Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 590
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
а аз да попитам от вече по-напредналите в подготовките... как поканихте кумовете.. носехте ли им нещо при поканата или?
защото в някои краища разбирам че като отидеш да ги каниш им носиш по нещо... Smile
И аз съм от северозапада Simple Smile но реших,че това с пилето ми е малко остаряло вече, та купихме една торта от Неделя, едно уиски и направих една баница и отидохме да поканим кума Simple Smile
Марая, поканите са много хубави!
Относно поканените гости, аз не мога да се сърдя на някой,че не иска да дойде, просто по този начин разбирам кой ме уважава наистина(изключвам варианта,ако наистина има основателна причина), но човек ако държи на теб ще намери начин да те уважи, ако ли пък не - здраве!
Добре дошла на Пени!

# 706
а аз да попитам от вече по-напредналите в подготовките... как поканихте кумовете.. носехте ли им нещо при поканата или?
защото в някои краища разбирам че като отидеш да ги каниш им носиш по нещо... Simple Smile

Аз също много го мислих :Simple Smile Нашите кумове. понеже не са двойка и все нещо ставаше и неможеха да се съпаднат програмите да сме на едно и също място Simple Smile Единият уекенд като си бяхме в Бургас си поканихме кумата с голям букет и лубими шоколадови бонбони Simple Smile А кума на следващата събота с бутилка уиски  от любимото му Simple Smile и пиле КФС любимо на всичките ни Simple Smile Беше много забавно Simple Smile

# 707
Добро утро булки....

I miss you - Ние нашите кумове им бяхме подметнали предварително , след това им отидохме на гости за да ги каним и им занесохме питка и вино .Сега като са готови поканите ще им дадем и покана . Има специална за тях , няма да е като на другите гости Simple Smile

Марая - поканите са страхотни.Много ми харесват Simple Smile

аз да ви се похваля , вчера ходихме и поръчахме халките.Няма да ги купуваме готова , а ще ни ги изработват.Много съм щастлива.По- късно ще ви кача модела да го видите.Съвсем изчистени,много ни харесаха.Етикетите ще вземем днес вече и примерната покана ще ви покажа заедно с халката Simple Smile До после Simple Smile)

# 708
Скрит текст:
Цитат
Момичета, тези от вас които ще приготвят мини шишенца и бурканчета с разни нещица вътре като подаръчета за гостите - от къде ще ги вземете? Аз намерих за по левче горе долу бройката. В този сайт гледам, че същите излизат наполовина, но се чудя как стои въпроса с доставката и освен това в сегашното икономическо положение в Гърция, дали изобщо ще ги получа newsm78
Цитирай   • Харесва ми
Аз го поръчах от тук на много изгодна цена Simple Smile Много са сладки и са големи,колкото кибритена кутийка: http://medovit.blogspot.com/2013/09/0030.html Нямам достъп до албумчето все още да ви покажа как съм ги направила.
Отивам да Ви чета, че само този пост прочетох, и ще се включа пак.Simple Smile
Много ти благодаря, Илейн   bouquet
Аз взех по едно за мострички, като едното е 40мл., а другото 30мл. Честно казано повече ми харесва как стои украсено това от 40мл. Но в крайна сметка май и ние ще се ориентираме към по-малките, ако не намерим по-изгодно от по-големите Simple Smile

# 709
Петя, хубава рокля, ама ще чакам снимка с роклята на теб за по-реална представа. Качената е като от списание, аристократична с тези копченца. Ще има играчка с обличането в деня на сватбата Joy
Илейн, наистина добри цени на бурканчета пълни с мед. newsm10 Хем не съм се ориентирала към такъв подарък, но следя кое на каква цена е.
Нати, където и да ме поканят с КФС и уиски няма да откажа  Mr. Green Ще има да ви помнят!
Мария 91, тъжно наистина, как да не ти се убие кефа. Сами да си организирате партитата. Дано поне с настроение и подаръци компенсират липсата на организация и накрая да сте щастливи.  Hug
Мис Б, не се предавай, ами преговаряй да получиш желания танц! Twisted Evil
Пени, честито, хубаво е, че си започнала от рано организацията! Дано да върви леко и безпроблемно!
Марая, поканите са много весели и цветни! Ще се харесат още от пръв поглед, а после като прочетат и някой чувствен ред...

Радвам се, че толкова много дейности сте свършили, с кеф човек да ви похвали и да гледа коя какво ново има! За приятелката, дето казахте да питам втори път е питана доста. Веднъж подхвърлих в началото докато бяхме на кафе, но притесних от нейното"не знам". Пуснах само кумата да говори с нея, че тя е супер убедителна. Никой не успява да и се измъкне. Върна се от "мисията" с "май наистина няма да дойде". И накрая питах госпожицата в прав текст. Та повече няма да и се моля! Иначе преди две седмици колежка на ММ, която не познавам ни покани на сватбата си през юли. И въпреки че е в друг град, не се очертаваха познати и за двама ни и ще си плащаме хотел се съгласихме след 4 дни размисъл! Дори колежка ще ми вземе една смяна, за да успея! Което ме накара да се ядосвам още повече за моята специалнаа приятелка.

# 710
Благодаря ви, момичета за всичко споделено за кумовете...
Вероятно ще направим събитието ранната пролет, та затова сега скооро имаме път към Плевен и ще изненадаме нашите приятели с предложението да ни кумуват..Дано се съгласяят #Crazy #Crazy Peace Peace

Много се радвам за всички като чета тук, а и много полезни сайтове и идеи споделяте, така че макар и не скорошна булка, оставам да чета и събирам съвети и идеи.. Понякога пиша по-рядко, защото нямам врееме.. но се надявам скоро и до албумчето да получа достъп, за да се радвам изцяло на подготовките Ви.. Simple Smile

married married married married

# 711
  • София
Първо  Party Искам да пожелая на Аlady eдин незабравим сватбен ден утре и ще чакам после снимки и разкази   bouquet

penny2208 нашият беше Филип Шангов,аз съм доволна,не мога да се оплача  Peace . Ние започнахме организацията от октомври миналата година,въпреки че бяхме сгодени още от края на февруари.Към коя обредна зала сте се насочили,не знам дали знаеш,но чак от 1 работен ден на ноември тази година може да се запази дата за догодина ( поне миналата година така се процедираше)

I miss you вие първоначално не мислехте ли за есента или аз нещо съм се объркала  newsm78

Петя така,както описваш роклята си я представям много красива   bouquet

# 712
tsvetyyy Заведението ни е така разположено, че това май е единствения вариант.  Иска ми се да направя така, че да няма сърдити, но не знам как ще стане. Надявам се все пак да измислим някакъв компромисен вариант, та да видим

# 713
Цитат
Момичета, тези от вас които ще приготвят мини шишенца и бурканчета с разни нещица вътре като подаръчета за гостите - от къде ще ги вземете? Аз намерих за по левче горе долу бройката. В този сайт гледам, че същите излизат наполовина, но се чудя как стои въпроса с доставката и освен това в сегашното икономическо положение в Гърция, дали изобщо ще ги получа newsm78
Цитирай   • Харесва ми
Аз го поръчах от тук на много изгодна цена Simple Smile Много са сладки и са големи,колкото кибритена кутийка: http://medovit.blogspot.com/2013/09/0030.html Нямам достъп до албумчето все още да ви покажа как съм ги направила.
Отивам да Ви чета, че само този пост прочетох, и ще се включа пак.Simple Smile

И моите бурканчета са от тук, само че поръчани през olx.Поръчах ги празни, понеже имам роднина, който произвежда мед.Човекът ги изпрати много бързо.Наистина са много сладки и малки Simple Smile

# 714
ДУ  newsm51 Нямах време да ви следя, имах доста работа тази седмица.. Остават 22 дни до сватбата, нямам търпение, хайде по-бързо да идва, че ще откача дотогава  Crazy

# 715
I miss you вие първоначално не мислехте ли за есента или аз нещо съм се объркала  newsm78

Не си, правилно мислиш.. мислехме.. но май ще бъде отложено, поради това, че ще имам гости от чужбина и много ми се иска да присъстват със сигурност, а за есента ще е по-трудно.. но нищо не се знае.. мои приятели организираха сватба за 1 месец миналата година, така че току виж така се получи и при нас... никога нищо не е последно  #Crazy #Crazy Sunglasses Grinning Grinning Grinning

# 716
Да аз ходих да питам, казаха ми първия работен ден на ноември -2.11.2015. Църквата ни е в стария град и се чудим още дали да е в залата отсреща - Пълдин, или от централния на четвъртък пазара - изнесен ритуал в ресторанта.
Има ли някой от несебър или бургас? Там има един фотограф Иван Славов...някакви отзиви за него. Струва ми се добър

# 717
  • София
Toзи в Стария град работи ли,ние като се записвахме не работеше,ремонтираха ли го и аз не знам какво го правеха.Ние бяхме в залата в Тракия,но пък нямахме църква,с която да трябва да се съобразяваме.Аз бях много доволна,защото залата е голяма,нова и имаше къде да се паркира  Wink

# 718
Тази Пълдин е точно до църквата св.Богородица, има паркинг, но само платен...вътре залата не е много голяма, капацитет 60-70 човека макс, като не всички може да са в залата за подписване, а и в предната заличка, като пак има видимост. Но е едно старинно, в оранжево и зелено...много много не ми харесва. По-скоро мисля да е изнесен ритуал

# 719
  • София
Да,аз го знам къде е ,но доста време беше затворен и ми беше интересно дали са го отворили  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт