Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка!Teма 111

• 26 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Росита,благодаря!  bouquet
Йоли,докато няма М стискам палци!Гуш!
Саки,честито!Лека бременност до пухкав финал!
Стиснете,моля по един палец за мен за утре!Събирам и всякакъв прашец-смууук!Трупам си го и чакам зелена светлина да се овъргалям  Mr. Green
Палчета за Щастливка,Късметлийка,Жабурана,Кейт и Жожо след 10дни да се похвалите с  EFP

# 31
Кофеинче, благодаря Simple Smile
Йоли не се отчайвай , докато не дойде има надежда Simple Smile

# 32
  • Стара Загора
Да забърша и аз малко прашец,па може да ми е на късмет този месец,знае ли човек.  newsm79 newsm79 newsm79
pregnant     айде на всички пожелавам пуфкави коремчета   pregnant

# 33
  • Plovdiv
Смууук смуук вълшебен прашец Simple Smile

# 34
Много се радвам,че ви хареса темичката,дано бъде изпълнена с много положителни тестове.
Йоли,не се отчавай...аз продължавам да стискам палци.
Кофеинче,имаш моите силно стиснати палци!
Всмуквам си набързо от прашеца и се захващам за работа.Свършвам чаааааак в 20ч...къде е то да му се невиди! #Cussing out

# 35
и аз ще съм до 20ч днес... то още не съм отишла де, но вече е време да тръгвам. Хич не ми се ходи Grinning

# 36
  • София
Да си смукна и аз от вълшебния прашец newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 37
Записвам се и аз да ви следя. Благодаря на Росито за хубавата темичка Simple Smile

# 38
Кофеинче, много благодаря за палчетата Hug Стискам и на теб скоро да се похвалиш.

Кейт, ние с теб май по едно и също време сме били в овулация?

Йоли, не се отчайвай само, и на твоята уличка ще изгрее слънце, само не губи надежда Hug

# 39
Росита браво, честита ти първа темичка   bouquet Дано е късметлийска
Йоли  spoko  #Cussing out

Честито на всички видели двете чертички, да ставате все повече!!
 Ако нещо е останало от богатото разнообразие на прашец, обирам го!
 newsm75

# 40
  • София
Леле, момичета вие верно сте изписали света. Ходих в обедна почивка и се връщам и не мога да ви изчетаааа  Laughing
Кофеинче и аз стискам палчетаааааааааа!
Дано сме бременни щастливки този месец!
Ех, колко много прашец! Събирам  newsm79 newsm79 newsm79

# 41
  • От Луната
Благодаря момичета има най-много два дни до М. Тъй че времето ще покаже.

# 42
Ехее чак на четвърта страница се записвам .. Стискам палци на всички момичета да ги подмине лелята за 9 месеца Hug

# 43
Цооооооп и аз във новата темичка Simple Smile Пожелавам на всички нас - двучертичкови тестчета и хубави дни ..   bouquet
Странна работа е това фоликуметрията .. Аз понеже никога не съм ходила до сега и ми е чудно , едно такова - интересно , след прегнила дали се е спукал фоликула защото аз днес нищо не усещам .. До снощи ме болеше и от двете страни а сега няма и помен от болката ..  Другото което си мисля е , имам един спукан фоликул дни преди прегледа , или поне Доки казва етоооо тук от дясно е имало нещо и се е пукнало ..  Питах го знае ли кога , той отговори че не може да каже .. Да ама аз се притеснявам тъй , сега ако сме фоликул 1 е вече заплоден а ние бихме прегнил за фоликул 2 няма ли да се обърка нещо  newsm78   
Иначе прашец събирааааам  Mr. Green Целувам ви и дано ама наистина дано този месец се окаже бум на бременните Simple Smile Това е месеца във който съм се родила и мнооого си го харесвам ..

# 44
Нения,дано бързо да минава работния ден...както за теб,така за мен и всички работещи.
Жабуранка,стискам палци нищо да не се обърка.
Някой да е чул/чел за бял равнец и по-успешно забременяване?

Общи условия

Активация на акаунт