Отговори
# 765
  • Там някъде......
Здравейте,искам да попитам знаете ли как се казват на гръцки  градинските параклисчета от тези които са пред всяка къща.Може ли линк на производители ако някой знае много ще ми е полезно,защото ще си купувам.Благодаря предварително на отзовалите се!

# 766
  • Атина
Параклисчета си се казват или църквички. Предполагам, че търсите сглобяеми. Такива ли?
http://prokat-ekklisakia.gr/
Ако търсите такива, напишете «εκκλησάκια προκάτ» и ще ви излязат.

# 767
  • Там някъде......
Красоти,да такива са,но много малки със поставки отгоре и струват 100 €

# 768
# 769
  • Атина
Ооо, тези малките са за “мъртвите на асфалта” и много рядко се слага, ако някой е останал жив - просто като благодарност. Не се слагат в дворовете, а на мястото на произшествието.

# 770
  • Там някъде......
Да,точно такива.Благодаря ви много момичета за бързите отговори!Хубав ден желая на всички

# 771
Момичета, имате ли представа какъв е този звяр и дали е опасен. Живея във къща и за трети път виждам такова чудовище. Ужасена съм:open_mouth:

# 772
Това е сарандаподаруса, хапе болезнено, ако се удари може да се прави на умряла за да нападне пак при възможност.

Сколопендри

# 773
На прост български - стоножка Simple Smile

# 774
Вид стоножка е, да, но за разлика от обикновената къщна стоножка, която стига до 4см, такива съм виждала доста големи у нас. Случвало се е и да намеря по простряни дрехи. Но пък съм намирала и змия, и скорпион, та това дори не ми е в класацията с най-неприятните животинки.

# 775
Миналото лято в Гърция, за зла беда, баш в стаята на майка ми имаше две поредни вечери гущери. Тази година категорично отказа морето Mr. Green Та разбирам те какво имаш предвид. Аз лично проблем със змии нямам, харесвам ги, но такива бабалюги не са ми по вкуса.

# 776
Гущерите са готини  Sunglasses. Ловят мухи и комари  Grinning. И нямат зъби с които да ме  захапят. Mr. Green
Този звяр обаче ми изправя косите. Преди няколко години едно такова чудовище надничаше зад едни шкафове. Ами главата му беше като на врабче голяма. Ужас.
Това на снимката не личи добре, ама си беше към 12см. ooooh!
В БГ съм виждала стоножки много пъти, но сякаш нашите са далеч по-симпатични и безопасни.

# 777
При 12 см съм си събрала багажа и съм се махнала моменталически Crazy

# 778
Не съм на квартира за съжаление. Иначе и аз бих.  Laughing

# 779
  • Атина
едно коте със сигурност ще разчисти всичко.

Общи условия

Активация на акаунт