Нашите second hand находки - тема 30

• 112 785
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София

Ако някой иска да му подаря една HM, скейтър, цвят милитъри зелено, размер около 36, да се обади.
А какво всъщност е скейтър рокля?

нещо такова?

Да, подобна. Ще я снимам тия дни.

# 631
Благодаря ви момичета, от бившия продавалник купих пуловера  Peace
А има ли още или беше само един? Много е хубав.

От мен тази седмица това, като потника е нов и чак в нас видях че е на Рокси.  Laughing

# 632
И бабите дето са окупирали секънд хендовете по цял ден се ровят и се бутат ... за къде си пазаруват не знам. Crazy
под баби сигурно имаш предвид 40-50+годишни....имайки предвид твоята възраст....ами младите какво търсят там,да ходят по моловете и да поръчват от сайтовете Crossing Arms,или да сложат табела в ВУ забранено за над 50+ Mr. Green

И на мен ми прави впечатление, че има доста дами на видима възраст над 55+ години, които се ровят много упорито.

# 633
Че какво лошо има? Нали и те са хора. Да не би живота след 50 да спира?

# 634
  • Sofia
Аз скоро не съм била свидетел на бутаници по ВУ,дори и на зареждане...не е както преди години Thinking

# 635
Аз скоро не съм била свидетел на бутаници по ВУ,дори и на зареждане...не е както преди години Thinking

Ми то с тези цени на кг..направо ме заболява главата като ги видя..

# 636
От месеци не бях ходила и вчера отидох до ЗЗ. Чак не повярвах колко добър улов имах тоя път. Две полички, чисто нови, стрхотни кройки. Една маркова на Philip Michael, другата на HM. И една ризка, цвят ивори/ шампанско от типа на шифонените. Два колана, точно каквито ми трябваха от естествена кожа. Всичко беше 11 лв. Тия дни ще ги снимам. Вече са изпрани и изгладени, даже днес се накиприх с едната поличка.

# 637
Най- сетне се е пораздвижила темичката със симпатични находки и обмяна на инфо за сайтове и магазини. Че напоследък темата беше под всякаква критика. Някой качва снимка на някаква поизносена тениска с провиснали краища и раздърпано деколте за стотинки и след това се изписват цели страници с постове "Много ми харесва", "Чудна находка", "Много моя", "Завиждам"... като че ли няма вехти тениски във всяка ВУ.
За да не е съвсем спам- напоследък се ориентирах към магазин Нартекс. Не зная как е положението по др. градове, но при нас има доста читава стока в този магазин.

# 638
  • Sofia
Някой качва снимка на някаква поизносена тениска с провиснали краища и раздърпано деколте за стотинки и след това се изписват цели страници с постове "Много ми харесва", "Чудна находка", "Много моя", "Завиждам"... като че ли няма вехти тениски във всяка ВУ.

newsm10

# 639
dalida33, всъщност темата е най-вече за да си споделяме находките (пише го и в заглавието) и да им се радваме, инфото за магазините е по-скоро вторично  Peace .И честно казано, от вехти тениски и потници, до вехти тениски и потници има огромна разлика Wink
Лично аз, пропускам коментарите с обяснения за магазините, просто защото не се отнасят за моя град, следя основно за линкове към снимки и скрити изображения и намирам за нормално да отбележа, когато нещо ми харесва, най-малкото заради това, че някой си е направил труда да качи изображение в темата, а понякога и на модел.
На който не му харесва да не следи темата или също да чете избирателно  Peace
И все така в същите мисли - Dai4eto, супер много ми харесва цялото съчетание и панталонът ли е ВУ? Страхотен цвят  Heart Eyes

# 640
Moringa, на който не му харесва моя пост, също би могъл да го подмине или да чете избирателно.
Не знаех, че темата е само за снимки, нещо като каталог или списание ли е, що е?! Лично мен не ме интересува кой какви дрехи притежава. По снимките, които се качват тук, се ориентирам в кои магазини има качествени стоки и къде да се насоча, за да пазарувам. Любопитно ми е какво е положението в другите населени места из страната, добре е човек да има по- широк кръгозор, да се сверява часовника от време на време. С две думи- темата за мен е "информационна". Това е моят поглед върху нещата, твоят явно е друг.
Пропуснах- вехтото си е вехто, просто критериите на хората са различни.
Предполагам, че вече темата е докладвана на модератор и постът ми ще бъде изтрит.

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 13:39 от Анонимен

# 641
Според мен темата е да споделяме находките си,парцали непарцали,всеки си харесва това,което е открил.Аз имам един стил,друг има друг,ако нещо ми е харесало просто го пиша.Ето публикувате рокли,поли,аз нямам нито една,защото не нося,но се радвам,ако покажете тук нещо стойностно.

# 642
Moringa и панталона е ВУ, взех ги и двете в един ден. Малко бях скептична, че ще ми стане, но той ми заспа и си го взех. Цвят горчица е.

И това лотче ми е ВУ На папагалите има големи розови пайети. А панталонките не се усещат, мн са удобни.

# 643
  • Пловдив
А има ли още или беше само един? Много е хубав.

Ами не.
Лота с папагала  Heart Eyes искам го  Laughing

Последните ми покупки от оня ден /Мания Поща/.
Блузка:

Дънки:

# 644
  • Sofia
харесват ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт