Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 579
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
  • София
честно казано, точно между Ариела и Персила се колебаех промоционалните таз седмица, но Персила ми идва с доста силна миризма. мен лично ми тези подс за бяло обаче ми харесаха и викам да пробвам и цветните, но ще го мисля в движение  Peace

# 331
  • София - Рим и обратно
Гес, купих си този от ДМ вчера. После видях и някакъв нов ОМО за интензивно бяло в Пикадили. Купих си го и него Crazy. Прах вечерта с ДМ-ския, няма почти никакъв аромат май? Иначе пере добре.

# 332
Детергентна зараза. Mr. Green
Да, Denkmit няма силен аромат, но това е разбираемо. Парфюмите са скъпи и затова ароматите не са сред достойнствата на собствените марки.

# 333
Толкова ли не могат да му сложат малко limonene или linalool поне на цитрус да лъха.

Определено щом Гес препоръчва ще се пробва. Къде го произвеждат?

# 334
Гес, колко струва този прах от ДМ? Нали е за бяло пране? Пере ли добре на 40 градуса без предпране ?

# 335
  • София - Рим и обратно
Откак се помня я имам Mr. Green.
Много ми харесва омекотителя на Май Форест (Виола май). Обаче пише, че е за 28 пранета Shocked. Аз ли нещо се изхвърлям, ама за 3 пъти ми отиде половината шише... Слагам в отделението за омекотител, до средата някъде.

# 336
Толкова ли не могат да му сложат малко limonene или linalool поне на цитрус да лъха.

Определено щом Гес препоръчва ще се пробва. Къде го произвеждат?
Dalli Werke, Германия.

Гес, колко струва този прах от ДМ? Нали е за бяло пране? Пере ли добре на 40 градуса без предпране ?
5.99 лв. Да. Да, при спазване на дозите, които са невероятно добре описани на опаковката.

Много ми харесва омекотителя на Май Форест (Виола май). Обаче пише, че е за 28 пранета Shocked. Аз ли нещо се изхвърлям, ама за 3 пъти ми отиде половината шише... Слагам в отделението за омекотител, до средата някъде.
28 пранета при 35 мл на пране. Явно слагаш доста повече.
Капачката е разграфена през 5 мл, така че нямаш оправдание. Naughty Wink

# 337
  • София - Рим и обратно

28 пранета при 35 мл на пране. Явно слагаш доста повече.
Капачката е разграфена през 5 мл, така че нямаш оправдание. Naughty Wink
Яснооо, ще се поправя.
Имам някаква шантава нова/стара/ пералня, която гълта омекотителя, когато си ще. Случвало ли ви се е? Отварям малко след началото на прането и омекотителя заминал Shocked. Много се изнервям и сипвам пак Embarassed Confused.

# 338
Имам някаква шантава нова/стара/ пералня, която гълта омекотителя, когато си ще. Случвало ли ви се е? Отварям малко след началото на прането и омекотителя заминал Shocked. Много се изнервям и сипвам пак Embarassed Confused.
Случвало ми се. Peace По мои наблюдения се случва когато сипеш омекотител над чертичката "MAX" и/или при по грубо затваряне на чекмедженцето (като го затвориш със засилка Laughing)

# 339
Да, със старата ми Канди. Нещо ѝ пръскаха накриво дюзите и се получаваше така, че и една капка повече да сложа, заминаваше надолу, което ме влудяваше, защото прах и омекотител не се смесват.

# 340
Момичета , не е ли опасно да се отваря чекмеджето по време на работа?Никога не съм гледала омекотителя дали стои до края в него.Все пак ароматът се носи от дрехите, което ме навежда на мисълта, че си го дърпа когато трябва.

# 341

Това, което е изписано като състав на опаковката са само алергените в парфюма. Обикновено парфюмните композиции (дори и евтините такива използвани в битовата химия) са смеси от по 15-20, понякога и повече компонента.
!истият лимонен, въпреки името си мирише на портокал. Портокаловото масло го съдържа в количества над 90 %. Линалолът има не много силен мирис на нещо като цветя, но само с него нищо не се постига. Апропо и двете съединения са връхни ноти и се изпаряват бързо, т.е. са нетрайни.

# 342
Момичета , не е ли опасно да се отваря чекмеджето по време на работа?
Опасно е разбира се! Ти новини не гледаш ли?!?! Колко перални избухнаха и се взривиха само последната седмица, колко женички осакатяха от любопитство да видят кога пералнята дърпа омекотителя...

# 343
Момичета , не е ли опасно да се отваря чекмеджето по време на работа?
Опасно е разбира се! Ти новини не гледаш ли?!?! Колко перални избухнаха и се взривиха само последната седмица, колко женички осакатяха от любопитство да видят кога пералнята дърпа омекотителя...
Това е грубо и абсолютно излишно.

julia_gt сигурно има предвид да не би да текне вода и да наводни. Зависи от пералнята. На моята дори да отворя чекмеджето като тече вода, нищо не излиза навън. Спокойно си отварям, проверявам, добавям, доливам понякога.

# 344
.
!истият лимонен, въпреки името си мирише на портокал.

Grinning Това с миризмите е спорна тема, на всеки различно му мирише.

На цитрус ми миришат и двете. Лимонен разтваря и мазнини така че помага в прането по два начина.

Общи условия

Активация на акаунт