах име и идея нямах къде да го търся, но именно благодарение на няколко мнения във форума го намерих и съм доволна, че има такива теми - иначе нямаше изобщо да знам че има такъв кабинет и такъв специалист....
Тоест говорим за случая на пълно търсене, когато вече имаш набелязан човек е по-лесно.

Не съм те разбрала явно. Права си иначе, затова е много полезно инфото да е систематизирано.

# 2 165
  • В сънния Люлин, прибулен...
МОЛЯ, пишете ми ЛС само тези, които ще се включат и нека да не спамим темата с "Аз не мога, много съм заета". Че аз да не би да не съм заета? Ще открадна от личното си време.

# 2 166
И аз искам да включа двама доктори към белия списък.
Първият е д-р констанца Илиева от Шейново. Тя ми спаси живота, както и този на бебето ми! Гинеколог е в Шейново. Много е човечна и е добър специалист.
Вторият е д-р Атанас Мангъров - педиатър. Бебето ми лежа в СБАЛДБ 12 дена заради кръв в акото, лекуваха я с 22 антибиотика и я изписаха. След една седмица пак имаше кръв в акото, този път потърсихме д-р Мангъров за второ мнение, той смени млякото на бебка, даде ни и още съвети и повече кръв в акото не сме имали. Не бърза да те приеме в болница и да ти изпише антибиотици, както правят другите. Много мил и внимателен.

# 2 167
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Да добавя и лекаря, който ме оперира в Шейново - д-р Румен Велев. Много точно ме диагностицира и навреме прецени, че се налага операция. Възстанових се много бързо и без никакви проблеми, много внимателен и отзивчив. Изобщо бях много доволна от отношението на персонала в Шейново и понеже много се изписа и изговори по техен адрес, исках да споделя прекрасните си впечатления.

# 2 168
campanula, а това сортиране е само за текущата тема, нали ?

# 2 169
  • В сънния Люлин, прибулен...
Моето впечатление е, че белият списък е един...  newsm78

# 2 170
Искам да гласувам за д-р Мария Атанасова - МД. Благодаря и за професионализма и вниманието. 

.

# 2 171
Искам да гласувам за д-р Мария Атанасова - МД. Благодаря и за професионализма и вниманието.

Peace подкрепям те с две ръце Simple Smile

# 2 172
Бих искала да поставя в този списък имената на д-р Анатолий Кръстев Кръстев и д-р Валери Иванов Нецов от АГ отделението на "Св.София", които ме оперираха тези дни и на които съм страшно задължена и благодарна.
Те направиха максималното за мен.
В болницата се използват съвременни технологии за диагностициране, щадящи методи за хирургическа намеса, и като цяло всички, дори санитарките бяха много мили и внимателни към мен.

# 2 173
Д-р Иван Диков - изроди синът ми. Имах херния и всички ми казваха, че трябва секцио, но не и д-р Диков. Имах много забавно и леко нормално раждане с много вицове от негова страна и смях
(до колкото е възможно в родилно състояние) от моя.

Д-р Иван Сигридов - акушер-гинеколог, проследи бременността ми. Страхотен специалист, той внесе много спокойствие в моята бременност. А и той ме насочи към д-р Диков.

Д-р Василева - УНГ МВР-Болница. Много внимателна и мила жена. Почти 1 година лекува тежка инфекция на ухото на майка ми, съпроводена от страхотна перфорация на тъпанчето, причинени от лекарка от Токуда.

д-р Деси Соколова - педиатър 25 ДКЦ. И досега се грижи за мен и малкия палавник.

д-р Мария Калайджиева - неонатолог педиатър в Токуда. За тази чаровна лекарка мога само суперлативи да напиша - и като човек и като специалист.

# 2 174
   Пиша със закъснение, но по-добре късно отколкото никога. Относно наболелия въпрос къде да раждаме и след това да останем живи.
Това за мен е второ раждане, което очаквах с голям страх, заради лоши спомени от първото:   http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;quote=17595783;top … 0dab938911bd3573d
Бях си намерила добра и опитна лекарка от Майчин Дом, която да ми проследи бременноста и после да родя при нея, но за съжаление за датата на термина тя замина. Бях изключително притеснена, обиколих всички софийски болници и това, което видях не ми хареса и не се доверих на никой.
 Имах тежка бременност, лежах за задържане в М.Д. Там се запознах с една бъдеща мама от Троян, чийто доктор я изпратил до София, защото имало проблем с плода, на фона на общото безхаберие в здравеопазването, това ме впечатли. Свързах се с този лекар - д-р Михаил Василев и заминах (в 9-тия месец) за Троян да ме прегледа.
    Бях приятно изненадана от посрещането, условията и отношението на всички към пациентите, независимо от материалното състояние.
   АГ отделението не е луксозно, но е безупречно чисто, такава чистота в болница не бях виждала, целият персонал се държи човешки с пациентите.
  Когато се появиха първите признаци, мъжът ми ме закара с кола, за 2 часа пристигнахме.
 А на д-р Василев, който е завеждащ отделението съм много, много благодарна, защото единствено заради неговата навременна намеса сега имам живо и здраво дете.
  За сравнение в "елитният" майчин дом, първият път ме оставиха да си раждам без да ме погледнат, нито тонове на бебето са слушали, нито са проверявали какво предлежание има, само господ ме опази тогава, а отношението към пациентите е без коментар. Сегашното раждане беше по-сложно, защото дъщеря ми не беше правилно застанала и имаше увита около врата пъпна връв, ако ме бяха оставили просто да си раждам, като първия път, тя нямаше сега да е жива. 
 Ще бъда винаги благодарна на д-р Василев, ако всички болници и лекари бяха като в Троян щях с удоволствие да си плащам осигуровките.   

Общи условия

Активация на акаунт