Нашите second hand находки - тема 30

• 113 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Супер е, то пак е в тази насока  Peace

От мен един шал с ресни от Бултекс за скромните 56ст  Joy
Скрит текст:

# 256
Здравейте момичета.
Moringa ризката е  от Zig Zag миналия месец я взех.Има доста дрехи които се дублират в различни магазини.
Ще има и оригинални снимки те са си запазени и си изглеждат точно така без никакви дефекти.Ще ги нащракам наведнъж.Предимно ходя в Зиг Заг винаги на новото зареждане.

# 257
  • Sofia
много ми харесва шала,Моринга Crazy в любимите ми тоналности

# 258
Супер е, то пак е в тази насока  Peace

От мен един шал с ресни от Бултекс за скромните 56ст  Joy
Скрит текст:
Ей такива неща харесвам и аз,и на такива цени!Макар и малко дрехи да съм купувала от ву все са готини и за стотинки.В понеделник бях на кеф и се засилих към манията на бул.Стамболийски,но са я затворили. SadПреместили са се някъде около военна б-ца.

# 259
  • Sofia
В понеделник бях на кеф и се засилих към манията на бул.Стамболийски,но са я затворили. SadПреместили са се някъде около военна б-ца.
за София ли става дума Wink

# 260
  • Пловдив
Днес минах през Дрехата срещу НОи в Пловдив. Ми хубавото си е хубаво, но и цените са хубави....Едно мога да кажа за момичетата, те и в този момент си аранжираха витрината-разбират си от работата. А вътре-като в кутия за бонбони-джиджано, всичко подредено по цветове, качествени неща, дори и с етикетите, по стените аранжирани дрешки с аксесоари-да ти се прииска да си купиш. Мерих едно сламено бомбе, за 8 лв., ама главицата ми се оказа мъничка за него.

# 261
  • Sofia
Не знам дали са верига тези магазини Дрехата....но този който е срещу Пирогов е ужасен,мръсни парцаливи дрипи,а на цени като от мол #Cussing out

# 262
  • Пловдив
 Получих брошурка в пощата, че Рови Рови е "Отново в Тракия", май пак в Аркадия Simple Smile

# 263
В понеделник бях на кеф и се засилих към манията на бул.Стамболийски,но са я затворили. SadПреместили са се някъде около военна б-ца.
за София ли става дума Wink
Да за мое съжаление.Същата от,която ти харесах туниките преди известно време.Допадаше ми понеже вътре беше широко и светло.Мен нали ме хващат лудите по магазините...Тази в халите ми е наблизо,но ми е неприятна понеже е като в мазе.В ''шик-шик'' много дрехи,но тясно.Затова гледам вашите дрешки и пак нямам нищо ново. Sick

# 264
  • Sofia
А разбра ли къде по-точно са я преместили,з-то с/у ВМА има една Мания...

# 265
Strept, убих тЪ! Защо отряза тая готина риза?? 
Не, че новоизглеждащото рокле е лошо, ама ризата много ме кефеше в оригиналния си вид. Някъде преди беше пускала тази снимка и много ми хареса и ризата, и съчетанието, което беше направила така с чорапи и ботуши.
/да не ми се сърдиш, ама аз да си кажа/

# 266
Затова гледам вашите дрешки и пак нямам нищо ново. Sick
Много интересно - и аз възприемам втората употреба като нещо ново в гардероба си и ме кефят новите придобивки. Имам от този сезон и два потника - единият е с немски етикет Crisca/верига магазини/ и много си го харесвам. Дълъг е като туника и завършва с дантела. Обаче аз не се доверявам много на етикетите. Имам чувството, че на всички дрехи им махат старите етикети и им зашиват нови. Възможно ли е да има такава практика?

# 267
  • Sofia
не,няма такава практика,а и с каква цел да го правят...

# 268
За да изглежда дрехата нова. Така допускам. Етикета показва колко е прана дрехата, понеже се изтрива. Е, моите потници изглеждат нови, но пак няма гаранция.

# 269
  • Sofia
Може да го правят по малките магазинчета на прекупвачите,но пак ме съмнява...

Общи условия

Активация на акаунт