Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка!Teма 111

• 26 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Мацки страшна подкрепа сте . Само като чета какво сте ми писали и ми става по-спокойно ! Чул ви Господ и дано вземат та го намерят ...
Аа аз мисле ,че е време да започне валежа от положителни тестчета  Hug

# 91
Изпуснах ви.

# 92
  • София
Доброоо утрооо, момичетааа Simple Smile Хубав петък! Аз вчера изчистих къщата, да даже и боб сварих. Днес ще се разкрасявам Laughing Laughing newsm57
Вчера ми беше много неразположено, все едно ще ми идва, пък трябва да ми дойде на 22... Rolling Eyes

# 93
Росита честито повишение. Винаги ще има хора, които не се радват на успехите на другите и такива, които ще те подкрепят. Пожелавам ти повече от вторите.
анастасия стискам палци да е това, на което се надяваш. Аз също почнах да сънувам тези положителни тестове. Тази нощ просто толкова реално сънувах, че разочарованието от това, че не е истина още ме държи.

# 94
  • Варна
Кофеин-че, палците подействаха ли?
Kasmetliyka, ти си преди мен, аз в момента съм в овулация Simple Smile По моите сметки днес, температурата ми още не се е вдигнала де, но утре вече е краен срок да я свърши тая работа.
jaburana, стискам палаци всичко да е наред!
rosit@, белият равнец го дават за нормализиране на цикъл и други женски проблеми. Честито повишение! Щом имаш усещането, че ще се справиш, ще се справиш.
Julcy,  fingerscrossed
littlerocknrollqueen, много неприятно Sad. Дано пък за компенсация да ви се случи най-хубавото чудо!
anastasia_81, не знам дали е било имплантиране, късничко ми се вижда.

# 95
Добро утро,добър ден и аз незнам какво е Щастливка и аз като теб съм за Нечакане на 22-ри,но толкова кофти се чувствах вчера,все едно ще ми идва и цяла нощ не спах от болки в кръста а и яйчицата ме тормозят.Росита честито повишение,грабвай го и му се радвай,който не му изнася и нему харесва си е негов проблем,трябва ли да ти пука.Хубав ден на всички!

# 96
  • Plovdiv
Добро утро, сладурки

Стане, на мен ми е същия цикъл като твоя един път обилен с червена кръв, един път едвам евдам процежда

Росита, хващай повишението и не му мисли. Не може все за другите да мислим.

Рансън, много завиждам на хора като теб с цикъл от по 3 дена, моя се точи 7

При мен чакам лелката да си отиде и съм се заровила в работа.

# 97
Здарвейте.

Росита да ти е честито повишението, не се съобразявай с другите, те само завиждат и не живеят твоя живот, щом имаш подкрепа от семейството и шефовете хич не му мисли.Приказки ще има винаги , но ние не плащаме данък обществено мнение /поне аз/.  Hug

Стне и мен ме кефиш много,мой тип момиче хахахахах   bouquet

А за цикъла моя тотално се побърка взе да става 11 дни омръзна миииииииии
Скрит текст:
може ли да има овулация докато сте в цикъл newsm78, при мен нещо такова ще се получи

# 98
Здравейте!
Кейт,вчера не ми остана време да се отчета.Палците свършиха работа.Всичко се е изчистило и изглежда наред.Сега си чакам първата М и имаме зелена светлина от тукашните д-ри.Но аз ще направя консултация и в Бг и някои изследвания и тогава ще действаме Simple Smile
Росита,честито повишение!Щом шефа ти е избрал теб значи си го заслужила!Ще се справиш!
Литълкуин,съжалявам за неприятностите!
Палци за Голямо мамче и Щастливка за 22-ри!
Анстасия,дано се похвалиш след няколко дни!
Лоли,изпращай я вече тази гостенка и успех този месец!
Рансън,блазе ти за късия Ц.Аз се влача по 7дни.
Йоли,хайде похвали се  Praynig  да повлечеш крак за летен двучертичков валеж!

# 99
Кофеинче,радвам се,че нещата ти се нареждат и благодаря за палците,ако не се е получило при нас този месец може би ще прекратим опитите за няколко месеца!Що се отнася за цикъла преди бях с 7 дневен и много болезнен,а цветът тъмен,сега 3 дни на 4 я има нещо,я не и сввтличко,само болката остана и то за един ден.

# 100
Много е хубава темата! Дано донесе много положителни тестове, мисли и новини.
Минавам, за традиционното поръсване при влизане в нов месец - 7-ми.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 Дано е от полза. Хубав ден, момичета!

# 101
  • София
събирам си много прашец! Господ да е с нас, момичета! Praynig Praynig Praynig

# 102
 newsm79 newsm79 да си събера и аз че ни чака здраво бебеправене  luvbed luvbed хахахах Laughing Crazy

# 103
Благодаря за прашеца ... Смууук смуууук хаха Simple Smile Честит ти седми месец , бързо да минава времето и скоро да гушкаш пухкаво ревящо вързопче  Hug Момичета аз на моменти се сдухвам много , чета из интернет че винаги след Кломида пият утрогестан за лигавицата , на мен нищо не ми дадоха тук , каза че следващия месец ще ми даде ..  и това ме кара да си мисля че явно е видял нещо че този месец няма да стане работата , за това не ми изписа нищо , или аз поне така си мисля .. Оффф незнам , понякога си казвам - край , спирам да чета из сайтовете и да пиша тук , че да се успокоя малко , и ще си ходя на доктор пък каквото стане , но нещо все ме тегли да отворя нашата късметлийска темичка и понякога да драсна и някой ред ..  Целувам ви и дано се сбъдне желанието на всички ни   bouquet Hug

# 104
Здравейте,
влизам и аз в тази тема (така и така чета непрекъснато ) ! Опитваме се от 4 месеца да бременеем, но уви засега нищо и вече започвам да се изнервям. Уж и на двамата нищо ни няма, а бебо се бави Sad Пия само фолиева киселина, но упорито чета за инофолика, но ме е страх да опитам. Днес поредния отрицателен тест ( да , наистина е само 10 дена след ову, но пък се надявах ). Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт