Нашите second hand находки - тема 30

• 112 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Момичета, препоръчайте ми някой хубав магазин ВУ, ще идвам в СФ и имам да убивам няколко часа, пристигам на автогарата и после посока Мол София. АКо може адрес, за да го намеря на картата  Embarassed

# 646
Разбира се, че е интересно да гледаш снимки на покупки, макар и да не са по твоя вкус, но лично аз научих за няколко магазина а за ВУ в нашия град от тази тема. Никой не е казал, че се коментират магазини само в София, когато попиташ за конкретен град, винаги има съфорумки, които ще се обадят с информация.

# 647
  • Пловдив
Оффф, и в любимата ми тема си показахме - имам предвид ние жените, кирливите ризи. Много ме е яд така- чувствам се уютно в някоя тема, чак чувствам момичетата близки и хоп-разрази се някоя словестна престрелка.
А относно възрастта-напоследък осъзнах, че когато аз сключих брак, моята майка е била само 2 години по-възрастна от мен. Какво сега-дай като сме над 40 дружно да си направим харакири! Днешните 40 не са това, което бяха преди 10-20 години. Има жени на възраст 55-65 все още ходят редовно на фитнес-на моя колега майката е от тях. Така че-стари вехтошарки, направо звучи абсурдно, пък и обидно.

# 648
С нарастването на годините нещата се променят. Едно време като чуех 50 и ми се струваше, че говорим за пенсионери, възрастни с бастуни...бял малка. Сега родителите ми са в тази възраст и ми се струват толкова млади, че все едно са с десет години по-малки. С времето и възприятията на хората се изменят. Поне с моите стана така.  Peace

Относно другият спор, много пъти има неща, които не са мои стил или и на мен изобщо не ми харесват, но уважавам личният избор и факта, че на човека, който си ги е купил му харесват и им се радва ме кара да ги харесвам. Да аз не бих ги облякла, но това не ги прави по-лоши дрехи.  Hug

Находки скоро нямам, седят едни от миналият месец, но така ме мързи да снимам  Blush Whistling
На вълна ремонти и обзавеждане съм сега, та там усещам липса в темата от страна на Сонатка, освен онази лампа скоро не ни е вдъхновявала.  Mr. Green намек е  Whistling

# 649

От Ремикс, не пишеше, че е нова, а си личи че не е носена, само и липсва дългата дръжка Sad

# 650
  • Sofia
Много ми харесва чантата  bouquet  за колко я взе?

# 651
  • bad@ss
На вълна ремонти и обзавеждане съм сега, та там усещам липса в темата от страна на Сонатка, освен онази лампа скоро не ни е вдъхновявала.  Mr. Green намек е  Whistling
Ако можеше апартаментът ни да се раздува, вместо да ни отеснява, нямаше да се спра. Моето и без туй си е design on a dime  Hug
Лампата, пуста, е много красива. Но не е за основна - като в механа сме само с нея. Ние обичаме да ни е много светло. Вечер светят ---найсет лампи и лампички, но пък прави цвекета  на тавана Mr. Green
Ремонтирай, аз много обичам  Hug

Дрехи не съм си купувала отдавна, не ми се носят дрехи въобще.

# 652
Много е интересна лампата наистина, абе въобще целият ви дом е като произведение на изкуството ( поздравления за което, личи си вкусът към различното и индивидуалният стил на стопанката  newsm10 )

# 653
Те хората са го казали - да спориш с .... човек, само можеш да се изпотиш Wink , в тази жега ми стига толкова  Crazy

Чантата Guess изглежда по-добре и от тези, които съм виждала на живо, а за на Сонатката апартамента всички сме мераклии да ходим на гости, лампата/абажур е просто ... един път (каза онази с нуждата от разширяване на кръгозора  Joy )

# 654
  • Пловдив
а за на Сонатката апартамента всички сме мераклии да ходим на гости, лампата/абажур е просто ... един път (каза онази с нуждата от разширяване на кръгозора  Joy )

Peace с огромен кеф бих си пила кафето у тях, а си спомням, че и някаква животинка има  Heart Eyes изобщо сигурна съм, че е страхотен човек.

# 655
Много ми харесва чантата  bouquet  за колко я взе?
Около 60лв беше, не си спомням с точност Peace

# 656
Когато човек не може да се аргументира в спор, прибягва до "недописани" подигравки и обиди, заменени с многоточие. Може би е въпрос на кръгозор...

Темата определено има нужда от потребители като ЛуДната соната, които умеят по завладяващ и разчупен, раздвижен начин да поднесат пост и снимки с покупки, както и начините за приложението/съчетаването им. Темата има нужда от живеца, който внася тя.

# 657
Момичета, препоръчайте ми някой хубав магазин ВУ, ще идвам в СФ и имам да убивам няколко часа, пристигам на автогарата и после посока Мол София. АКо може адрес, за да го намеря на картата  Embarassed
Не мога да дам адрес,само упътване.Има голям магазин мн.близо до автогарата.Не ми е на път,не съм влизала(от 2010г),но по думи на моя позната имало мн.хубави неща,но бил по-скъп.Излизаш от централния вход на автогарата и тръгваш по левия тротоар посока Лъвов мост.Има локално платно.Първо е жълта сграда като старинна къща.После блок,нещо пише ''мед.център'';''дрехи нови и ву'' и голям вход.Влизаш вътре.Там е магазина.Няма витрина за ориентир.Вътре е голямо помещение като спортна зала.
И аз докато надничам тук все се надявах да се появи Сонатката с нови интериорни идеи.

# 658
Когато човек не може да се аргументира в спор, прибягва до "недописани" подигравки и обиди, заменени с многоточие. Може би е въпрос на кръгозор...

Темата определено има нужда от потребители като ЛуДната соната, които умеят по завладяващ и разчупен, раздвижен начин да поднесат пост и снимки с покупки, както и начините за приложението/съчетаването им. Темата има нужда от живеца, който внася тя.

Темата определено има нужда от Сонатката и няма нужда от подобни препирни Peace

На Дайчето, много харесах и двата сета. Този тип панталони като втория наистина са страшно удобни и аз това лято се размотавам с такъв.

# 659
Някак си не е гот, така да се натяква, че темата има нужда от един или друг потребител  Tired Едно, че се демонстрира неуважение към всички останали, второ темата е такава, каквато е и тя си има име. Това не е клуб на определени потребители. И всеки може да се постарае да я направи приятна място, а не да чака някой да друг да му предостави този комфорт. След още няколко постта, в които се напише, че на някого му липсвало някой в темата, определено ще взема решение, че мястото ми не е тук.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 13:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт