Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 532
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Бях разочарована от прах на Бинго преди време и избягвам марката, но попаднах на черния им омекотител Starry night.Страхотен е , мирише цялото помещение след пране, дрехите след изсъхване също, омекотява добре, евтин е.
Друг с дълготраен аромат е синият Савекс, но Бингото води по дълготрайност.

# 211
  • оттам, откъдето започва България
Почти свършвам Темата за цветно и установявам, че май ми избелва малко.
Има оптичен избелител.
Мисля да мина пак на течен.
Бързо мнение за Формил течен за цветно?
Аз съм казвала вече, че от няколко години пера с течен Формил и съм доволна. Ето, този: https://www.google.bg/search?q=%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0 … bSOJxSPGZd6j_M%3A

# 212
Аз вече не съм толкова предубедена към собствените марки. Особено един производител дава продукти със страхотно качество за цената. Формил е от него, както и препаратите на DM.
Само да кажа, че суперконцентрираният течен Формил е много по-добър от стандартния.
Скрит текст:
Опатках го преди да взема Denkmit и мисля като го свърша да взема пак Формила. И прахът е хубав; него си го разделих една колежка, че ми беше много голяма кутията.

# 213
  • София
Като стана дума за омекотител, да споделя за Сано Максима. Миналата година ви надух главите за варианта Cool - колко невероятно траен е, как има доста ретро миризма и пр. Ми ползвах го сигурно 7-8 месеца (нали гледам само от време на време да слагам). Наскоро си купих (този път лично си го избрах, че първия път мама ми го купи  Heart Eyes) варианта Fresh - много мой аромат. Но! Нищо общо като сила и трайност с първия  Confused И се замислих - моят нос ли нещо е навикнал на мирис, или не всички омекотители на Сано са с еднакъв интензитет  newsm78 И като гледам, тая бутилка ще я оправя за 2 мес. макс....

# 214
  • София
И аз загледах суперконцентрата на Формил. Значи ще си взема!

# 215
  • На ръба..
А тоя Формил само в магазините на Борн ли го има?

# 216
  • София
Този - лилаво и бяло, може би.
Аз гледах другите видове в Лидл.

# 217
А тоя Формил само в магазините на Борн ли го има?
И в Лидъл го има.
Някой да сподели впечатления от Тайд?

# 218
  • На ръба..
Благодаря. ще го потърся..

# 219
Формил го има в Лидл / тук нямаме магазин на Борн .
 Аз защо си мисля ,че Формил си е марка на Лидл или се лъжа !?

# 220
  • На ръба..
сега поразгледах като напиша Формил в google ми показва резултати, че е продукт на Лидл - линк
Скрит текст:

# 221
  • София
Формил си е собствена марка на лидл доколкото знам, аз не съм му фен.

# 222
*DiDora*, не, че се заяждам, но просто ми е интересно защо реши, че го има само в магазините на Борн. Никой не е писал такова нещо, та ми е интересна логиката.
Суперконцентрираният Формил го взех от Лидл за 6.29 лв.. Има и вариант за бяло със същата цена.
Скрит текст:
който също е добър по мое мнение. Формил е собствена марка на Лидл и го има само там.

Добавям, че от утре до 15 юли в DM ще има цветоулавящи кърпички Denkmit: 2 кутии по 24 броя за 8.99 лв. Редовната им цена 5.79 лв.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 17:22 от Guess Who

# 223
Ев, по повод омекотител Сано Максима - точно днес си взех концентрат Cool, нещо не ме изкефи на макс миризмата, но друг вид концентрат нямаше. Та с моята параноя си мисля, какво им пречи да го разреждат примерно Thinking

Предния концентрат на сано максима ми беше ултра фреш - невероятно силна и трайна миризма. Този светло синия, който днес купих - много лека ми се видя, съмнително несилна миризма..

# 224
  • София
ТетаShocked Точно обратното на моето впечатление - Cool суперсилен (разбирам защо не те е изкефил ароматът - доста е.... бабешки  Joy обаче се свиква и после направо ще го заобичаш  Wink) а Ултра Фреш - доста по-слаб, но като аромат - много по-лесен за възприемане, така да го кажа.

Не знам дали ги разреждат, или нашите носове нещо се сбъркват. Може би трябва по-дълга почивка без никакъв омекотител, за да ги оценим по достойнство  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт