48 летен пъб на ЕЛП

• 22 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • гр. София
А има и още един спорт, освен прасейлинга. Прасрайдинг се зове:

Може би в горния ми пост първата картинка е именно прасрайдинг.

# 436
  • София
Да се посмеете още малко  Laughing

# 437
  • София
Аз съм лястовичка!  Flutter

Сряда е, почти чтвртк. На вашето внимание - литературно четене. Чете се на глас, на руски, без да се хили много.

# 438
  • n/a
Това четене ми е много фейвърит.
И все не съм начудвала как са се
сетили и що слух трябва да има
човек, за да го направи.  Hug

# 439
  • Пазете Гор
Четох го на глас това. Чудно е, твърде точно. Ще се опитам да направя това за любимия ми Висоцкий.

Скрит текст:
Я тогда по полю, вдоль реки.
Света - тьма, нет бога!
А в чистом поле васильки,
Дальняя дорога.
Вдоль дороги - лес густой
С Бабами-Ягами,
А в конце дороги той -
Плаха с топорами.

Где-то кони пляшут в такт,
Нехотя и плавно.
Вдоль дороги все не так,
А в конце - подавно.
И ни церковь, ни кабак  -
Ничего не свято!
Нет, ребята, все не так,
Все не так, ребята!

Имам петнадесетина великолепни, релефни, тъмни и вече празни бутилки от чешка бира. Имахме чешка вечер у дома, със скара, приятели и сладки приказки до три след полунощ. Бутилчиците са с телена закопчлка отгоре, стилни. Утре ще смеля домати и ще ги напълня, а зимъс ще готвя средиземноморски неща с тях.

Много домати, ей, даде Бог.

Като рекох средиземноморски - булката ми казва така, когато прекаля с чесъна (тоест изям 3-4 глави). твърде си средиземноморски, казва.

Помня една комедия , в която един шофор на автобус видя под запретната пола на играещия стара дама Р. Уилиамс влакнест прасец. Просто попи с очи гледката, преглътна та примлясна чак. После рече : Обичам средиземноморския тип жени...".

Суша риганов цвят, в тая връзка.

Чувате вече щурците, нали. При мене запяха на 29 юли.

# 440
Опитах да чета на глас, ама не схванах смешката. Нали просто числата се четат? Числата си и чувам аз... Blush Кажете на тъпото, моля!

# 441
  • n/a
Ир, ако се чете на руски, в произношението
на числата се получава (почти "чува") ритъм,
който е характерен за съответния жанр или
автор. Затова споменах, че трябва да имаш
изключително добър слух, за да можеш да го
възпроизведеш.

# 442
  • Пазете Гор
Всъщност не ти трябва кой знае какъв слух, че да го възпроизведеш, но виж - за да го измислиш - вече си трябва.

Ако питат къде съм - при щурците съм, пия бира.

# 443
Ааа, ритъм! Аз търсех някво скрито в числата значение, да се чуват като думи, незнайно защо. Благодаря!  Hug Много интересно, определено.

# 444
  • n/a
Милорд, бях сигурна, че ще ме поправите  Hug
Благодаря. Но имах предвид да се възпроизведе
поезията в характерен ритъм, онова, което наре-
кохте "да се измисли". Как върви с Висоцки? Ви-
дя ми се премного предизвикателна задача  Laughing

Предстои нелек уЙкенд. Но преди това

# 445
  • София
Аз особено се радвам, че е петък тази седмица, защото доста се измъчих с миньоните. Майка ми си идва от почивка, та ще ги поеме поне няколко дни в седмицата, да мога да се почувствам човек.

# 446
На мен ми остават три седмици, докато дойде времето да се чувствам като човек. И то относително, защото съм в силен сдух за предучилищните групи. Шъ ли ми го вземат детето, няма ли да ми го. Егати драматичното образование имаме.

# 447
Шъ!

Понеже кристалната топка на маг Роза е в лятна отпуска, ще я заместя (топката, не Роза  Mr. Green). Шъ, тъй рече Ники, хау!

Пуци, кое не ни е драматично, че образованието да се цепи.

Енопрас и прасрайдинг са много добри картинки.  hahaha Следващата ни елпическа май ще е зоологическа.

# 448
  • гр. София
Привет-мривет!
Понеделнишки съм в потрес!  Shocked
Скрит текст:
Форумното музикален разбирач рече, че Майкъл Джексън и Мадона не могат да пеят!  #Crazy  БоШкеееей, що и аз не бях некадърна като тях....  ooooh!

# 449
  • София
Дубрутру!
Розе, за Мадона съм абсолютно съгласна...

Неска много ме мързи! Туй-то! И вчера ме мързеше, ама днес е понеделик и е редно да ме мързи дважди повече.

Общи условия

Активация на акаунт