Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 621
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Искам да попитам и гръцкото Омо е за бяло пране ?  Има в нашия  магазин ,но си мисля,че техните са универсални !Могат да перат и цветни ,но с по устойчиви  цветове !

# 316
През живота си съм ползвала три броя автоматични перални от три различни марки (Перла, Канди, Уърпул) и никога не ми се е случвало каквато и да е дреха да се загуби или да влезе във филтъра. Не мога да си представя откъде ще мине, защото уплътнението е плътно около барабана и няма пролука дори бебешки чорап да се провре. За да се случва, това означава абсолютно калпава конструкция или изпълнение.
Моля, споменавайте си марките, които ядат дрехи и се давят с тях, за да знам какво да не купувам, ако се наложи да сменям Уърпула.

Страхотна машина Гес, ако си нежна към нея няма да ти се наложи да я сменяваш и ще ти служи още дълги години.

Колко кила е?

Някой машини Electrolux имат по-голямо разстояние между гумата и барабана и съм виждал набутани неща но на мен лично не ми си е случвало.

Много съм се навил на FORMIL прах пускат ли го на промоция често каква цена да гледам?

Не пазарувам от Лидъл но заради този прословут прах ще се разкарам да видя наистина ли е толкова добър и ще бие ли ОМО.

Напоследък много се кефя на Burti Noir от Кауфландската промоция, яко свежест.

# 317
У нас го спряха този зеления.

# 318
Гес, можеш ли моля те да ми помогнеш при избор на FORMIL, къф да търся и да чакам ли промоция?

Пробвала ли си BURTI ???

# 319
От време на време пускат XXL кутии Формил по 100 пранета. Този зеления си го имаше редовно, но го спряха. Сега има само за цветно прах, а за бяло са само течни.

Burti не съм ползвала. Ако почнат да внасят праха, ще си помисля да го ползвам.

# 320

Изродски е тоя Персил, целия квартал почна да ухаее от нашата тереса вчера за пръв път го ползвах, на промоция е в момента във Фантастико 50% 6 лв и нещо.

За съжаление има останли единични бройки, не се заредили много.

За сметка на това от SAVEX имат цял тир и прелива от рафтовете няма къде да го слагат вече.

Винаги като ходя на щанда за прахове по 3-4 души пред мен налитат на Savex за 6 лв.

Не са далее ама се лъжат хората

# 321
  • София
Формил прах е само на огромни кутии, което основно ме спира да купувам.
По едно време ми бяха донесли в плик Формил за цветно към 1-2 кг - бях доволна.

# 322
Аз също не съм фен на геловете, замърсени дрехи само с прах....но завлякох един Burti от Кауфланд за 30 мин пране резултата беше мн добър

Пробвай Burti някой път, ще останеш доволна доста е популярен в Германия.

Прах едва ли ще има скоро тук.

# 323
Формил прах е само на огромни кутии, което основно ме спира да купувам.
По едно време ми бяха донесли в плик Формил за цветно към 1-2 кг - бях доволна.
В плик е само суперкомпактния им прах.
Скрит текст:
Сто пъти им писах да го пуснат и тук, ама тепегьози бе.

# 324
  • София
А някакво мнение за капсулите на Ариел в Кауфланд на промоция.
3 in 1 pods 42бр. - 16,89лв.

# 325
  • София
А някакво мнение за капсулите на Ариел в Кауфланд на промоция.
3 in 1 pods 42бр. - 16,89лв.

Аз имах 1 кутийка 20 пранета за цветно - бяха хубави. Изпиране, миризма, запазване на цвета - всичко ок.

# 326
Ariel 3 in 1 pods образуват много пяна което за мен лично не е хич добре.

Persil Power Mix Caps също са на голяма промоция,  сстрахотен аромат, пере без забележки и освежава цветовете яко а и се изплаква много по-лесно от Ариел без да прави барище от пяна.

Ариел имат много силни продукти но специално тези pods са им провал и скоро ще ги заменят.

# 327
ИСКАМ ФОРМИЛ   Confused

# 328
  • София
Аз друг хубав продукт на Ариел от супермаркетите не съм срещала.

Днеска бях на пазарчето на Мл.1 - какви прахове и препарати има там, в 2 магазинчета - луда станах!
Но не се изкуших!

# 329
ИСКАМ ФОРМИЛ   Confused
Скрит текст:

Ходи си купи от DM ей този прах. Същият е (с минимални разлики от Формил) и от същия производител.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт