Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 675
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Моята стара италианка, която била много чувствителна към външни тела, както ме предупредиха от сервиза още първия ден, един ден излапа огромна метална емблема от дънки - наистина огромно и тежко парче желязо. Никъде не го открихме. Накрая дори почнах да се съмнявам, че въпросните дънки са влезли в пералнята с емблемата, въпреки че всеки път с нея извършвах една и съща процедура - завирах я навътре в единия крачол да не дрънчи и да не продупчи нежния барабан. Пра така сигурно още 7 години без поражения. След което при първото и последното ми пране с цветоуловящи кърпички помпата взе да издава неистов шум. ММ не успя да извади кърпичката и се наложи да викаме техник. С някакво ловко движение успя да бръкне почти до лакът във филтъра, по-скоро тръбата към него, и воала! Кърпичката се намери, както и онази метална емблема, доста поочукана, с голяма дупка в средата й....
Оттогава не купувам (почти) нищо италианско Joy

# 301
  • София
Омг...то не перални ми лами имате вие hahaha Joy

# 302
Да ,точно за кърпичките на Ленор говоря,страшно силна миризма ,но значи ефектът е нулев Confused
От този Даш също съм доволна,по принцип от всеки Даш Peace

# 303
и аз да похваля Даш за бяло, но този  -
Скрит текст:

От този Даш и аз съм доволна.И добре пере, и има хубав остатъчен аромат по дрехите.
Днес си взех това

Аромата ми харесва, надявам се и да пере добре.

# 304
  • София - Рим и обратно
На мен принципно Ленорът омекотител ми е с ефект нулев, миризмата му остра и натрапчива, а мекота - шкурка Tired.

# 305
Това Фелче, мисля че е омекотител, но да не подвеждам, може и аз да съм в грешка.

# 306
  • София
Това Фелче, мисля че е омекотител, но да не подвеждам, може и аз да съм в грешка.
Да, това конкретно на снимката е омекотител, ако това си е взела точно Love! Поне според този сайт http://www.cosmetic-express.bg/details/947.html
А къде се продават продуктите им?

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 08:31 от Angel_Dust

# 307
Дано не е изпрала още...  Simple Smile

# 308
  • София - Рим и обратно
Фелче Адзура са омекотители само, доколкото знам. А и на снимката ясно си пише на шишето, че е омекотител.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 10:24 от 'Кафе с мед'

# 309
Феличе Адзура са омекотители само, доколкото знам. А и на снимката ясно си пише на шишето, че е омекотител.
Имат и препарати за пране. Peace http://www.cosmetic-express.bg/marki/felce-azzurra/perilni-preparati.html

# 310
Да, това конкретно на снимката е омекотител, ако това си е взела точно Love! Поне според този сайт http://www.cosmetic-express.bg/details/947.html
А къде се продават продуктите им?
Аз съм купувала от м-н Лили омекотител Фелче, не съм доволна. Има някакъв приятен аромат, но дозата е висока и омекотяването не е нещо кой знае какво.

# 311
  • София
Мерси, ще погледна какво имат, аз други разни неща загледах, не перилни и омекотители.

# 312
Един съвет - при пране на чорапи и бельо използвам торбички.Така не рискувам да попаднат във филтъра на пералнята.Купувам ги от Лидл или Джъмбо.

# 313
През живота си съм ползвала три броя автоматични перални от три различни марки (Перла, Канди, Уърпул) и никога не ми се е случвало каквато и да е дреха да се загуби или да влезе във филтъра. Не мога да си представя откъде ще мине, защото уплътнението е плътно около барабана и няма пролука дори бебешки чорап да се провре. За да се случва, това означава абсолютно калпава конструкция или изпълнение.
Моля, споменавайте си марките, които ядат дрехи и се давят с тях, за да знам какво да не купувам, ако се наложи да сменям Уърпула.

# 314
Значи, моя грешка......    Laughing
Купила съм си това (от "Лекси" в Grand, Пловдив):

http://www.cosmetic-express.bg/details/942.html

Пише, че е комбиниран препарат за пране + омекотител.

Скрит текст:
Моята пералня е Fagor, 19 годишна и досега освен банели на сутиени друго не е "яла".   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт