Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 597
  • 779
  •   1
Отговори
# 720
Момичета всеки си има някакъв идеал за рокля . Пускам в албума да добиете някаква представа , но това което ще видите там , пак няма да е точно такава - защото пак казвам, аз промених доста от нещата .
Шоколадче - Роклята от романтика дето качих всъщност само панделката е идеята да е същата , няма да имам копченца иначе преди исках , седят много нежно  Flutter
мис Бингли - роклята всъщност ще е от две части . Горната представлява боди  , а долната шифон , който пада съвсем свободно без никакъв обем .  bouquet
Туко що дойдоха и халките много си ги харесвам качвам и тях  Hug
Гледам , че говорите за разочарования и аз си имам .
Едната ми шаферка всъщност е моя първа братовчедка , която замина за Германия и ми съобщи , че ще ми прати размерите си аз да и избера рокля .. ама как ще и седи не се знае  ooooh!
Другата ми шаферка е моя приятелка с която бяхме неразделни , но нещо се случи не знам и аз ... Имам чувството , че се отдалечихме една от друга . И всичко това само за няколко месеца . Не дойде с мен за рокля , не я интересува какво се случва ...От една седмица и звъня да се видим да и дам поканата а тя все си има планове с някой да излиза . Явно вече не сме толкова близки  Cry Наистина не знам какво стана  Tired  На рождения й ден бяхме на морето . Там беше и новата и приятелка, с която беше много близка , чувствах се много гадно и определено не на място ..  Но какво да се прави .. Tired Мина ми през ум да не и давам поканата , но  така или иначе я направих специално  за нея, пък каквото стане  NeWS09 Тя по попринцип е прекрасен човек , но си има и своите проблеми . Ако за момента просто е по изнервена и покрай моите коментари за сватбата по някакъв начин я карам да се чувства не добре , то аз я разбирам   smile3503

# 721
Да работи.

# 722
  • гр. София
Добре дошли на новите булки.
По отношение на дарението :
Моята колежка ми разправя, че ходила на сватба, където младоженците били казали на гостите да не им носят цветя, а по една плюшена играчка.Някои от гостите се съобразили с това тяхно искане.След тържеството двойката дарила събраните играчка на дом за деца лишени от родителска грижа.
Вети, познати на мои приятели като се женили са написали в поканите,че вместо букети искат да им подарят по една книга, всички гости са се съобразили с тяхното желание, така че не е невъзможно.Simple Smile
Много добри идеи! Много ми харес
Момичета, тези от вас които ще приготвят мини шишенца и бурканчета с разни нещица вътре като подаръчета за гостите - от къде ще ги вземете? Аз намерих за по левче горе долу бройката. В този сайт гледам, че същите излизат наполовина, но се чудя как стои въпроса с доставката и освен това в сегашното икономическо положение в Гърция, дали изобщо ще ги получа newsm78
Мини-шишенцата взех заедно и с органзени торбички от тукhttp://www.rakhiva.com/%D0%A8%D0%B8%D1%88%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B … p/category.214/bg

# 723
Марая и аз да кажа, че поканите ти са супер! Многа нежни, весели, цветни, малко винтидж и в красиви цветеве Simple Smile
Момичета искам съвет.Нали промених прическата и сега още се чудя каква да е.
Колебая се между няколко.
Тези:

двете прически на Нина Добрев са сходни и се доближават най-много до представите ми.Искам пусната, леко прихваната отстрани коса и не много стилизирани къдрици.

Тази е от филмчето за Пепеляшка и е много интересна, но аз по принцип имам страничен бретон и не знам как би изглеждало.

Взех да се колебая и за прибрана коса.Сигурно 100 пъти ще си сменя мнението.
Не мога да реша какво ще отива най-много на роклята ми.  Simple Smile

# 724
Мис, не знам каква е роклята ти, но на мен ми харесва втората прическа, но и небрежните кокове не са за отхвърляне. Wink Wink Wink
Моята коса е късичка до раменете и нямам особен избор, но поне съм си харесала прическа:

# 725
: ilein87 хубава прическа си си изрбала, много нежна
Коя имаш предвид под втората-тази на Нина ли? Защото те са почти еднакви? Или тази от филма за Пепеляшка?
Роклята ми е обемна, принцеска, сърцевидно деколте, с перли и къдрички отдолу, изчистена е.

# 726
А с голи рамене ли е, защото ако е ще отива много разпусната коса.Simple Smile А под втрората имам в предвид тази на Плепеляшка, другата ми се вижда малко по ежедневна.Но в крайна сметка най важно е да се чувставш добре.Ще правиш ли пробна прическа?
А моята и да искам не може да е друга,понеже дължината на косата ми е толкова горе долу.

# 727
А с голи рамене ли е, защото ако е ще отива много разпусната коса.Simple Smile А под втрората имам в предвид тази на Плепеляшка, другата ми се вижда малко по ежедневна.Но в крайна сметка най важно е да се чувставш добре.Ще правиш ли пробна прическа?
А моята и да искам не може да е друга,понеже дължината на косата ми е толкова горе долу.

Да, с голи рамене е и сърцевидно деколте, без презрамки. По правило на такова деколте отиват точно пуснати, небрежни къдрици.Пробна правих, но не се харесах. И сега ще мислим друго.

# 728
Аз лично се виждам в много нежна рокля с дантела, да не е бюстие, а на горе да продължава дантела, и  кок...искам да е нещо много стилно и изискано.

# 729
Пени, обожавам такъв тип рокли, за който говориш, но аз винаги съм се виждала принцеса  Simple Smile
Но много харесвам такива рокли, с нежен и семпъл кок. Стоят перфектно на слаби и високи момичета например.

# 730

Да, с голи рамене е и сърцевидно деколте, без презрамки. По правило на такова деколте отиват точно пуснати, небрежни къдрици.Пробна правих, но не се харесах. И сега ще мислим друго.
[/quote]

Пробвай с прибрана, Simple Smile Или смени фризьора на къдриците Simple Smile

# 731
Цитат
Пробвай с прибрана, Simple Smile Или смени фризьора на къдриците Simple Smile

Фризьора си е окей. Направи ме точно както искам.Просто разбрах, че прическата не е за мен.

# 732
Момичета бях ви казала че ще публикувам модела на халките които си поръчахме вчера и поканите.Публикувам ги тук понеже нямам още достъп до албума.Кажете си и вие мнението

ilein87 - много е хубава тази прическа и много нежна Simple Smile

# 733
Честит сватбен ден на днешните булки - Alady и SilverTear
Пожелавам ви много любов, безкрайно семейно щастие и само положителни емоции!   Kissing Heart
  Kissing Heart

Петя, много ми харесва роклята, която си качила. Сигурна съм, че дори и променена ще е още по-хубава.  Simple Smile И халките са много нежни.  Simple Smile

Мис, на мен ми харесва повече прическата на Пепеляшка. Замисли се все пак и за небрежен кок.  Simple Smile

Bibba-BB , аз не успявам да видя халките.  newsm78

# 734
Добро утро!

Честито на Alady и SilverTear !Прекрасен ден, изпълнен с много емоции!!! Simple Smile

Биба, и аз не виждам снимките.

Общи условия

Активация на акаунт