Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 588
  • 779
  •   1
Отговори
# 735
АМА ЗАЩО , КАК ДА ГО ОПРАВЯ ?

# 736
Трябва да качиш снимката през сайт за прикачване на снимки и след това да сложиш линка тук.Например през този: http://prikachi.com/

# 737
Някой поръчвал ли е нещо от тук svatbeni.artex-studio.com? newsm78

# 738
Биба и аз не виждам халки.
Алъди и Силвър-бъдете щастливи в най-хубавият ден от живота ви!  bouquet
Както се вижда времето е с вас, много слънчево, но не горещо, просто идеално  Simple Smile Wink
Аз днес съм по горите на пийване и скари, добре ще ми се отрази след софийската лудница #Crazy

# 739
Здравейте. Тя темата е към края си, но да питам. Къде мога да си купя обръч(и) за сватбената рокля?

# 740
Не зная къде се продават Джия, освен в сватбените магазини или може би в интеренет, чужбински сайтове. А може и шивачка да ти го направи. Откъде си? Попитай в сватбените магазини.
Мисля, че една от девойкете тук си беше купувала обръч.Нека да се включи, който знае.

# 741
Да аз ходих да питам, казаха ми първия работен ден на ноември -2.11.2015. Църквата ни е в стария град и се чудим още дали да е в залата отсреща - Пълдин, или от централния на четвъртък пазара - изнесен ритуал в ресторанта.
Има ли някой от несебър или бургас? Там има един фотограф Иван Славов...някакви отзиви за него. Струва ми се добър

Страшен е !!!! С две ръце съм за него, прави уникални и различни снимки, не общоприетите пози  на които сме се нагледали Rolling Eyes но е и страшно зает, съвет от мен по - отрано да го тъсиш и запазваш.

Честито на щастливките тази седмица Alady , SilverTear и Бубулеса Бубълска пожелавам ви прекрасни сватби и многоооо щастливи мигове с половинките!!!!

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 13:03 от Lucky girl90

# 742
Alady , SilverTear и Бубулеса Бубълска: бъдете най-щастливите булки днес!!!   bouquet Щастлив семеен живот!

Alady, специално за теб: стискам палци да спре дъжда (който се излизва над Варна в този момент), дано ви върви по вода, да спре бързо и през останалата част на деня да си направите най-прекрасните снимки на света, които на мрачен фон стават със страхотно качество!  Heart Eyes

# 743

Да аз ходих да питам, казаха ми първия работен ден на ноември -2.11.2015. Църквата ни е в стария град и се чудим още дали да е в залата отсреща - Пълдин, или от централния на четвъртък пазара - изнесен ритуал в ресторанта.
Има ли някой от несебър или бургас? Там има един фотограф Иван Славов...някакви отзиви за него. Струва ми се добър
[/quote]

Страшен е !!!! С две ръце съм за него, прави уникални и различни снимки, не общоприетите пози  на които сме се нагледали Rolling Eyes но е и страшно зает, съвет от мен по - отрано да го тъсиш и запазваш.

Честито на щастливките тази седмица Alady , SilverTear и Бубулеса Бубълска пожелавам ви прекрасни сватби и многоооо щастливи мигове с половинките!!!!

[/quote]

за догодина е все още свободен, има ме в предвид за новия график, много ми харесва, притеснява ме само че е от несебър, то са пътни нощувки....

# 744
  • София
Aз вчера забравих да честитя и на Silvertear желая и на теб незабравим сватбен ден   bouquet

На Бубулеса също и желая една прекрасна сватба утре   bouquet

penny A на кой дж сте се спрели?

# 745
http://prikachi.com/images.php?images/168/8212168h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/169/8212169I.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/173/8212173K.jpg

нещо подобно... с правилната дантела може и по-право или по-разкроено моделче

# 746
  • София
Mного са хубави роклите,ама ако отговаряш на моя пост аз за диджей питах  Simple Smile

# 747
ох не видях, извинявай. Ами още не сме решили.

# 748
Alady, SilverTear, Честит Сватбен Ден! Пожелавам весела утрешна сватба на Бубулесаbouquet
Аз се завърнах от двата ползотворни дни. Първо да похваля агентката ми. В петък беше направила всички покани, а бях я помолила само за 15 заради краткия срок. Много са красиви!
После заминахме за Пловдив. По пътя засякохме с колата приятел, който ще каним. Айде дадохме покана в движение Laughing Имаше забавни коментари по текста понеже пише "се престрашихме и решихме:ще има сватба", а аз казах "аз реших, той се престраши"  Laughing В Пловдив - Разделихме се на мъжко и женско домашни партита. Изкарахме си чудесно и двамата съдейки по взаимните разкази.
Днес във Версай леко стана паника, давам листа с номер заявка и в тетрадката на Вера липсваше точно моята заявка с данни, размери и прочие.Притесни се жената, а гледам на календара и фигурирах за официалната проба на 28.08. Накрая се сети, понеже нямало вече същата дантела точно, са ми я прибрали в калъф и там скъсали листа от тетрадката със заявки. Жената вика за 8 години никога не се е случвал такъв прецедент как е изчезнало какво е станало, накрая видимо си отдъхна Laughing Аз и казах то и без това има време, та що годе спокойно приех нещата. Питах за цвета - айвъри е. Понеже булото ми е дълго до коленете поисках да го видя на два етажа сгънато, много ми хареса. Сега по-обстойно се огледах, всичко е 6. Август оставихме да е взимане на размери и в същия ден да я приберем. С обувките е перфектно, стесниха я на ръка да се види и леко се вдига, та може и да не се наложи рязане на полата.
После в магазина на Сара Трейд. ГЛедахме и мирно и кротко, харесахме едни.  Пробвахме още 3-4 модела, но остана първия. Продавачите бяха мили, изчакваха ни да решим, точния размер и текст за гравиране. ММ много се чуди за размера  ooooh!  Халката впрочем бях харесала и в нашия си град, но бях сама и понеже има много декорации не вярвах мъжа да се съгласи. А той дори си я  хареса newsm44
Дано не съм прекалила с инфото, ама ми е едно Юпиии  smile3521 Ще кача снимки, като извинение Mr. Green

# 749
*Шоколадче* , честито! Много си красива! Воалът ти много ми харесва! Мисля, че ще бъдеш много красива булка! Роклята ти е страхотна!

Да се похваля, че днес най-накрая се наканихме да си вземем халките (понеже не става времето за плаж  grinning039 ). ММ каза, че халката му била страхотна и изобщо не я усещал да му пречи (понеже не носи нищо по ръцете си)- така, че си ги платихме и изчакахме само да ни ги гравират за 10 мин. с надписа, който избрахме- много сме доволни! Не съжалявам, че предпочетохме да ги направят с профил "комфорт" - разликата с класическата халка е осезаема! Качвам снимки в албума  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт