Великобритания - тема 59 Лятно Морска

• 67 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! И аз се включвам с въпрос.

Имам запазен час за подновяване на лична карта в посолството. Трябва ли да си нося снимка или ще ме снимат на място?

# 691
Здравейте, аз се порових, но не мога да намеря информация, каква е приблизителната цена на учебниците и тетрадките на децата в училище, имам предвид ние сега сега сме F2. Догодина сме Y1 каква е системата за учебниците, как се купуват, каква е приблизителната им цена?

# 692
Всичко дават в училище, нищо не се купува.
Дори моливите, с които пише са от училище.
От време на време пращат принтиран лист, на който да напише някакво домашно

# 693
  • някъде в орбита...
madelix, ние като вадихме ни снимаха на място, но това беше преди около 3 години, та е добра идея да им звъннеш и да провериш Peace

# 694
Мая, благодаря ти за отговора, аз уж четох преди да дойдем, но това ми беше убегнало. Това до края на средното им образование ли е?Ние сега не плащаме нищо, но си мислех, че е защото реално не сме още ученици. Grinning

# 695
Аз знам само за primary school. Ще видим после какво се случва  Simple Smile

# 696
Благодаря!

# 697
  • До хладилника, който обичам
Аз знам само за primary school. Ще видим после какво се случва  Simple Smile
И в гимназията не се купува нищо Peace

# 698
Здравейте! И аз се включвам с въпрос.

Имам запазен час за подновяване на лична карта в посолството. Трябва ли да си нося снимка или ще ме снимат на място?
Ще те снимат там. Носи си само пари Sunglasses

# 699
monii, InaV Благодаря ви момичета! Пари да  Crazy 

# 700
Здравейте !Моля да ме извините ,че нахлувам в темата ви !Ако можете да ми помогнете със съвет . Сестра ми  от две години живее в Англия ,в Милтън Кийнс/ май не се пише така ?!/.Племенникът ми тази година е първи клас.На сестра ми и се налага да пътува на 17.10 .2015 с детето до България .Но от училището не позволяват да отсъства по семейни причини ,само по здравословни  и то с доказателства. Като тези доказателства били имейли ,SMS или писма от лекари ,болници и т.н. с дата ,час на преглед или хоспитализация.Не знам ,как да постъпим и какво да правим.

# 701
Здравейте !Моля да ме извините ,че нахлувам в темата ви !Ако можете да ми помогнете със съвет . Сестра ми  от две години живее в Англия ,в Милтън Кийнс/ май не се пише така ?!/.Племенникът ми тази година е първи клас.На сестра ми и се налага да пътува на 17.10 .2015 с детето до България .Но от училището не позволяват да отсъства по семейни причини ,само по здравословни  и то с доказателства. Като тези доказателства били имейли ,SMS или писма от лекари ,болници и т.н. с дата ,час на преглед или хоспитализация.Не знам ,как да постъпим и какво да правим.
  Ще я глобят и това е. Не беше супер висока глобата, да си я приготви. Ако има мъж и той я плаща, доколкото знам. Може и при директорката да я викнат да я помъмрят. Може да пробва и за религиозни причини, да каже, че ще му правят кръщене  Crazy Изчезвам, да не ме усвиркат тука  Mr. Green

# 702
Върти ми се в главата нещо като 60 паунда на ден глоба, но може само да ми се върти и да не е вярно. Peace
Със сигурност ще го пише някъде официално колко е.

# 703
Върти ми се в главата нещо като 60 паунда на ден глоба, но може само да ми се върти и да не е вярно. Peace
Със сигурност ще го пише някъде официално колко е.

Сега проверих, 60 паунда е, но не е на ден, а като цяло. Доколкото си спомням на всеки родител е по 60. Тук може да се провери подробно https://www.gov.uk/school-attendance-absence/legal-action-to-enf … school-attendance. Аз съм щастлива, че в Уелс имаме 10 дена за холидей  Simple Smile

# 704
Здравейте на всички Hug извинявам се че така нахлувам, не съм чела и предните теми... Само искам да попитам, има ли някой живеещ в Бирмингам?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт