Нашите second hand находки - тема 30

• 112 848
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • bad@ss
Ама, ей  Laughing
Enough is enough  Peace
Нито съм целяла нещо, за да ми се вменява, нито съм очаквала подобен развой  Tired
Да си запазим хубавата тема, моля   bouquet

# 661
И аз призовавам към това  bouquet

# 662
  • Ямбол
Ммм, тогава да пусна "новата" рокля за дребната от "Ремикс?
Скрит текст:

Детайлче

Роклята е ленена, в много приятен ментов цвят. Малкото си я намери само  Heart Eyes .

# 663
Малкото явно от малко ги разбира нещата и има вкус, чудна рокличка  Heart Eyes в  един от най-любимите ми цветове, да си я носи със здраве!

# 664
  • София
И моята дъщеря си ги търси сама нещата. Ама тя е по-голяма - на 10. Обаче си купува някакви поли и рокли, които после не носи.

Ох, писна ми вече от лятно. Носи ми се есенно.

# 665
Полата- HM.  

http://prikachi.com/images.php?images/420/8329420E.jpg

Малко се измачка, че от два дена я нося.

Никак не съм добра с тези селфита  Laughing

# 666
Една приятелка иска да я водя до магазин Зиг-Заг Пловдив, мисли си да търси зимни дрешки за 5-6 годишно дете.
Някой ходил ли е скоро там, има ли есенни дрехи, че да знам дали си струва да се грабнем от Кичука.
В един магазин ВУ в в нашия квартал са заредили дрехи с етикети, предимно Спридер и др, има много бебешко, но цените има са конкурентни на молските (това е до старите Слънчеви лъчи).
Аз напоследък качих килограми и имам нужда от нови дрехи, но търся евтино, че ще се мъча да отслабвам, та по този повод се набутах във Фрея на гарата, харесах си дънки, но бяха 18 лв ooooh!. Като цяло скъпо ми се видя и там.

# 667
  • Anywhere
Скоро ще има Ла Фиеста в Кичука, в Пловдив.
 Днес като минавах по Македония видях, брандираните витрини.На кръстовището на Скопие и Македония е.
Относно Зиг Заг,на 21.08  заредиха вече есенната стока, но покрай първия учебен ден може и да няма много детско. Мин. година беше така Sad. Не съм видяла лично, така че може да се разходите.

# 668

И на мен - искам жилетки, шалове и боти:)

# 669

И на мен - искам жилетки, шалове и боти:)
От няколко седмици не съм купувала нищо, поради тази причина! Ама като гледам какви жеги дават и тази седмица, май е рано за есента, ама пък ние да се подготвим!

# 670
Прити, благодаря, сигурно ще е обрано за 10 дни. Иначе ще я видим новата Ла фиеста, то нали
имаше и на Събота пазара?

# 671
  • Пловдив
Аз се разписах след дълга суша с един панталон за мен/голям късмет,че трудно се намират свестни вече/ и една ризка Есприт за детето от Ла Ф. в Тракия.Есенното щяло да е от четвъртък,за който се интересува.

Минах и през Мания...ами няма такава мизерия,начи Naughty Блъсканица,пак измислена томбола,парцали + жега и не пуснати климатици Stop

# 672
здравейте момичета бихте ли помогнали купих си чанта мисля че е ест. кожа как да я почистя

# 673
  • София
здравейте момичета бихте ли помогнали купих си чанта мисля че е ест. кожа как да я почистя

Какво и е? Има ли петна?

# 674
не няма петна но нали трябва да я почистя или освежа

Общи условия

Активация на акаунт