Нашите second hand находки - тема 30

• 113 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Цитат на: ЛуДната соната link=topic=852199.msg31114781#msg31114781 date=1435381718

Миналата седмица се бях засилила към [b
"Рови-рови"[/b] в Кичука
Соната, аз съм фен на този магазин, през годините когато я имаше веригата съм купувала много ценни, евтини и качествени неща от тях. Особено аксесоарите за баня на Венко. Откакто изчезна Рови-то от Брезовско до Кауфланда и това зад Аркадия в Тракия не мога да намеря в града друг магазин Казаха ми, че веригата не съществува или ми посочват Меркари, или както там се казва. Ама то е съвсем друга стока и цени. Ако дочуеш нещо , моля пиши тук !  bouquet

Рови - Рови не съществуват вече.Меркари са верига магазини, на които единият от собствениците им е същия като на Рови - Рови.В Меркари цените са в пъти по-високи, със стоката не съм запозната.В Рови - Рови бяха бракувани немски стоки с произход Китай.

Киса, за крадене на твоите находки и аз съм на опашката.Ако другите пропуснат нещо, де...

Относно тези магазини във Фейсбук, то за това на ново зареждане по големите вериги се стига до бой.Извинете, но парцалки, които излизат по 2-3-4 лв. максимум да ги продават по 10 - 15 плюс доставка си е тарикатлък на дребно /сигурно се повтарям за 100-тен път, ама се дразня/.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 20:37 от Ваня 7

# 241
  • Mediterraneo

Относно тези магазини във Фейсбук, то за това на ново зареждане по големите вериги се стига до бой.Извинете, но парцалки, които излизат по 2-3-4 лв. максимум да ги продават по 10 - 15 плюс доставка си е тарикатлък на дребно /сигурно се повтарям за 100-тен път, ама се дразня/.

Ама той не е виновен оня, дето яде баницата. Като има ахмаци да купуват парцали на толкова завишени цени, да купуват!

# 242
Относно магазина на мястото на фраш на гарата е като този на мария луиза до папараци. Мн неща имаие и нови с етикет.
А фраш на Евмолпия няма вече не знам кога са го махнали.

# 243
Човече, това първото май е по-скоро туника ... рокля ...тунико-рокля  Crazy ... ама каквото и да е е много женствено в този му цвят и материя ... моменталически си го представих в някакъв такъв бохо-мохо вид ... лежерно и ... може да покажа в снимка по-късно ако те интересува какво имам предвид  Blush

Онова за Фейсбук и "магазинчетата" там за ВУ - съгласявам се с Тарталета и за баницата ... 15лв за блузка, която си взел за не повече от 5 ... нахалничко е ...

# 244
Така е, като гледах скоро в някакъв "Бутик" във Фейсбук, чанта 80лв. Нова била, нова нова ама е модел от преди няколко години поне и в официалният магазин на разпродажба ще е била поне два пъти по-евтина.
Случайно ми попадна някакъв сайт за дрехи втора ръка, имаше интересни работи и най-важното бяха евтини, а някои нови с дефекти. В моя размер не намерих достатъчно, за да поръчам.
Малко ме озадачиха размерите. Размер 36 пуснат като ХЛ.

# 245
Човече, първото не е ли рокля:) Много ми харесва - нежно и романтично. Аз пък с някакви сандалки с високо тънко токче си го представям:)

Nassie, много готини неща.

И панталона на Киса, дето ще й го крадете също:)

От мен скромно:
Семпло потниче за голямото дете
Скрит текст:

И клъч за мен
Скрит текст:

# 246
 Hug Hug чантата е прекраснаа Heart

# 247
  • Варна
Онова за Фейсбук и "магазинчетата" там за ВУ  ... 15лв за блузка, която си взел за не повече от 5 ... нахалничко е ...

Ама са придобити с цената на бой, затова са скъпи.  Mr. Green (прясната случка от Бултекс Вл-во)

# 248
Все забравям да покажа една голяма риза, която се чудех как да нося, как я орязах:) Малко късичко рокле стана, ама ще си го нося:)

Скрит текст:

# 249
  • о`майна лунна нощ е
Много готина е станала! Браво!

# 250
  • софия
Така е, като гледах скоро в някакъв "Бутик" във Фейсбук, чанта 80лв. Нова била, нова нова ама е модел от преди няколко години поне и в официалният магазин на разпродажба ще е била поне два пъти по-евтина.
Случайно ми попадна някакъв сайт за дрехи втора ръка, имаше интересни работи и най-важното бяха евтини, а някои нови с дефекти. В моя размер не намерих достатъчно, за да поръчам.
Малко ме озадачиха размерите. Размер 36 пуснат като ХЛ.

Ще споделиш ли кой е този сайт, моля те.

# 251
Здравейте и от мен .От много време не съм писала и сега реших  да ви покажа моите находки.Имам повече свободно време да обикалям по "Бутиците" с малката и си намерих уникални за мен неща.
Намерила съм в интернет оригиналните снимки на някои дрехи нали всичко е марково.И с повече късмет,ровене и време ето ги.Обикалянето на second hand магазините и стана по скоро хоби и пристрастяване.

http://prikachi.com/images.php?images/700/8203700B.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/723/8203723f.jpg - любимата ми риза

http://prikachi.com/images.php?images/733/8203733X.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/739/8203739v.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/743/8203743S.jpg войнишката ризка
http://prikachi.com/images.php?images/744/8203744Q.jpg- в бледо жълто

# 252
Човече, това първото май е по-скоро туника ... рокля ...тунико-рокля  Crazy ... ама каквото и да е е много женствено в този му цвят и материя ... моменталически си го представих в някакъв такъв бохо-мохо вид ... лежерно и ... може да покажа в снимка по-късно ако те интересува какво имам предвид  Blush

Покажи, покажи Simple Smile
Иначе не е рокля, идва до над средата на бедрото и то в дългата част.

melcheto, страхотни са, а ти с просто бонбон Heart Eyes

strept, много любим цвят са ми и двете ти находки Simple Smile

# 253
Киса, с цената на кръв и пот  Joy

strept, роклята е станала страхотна, аз отдавна мечтая за дънкова ежедневна рокля, да видим кога ще ме "огрее"  Tired

melcheto, супер находки, ама искаме оригинални снимки  Whistling Войнишката риза да не е от Бултекс на Кап.Райчо - имаше същата там онзи ден ...

Не се сърди, човече, в този ред на мисли:
Скрит текст:

# 254
Moringa, много са хубави. Ама не съм за такива още  Mr. Green а и хич не понасям рокли. По-скоро нещо в тази посока ще измисля.

Общи условия

Активация на акаунт