Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 607
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Bio е с ензими, non-bio е без ензими.

# 151
Bio е с ензими, non-bio е без ензими.

Ааааа, Гес, може ли един съвет? Ще ходя до Англия и се чудя какъв препарат би ми препоръчала. Не видях Ариел Сензитив течен и се зачудих. Става въпрос за пране на бебе, както и на нас. Четох, че беше препоръчала на някой да си купи Феъри?

# 152
  • София
Днес прах с новите капсули ОМО и на първо четене не съм никак впечатлена.Прах бели дрехи,които не са замърсени на 40 градуса и като ги извадих от пералнята имах странното усещане,че само съм ги намокрила и ароматизирала.В сравнение със старото ОМО на прах и италианския ДАШ за бяло на прах за мен тези капсули ОМО са гола вода!

# 153
И аз да споделя за Спот-а.....на бяло сякаш се справя, но ми скапа едни летни панталони в цвят тъмно розово....остана светло петно, и за два пъти обличано отиват в коша......Sad

Не зная дали тук е мястото да попитам за ароматизиращите кърпички за сушилня.... Купих си на Ленор....ами никаква остатъчна миризма в сушеното пране..... Някой има ли опит с такива и какви ползвате???

# 154
  • София
Ползвала съм кърпичките на ДМ - слаб аромат върху прането, но го има. Пробвай ги.

# 155
Благодаря, ще пробвам и тях....Не знаех , че имат и ДМ такива....

# 156
  • София
Аз съм ползвала кърпички на ДМ - ароматизиращи, за сушилня - за тези ли става дума? Не са лоши, никак даже. Виждала съм, че и Ленор имат такива - пробвали ли сте ги, ароматът по-силен ли е?

http://bornbg.com/index.php/drugi-1/lenor-k-rpichki-25-br.html

# 157
  • София
Благодаря, ще пробвам и тях....Не знаех , че имат и ДМ такива....
Имай предвид, че ароматът е лек и не бих казала, че е особено траен - ако си свикнала или предпочиташ силните аромати на омекотителите, може да не го усещаш.
Ако не знаеш, има спрейове за сушилни - вкл. на Сано, които били доста по-силни като аромат, са споделяли в темата (не съм ги ползвала).

# 158
Аз съм ползвала кърпички на ДМ - ароматизиращи, за сушилня - за тези ли става дума? Не са лоши, никак даже. Виждала съм, че и Ленор имат такива - пробвали ли сте ги, ароматът по-силен ли е?

http://bornbg.com/index.php/drugi-1/lenor-k-rpichki-25-br.html

Да точно за тези говоря, но аз взех в оранжево , сториха ми се по-силни като аромат, но по прането не остава нищо от това.....
Чувала съм за тези на Сано, но тук не го намирам този спрей.....

# 159
  • Luxemburg
Да попитам и тук дали някой е попадъл на такъв проблем http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448657.msg31096286#msg31096286 и дано да имате някакво обяснение, че аз съм аут.

# 160
Да не изтича масло от лагерите? Трябва да проверите.

# 161
  • София
На дрехата с надпис I love blue петната изглеждат розовеещи  newsm78 Или е от снимката?
Не знам много за устройството на пералнята и дали може масло от лагерите да попадне по дрехите, както е предположила Гес, но не е лошо по-скоро техник да види машината, за да предотвартите някаква по-голяма авария.

Междувременно бих пуснала чисто бели чаршафи или парцали без препарат, за да установя какво точно става.
Аз още помня първия и последен свой опит да пера с прах Тема миналата или по-миналата година - бели тениски излязоха с петна по тях (а определено не бяха влезли със същите в пералнята).
Иначе никога не ми се е случвало подобно нещо.

# 162
  • София
Попаднах на някаква статия за триклозан-а и че бил сред главните причинители на рак. Съдържал се в перилните препарати. Някой ще ме успокои ли по темата?

# 163
Не знам много за устройството на пералнята и дали може масло от лагерите да попадне по дрехите, както е предположила Гес, но не е лошо по-скоро техник да види машината, за да предотвартите някаква по-голяма авария.
Може. На мен точно на това ми прилича.

Попаднах на някаква статия за триклозана и че бил сред главните причинители на рак. Съдържал се в перилните препарати. Някой ще ме успокои ли по темата?
Не знам някой перилен препарат да съдържа триклозан. Обикновено се ползва в козметични продукти - сапуни, кремове, дезодоранти и тем подобни с антибактериално действие.

# 164
  • София
Снощи прах бяло с Омо на близо 3-часова програма, на 60 градуса, и една кухненска кърпа, която често ползвам като покривчица за хлапето е излязла с петната, с които е влязла  ooooh! Такова нещо отдавна не ми се беше случвало. Сега съм я напръскала със спрея за петна на Лидъл, но не ми се вярва да излязат.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт