Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са гръцките имена на подправките?
Каква е процедурата и необходимите документи за сключване на брак в Гърция?
Как се обръщат гръцките снахи към майките на своите съпрузи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са гръцките имена на подправките?
-
Каква е процедурата и необходимите документи за сключване на брак в Гърция?
-
Как се обръщат гръцките снахи към майките на своите съпрузи?
-
Какви са цените на билетите за градски транспорт в Атина?
-
Какви са ограниченията, свързани с референдума в неделя?

къде се беше загубила толкова време? Какво става с вас?

Оставихме на острова свекърва ми сама само и се чувахме само по телефона с нея и гледахме снимки на наши приятели от Китира - само по снимките на черното небе мога да си представя какъв ад е било! Дай боже някак засегнатите хора да си стъпят на краката защото новите дървета не израстват за кратко време нито къщи се градят лесно в сегашната ситуация! Както каза мαрия Китира остана без електричество напълно, а от втория ден и без стационарни телефони. Свекървам ми пестеливо си ползва мобилния телефон. Слава Богу, свекито не е мрънкалник и не се паникьосва лесно пък и кризата с тока се оказа за 2 дни само и сега пак имат и телефони и електричество. Големи поразии обаче (освен загубата на клиенти) е нанесла за 2 дни тази криза на всички заведения, малки магазинчета и супермаркети на острова, а това са месеците през които хората там имат някакъв поминък... Да не дава Господ никому! Единствената поразия у нас бяха сладоледите и продуктите във фризера
Не съм дотолкова веща в църковните дела (виж, за българските църковни имоти много може да се каже), но несъмнено гешефтите с немските танкове, подводници и друго въоръжение са ощетили гръцкия липсващ бюджет повече от възстановените с общи дарения храмове. Не е нужно да живееш в Гърция, за да го знаеш това - пише го в Дойче Веле.