Великобритания - тема 59 Лятно Морска

• 67 126
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Манчестър
Мисля че е www.dahapna.co.uk

# 241
  • Cambridge, UK
благодаря много!

# 242
  • UK
Днес стават две години откакто стъпих на английска земя Simple Smile

# 243
Днес стават две години откакто стъпих на английска земя Simple Smile

Все по-хубави и успешни да са следващите!

# 244
  • UK
Мерсии Simple Smile

# 245
  • Варна
Мърморанке ние почти едновременно сме дошли Wink Колко бързо лети времето ;-(

Някой има ли това http://www.book.store.bg/p20660/istoria-na-bylgaria-v-prikazki-i … -karalijchev.html

Миналата година гледах учебниците по история на племенницата. Мислех да търся да ги купувам, ноооо като прочетох малко пълен ужас. Та сега искам да взема книга която хем да се запознаят децата с историята хем  да не е ужасно скучна Wink
На мен историята ми е слабост и съм изчела де що има БГ исторически романи, но бях малко по голяма. Искам нещо леко и интересно поднесено да купя, вечер да четем вместо приказки. Ако сте открили такова ще се радвам да споделите Wink

# 246
  • Великобритания
Борикс виж това , в електронен вариант е , но не пречи да си четете от таблет или четец
http://data-bg.net/details.php?id=19575
има и много други подобни енциклопедии , може да разгледаш

# 247
  • UK
Ужасно бързо, наистина.

# 248
  • Варна
mimmito благодаря интересно изглежда   bouquet

# 249
Zdraveite imam nujda ot pomo6t ot nqkoi po- kompotenten.Sas  sapruga mi prodadohme v ebay dosta skapa ve6t.Sled 1 mesec pokupatelqt otvori case v paypal,4e sme mu prodali poddelka.Paypal reshi,4e trqbva da mu varnem parite,a toi da ni varne stokata.dose6tate se 4e toi prez tova vreme e nosil vaprosnite obuvki i prosto iska6e da si vzeme parite i da zapazi stokata za sebe si.V kraina smetka  toi ne predostavi informaciq za prosledqvane stokata i ne ni gi varna obratno,no paypal iziskva ot nas da mu varnem parite.Molq vi kajete mi kakvo trqbva da napravq stava vapros za golqma suma.shte sam blagodarna na vsqka pomo6t

# 250
Моля ви,дайте ми някакви телефони на нотариуси в Лондон.Имам нужда от няколко нотариално заверени документа и ми трябва спешно Praynig

# 251
  • UK
Ами в посолството неможе ли да отидеш утре сутрин newsm78?

# 252
Момичета, може ли малко разяснение за велосипедите под наем в Лондон.
Доколкото разбирам може да се вземат от едно място и да се върнат на друго.
А каква е цената? Два паунда за 24 часа или таксува на време?
И въобще всякаква информация по този въпрос ще ми е от помощ.

# 253
  • След завоя в дясно
Всички са ваканция и темата замря.  Laughing
Milena_gunner -за съжаление зачестиха такива случаи, попитай във facebook там наскоро имаше една мама с такъв проблем.
shokoladena_bg - в кой район на Лондон ти трябва? Българин ли искаш или може и местен? Notary е нотариус на анг. пусни в търсачката за района, в който ти трябва.
Iveelina  виж тук Iveelina https://tfl.gov.uk/modes/cycling/santander-cycles/how-it-works?intcmp=2297
Борикс- тази история изглежда добре на първо четене, ще се радвам някой да се включи с повече информация. Аз миналата година търсих ,но не успяха да ми препоръчат нещо подходящо.
МГМ-как е работата?
Дано се оправи това време, искам коктейли в градината

# 254
  • UK
Добре е работата, да не казвам голяма дума. Онази патица дето ми създаваше проблеми май реши да не идва повече и да ми покаже как не мога без нея, аз обаче мога. Преди две седмици имах пърформънс ривю (тъй де), мина много добре. Не помня длаи съм писала за него. Отделно два пъти ми идваха на проверка шефката и нейната шефка, и двете са много доволни от мен. На срещата преди две седмици ми каза, че обикновено не наема (или уволнява) никого след шестия месец, защото нов мениджър на стабилно изоставащ по всякакви показатели магазин (като моя) има нужда от 7-9 месеца за да намери това, което работи за съответния магазин, и да започне да се усеща промяна, но при мен от първата седмица всичко е по добре, таргетите са достигнати и минати, включително дарителските, не само оборотите, имам повече доброволци и магазина като цяло изглежда много по добре според нея, затова обмисля да ме наеме след шестия месец, ако продължавам в този дух. Тези дни работя девет дни поред, понеже продавачката ми се мести в нов апартамент, и вече съм изтощена до краен предел. За късмет се паднаха най натвоарените дни досега - за три дни съм събрала 70 големи торби с дарения, оборотите са високи всеки ден тази седмица, но пък нямам никакви доброволци. Уморително е, но мисля, че се справям добре.

Общи условия

Активация на акаунт