Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 598
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми харесват веждите ти. Да-ще изсветлеят след 2-3 седмици;

# 211
  • Vraca
Здравейте,
преди няколко дни си направих пепманентен грим на веждите метод косъм по косъм в Tsveti Bita, невероятно доволна съм. За формата изцяло им се доверих, препоръчям ви това студио. Предстои ми ретуш след месец време, ако проявите интерес мога да кача и снимки.

# 212
Здравейте,
преди няколко дни си направих пепманентен грим на веждите метод косъм по косъм в Tsveti Bita, невероятно доволна съм. За формата изцяло им се доверих, препоръчям ви това студио. Предстои ми ретуш след месец време, ако проявите интерес мога да кача и снимки.

Аз бих искала да видя снимки, защото от няколко дни чета темата и честно казано вече се обърках  newsm78 Искам да си направя перманентен грим на веждите, но няма да преживея ако после не ми хареса как са направени  Laughing Laughing Laughing

# 213
Indira, харесват ми  Wink Ще споделиш ли при коя ги прави и колко ти струваше удоволствието?

sofiq_mari, и аз бих искала снимки и колко струваше.

# 214
  • при най-добрия мъж...
Правих ги във Варна,в студио Дивайн(намира се в Пикадили Парк) при Нина.Много приятно и спокойно момиче.Между другото за нея разбрах от тази тема.Бях решила да ходя при друго момиче,но много малко неща направени видях.Когато се разтърсих из нета инфо за Нина ми излезе нейната фейсбук страница и окончателно реших да ги направя при нея.Ако някой се интересува ще дам страницата и.Цената беше 200 лв.Сега след 3-4 седмици чакам ретуша.

# 215
Аз бих помолила всички, които са си направили перманентен грим да споделят при кой, къде, координати (уеб сайт, фейсбук страница или друго), метод, колко им е струвало и дали са доволни.
Това много би помогнало на другите, които все още се колебаят.

# 216
  • при най-добрия мъж...
И аз мисля,че ще е много полезно,защото перманентния грим не е шега работа.
Ето страницата на Нина,при която ходих аз-
https://www.facebook.com/PermanentMakeupVarna

# 217
Втория път в Цитмед Деси ми каза, че имало проблем в първите бои, с които ме прави, но и вторите се оказаха .....
При теб кожата е по-специфична. За боите - първия път твърдеше тук във форума, че съм те правила с 2 капки черно и 2 капки кафяво, а аз черно изобщо нямам. Написах го още тогава за проблема с бутилките боя.
Ретуша ти е правен с този цвят и то от проверена партида СЛЕД като спряхме да работим с лошите бои:
Има качени мои вежди зарастанли, включително и преди ретуш и може да се види как изглеждат във фейсбук страницата. От месеци не е имало подобен случай с новите био бои. Тук също са писали момичета, правени при мен, назад в темите. Има изключения, няма как да гарантираме на 100%, че ще станат както в повечето случаи, все пак е организъм, метаболизъм и т.н. специфики.
Имаше определено кофти партида бои, от които доста колеги в България заредиха и после правихме корекции. Направила съм доста безплатни корекции, въпреки, че грешката не е била изцяло моя, а на доставчика. Продължавам да ги правя за моя сметка, ако има проблем от моя страна  Peace
На теб също последния път ти правих безплатно изсветляване с коректори преди да сложим новия цвят, но странно как все не се споменава това. А и ти предложих изцяло да ти ги махна щом толкова не ги харесваш Rolling Eyes Като предложа всички опции и насреща пак няма разбиране просто спирам. smile3505
Перманентния грим е сериозна работа, трябва да се пази по определен начин мястото, ако има изменения трябва да се реагира адекватно. Всеки, който се подлага на подобна процедура трябва да е наясно, че има 5% от всички хора, при които не става както ни се иска. Зависи от кожата, метаболизма, слънцето, окисляването на боята, оздравителния период, дори парфюмите и кремовете за лице, много неща са. Нито клиента е виновен, нито пигментиста. Ако паднете в този процент се действа според случая, за да се поправят нещата.
Гледам вежди, правени при колеги, които са зарастнали добре и правилно, но клиентката пак не ги харесва, защото е имала други очаквания. Момичета, питайте всичко, за което се сетите ПРЕДИ да си направите перманентен грим. Искайте снимки на зарастнала вече кожа, както и се информирайте при отклонения от нормата какво се случва. Тогава преценете дали така си ги представяте и дали да се подлагате изобщо Peace Иначе няма как нито аз, нито колегите да ви направим ХУБАВИ вежди. Затова са консултациите и те са безплатни  bouquet

# 218
  • при най-добрия мъж...
Искам да попитам момичетата,които са си правили вежди,след като паднат коричките трябва ли пак да се мажат с вазелин?

# 219
Втория път в Цитмед Деси ми каза, че имало проблем в първите бои, с които ме прави, но и вторите се оказаха .....
При теб кожата е по-специфична. За боите - първия път твърдеше тук във форума, че съм те правила с 2 капки черно и 2 капки кафяво, а аз черно изобщо нямам. Написах го още тогава за проблема с бутилките боя.
Ретуша ти е правен с този цвят и то от проверена партида СЛЕД като спряхме да работим с лошите бои:
Има качени мои вежди зарастанли, включително и преди ретуш и може да се види как изглеждат във фейсбук страницата. От месеци не е имало подобен случай с новите био бои. Тук също са писали момичета, правени при мен, назад в темите. Има изключения, няма как да гарантираме на 100%, че ще станат както в повечето случаи, все пак е организъм, метаболизъм и т.н. специфики.
Имаше определено кофти партида бои, от които доста колеги в България заредиха и после правихме корекции. Направила съм доста безплатни корекции, въпреки, че грешката не е била изцяло моя, а на доставчика. Продължавам да ги правя за моя сметка, ако има проблем от моя страна  Peace
На теб също последния път ти правих безплатно изсветляване с коректори преди да сложим новия цвят, но странно как все не се споменава това. А и ти предложих изцяло да ти ги махна щом толкова не ги харесваш Rolling Eyes Като предложа всички опции и насреща пак няма разбиране просто спирам. smile3505
Перманентния грим е сериозна работа, трябва да се пази по определен начин мястото, ако има изменения трябва да се реагира адекватно. Всеки, който се подлага на подобна процедура трябва да е наясно, че има 5% от всички хора, при които не става както ни се иска. Зависи от кожата, метаболизма, слънцето, окисляването на боята, оздравителния период, дори парфюмите и кремовете за лице, много неща са. Нито клиента е виновен, нито пигментиста. Ако паднете в този процент се действа според случая, за да се поправят нещата.
Гледам вежди, правени при колеги, които са зарастнали добре и правилно, но клиентката пак не ги харесва, защото е имала други очаквания. Момичета, питайте всичко, за което се сетите ПРЕДИ да си направите перманентен грим. Искайте снимки на зарастнала вече кожа, както и се информирайте при отклонения от нормата какво се случва. Тогава преценете дали така си ги представяте и дали да се подлагате изобщо Peace Иначе няма как нито аз, нито колегите да ви направим ХУБАВИ вежди. Затова са консултациите и те са безплатни  bouquet
Деси ! Моля, чети хубаво, а не така както ти изнася. НЕ ЛЪЖИ ! За да съм ясна и точна копирам цялата тема от тогава ( поста ми е най-долу) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852259.0
Две капки кафяво и една черно ми беше казано, че ще се слага.Не забравяй, че бях с приятелка тогава, която също може да потвърди!
Друго, което много ме дразни в "професионалистки" като теб - постоянните оправдания. Като не направите нищо се почва, ама грижа, ама това, ама друго.
Като съм дошла на консултация си видяла лицето ми, кожата ми, веждите ми и ВСИЧКО. Ти си човека, който компетентно да прецени какво кога и как! А не после, ама кожата! Нямам проблемна кожа, суха ми е това е.
След като клиентката си ПЛАЩА вид услуга, тя трябва да я получи, защото е заплатила за това. На ретуша преди месец също платих ако не помниш, нищо безплатно не ми е правено. Какво значи "премахнах и ги" с боя в телесен цвят, все едно съм сложила ФДТ отгоре и да остана така?
Една коректна козметичка ще направи и 5 ретуша ако се наложи, но клиентката ще си тръгне във вида за който е ПЛАТИЛА ! Същото го писах още тогава във фейсбук страницата ти ( мога и това да намеря и копирам) За съжаление ти не си коректна. След снимките, които изпратих на няколко наистина добри козметички, всяка отказва да ме поправя.И с право -където съм дала една минимална заплата там да ме поправят ама......

# 220
Деси ! Моля, чети хубаво, а не така както ти изнася. НЕ ЛЪЖИ ! За да съм ясна и точна копирам цялата тема от тогава ( поста ми е най-долу) http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852259.0
Две капки кафяво и една черно ми беше казано, че ще се слага.
Понеже е бг-мама и се надявах да не се стига до там Simple Smile Явно ще се наложи. Точно там пише, че черно не ти е слагано  Grinning Ето 4 мнения след твоето, подробно обяснено, може да си пропуснала тогава да прочетеш:
Ето заради това, че сме хора и е нормално да се объркаме - неслучайно подписвате едни декларации при мен, в които си записвам цветовете. Аз с черно НИКОГА не съм работила вежди, дори вчера имахме спор с една клиентка, която държеше да и ги направя сиви. Преди да започна даже показвам точно каква смес ще работим, ако смесвам цветове. Просто сиви и черни цветове НЕ използвам, мой си принцип. Работя с около 20 тона кяфяви бои, и още толкова телесни, розови, червени и т.н. за устни и друг тип микропигментация.
Промяната на цвета е по няколко причини, говорихме го като беше в салона. Затова процедурата при мен е 2 часа, около 30-90 мин си говорим и обсъждаме неща като форма, цвят и т.н.
Аз си правих в Цитмет миналата година ноември мисля, че беше.
В началото бяха добре, но още зимата забеляхах промяна в цвета ( ходих и на ретуш)
Към края на веждата цвета стана СИВ , а иначе с две капки кафяво и една черно ме прави.
Елена (предполагам ти пишеш, Ели Simple Smile ) съм я правила на ретуш с 2 капки "светло кестеняво" и 1 капка "млечен шоколад", което са светло и средно кафяво. Наистина имаше промяна на цвета след първата процедура към сивеещо. Работя само с растителни пигменти, които не са от Китай, това вече го уточнихме   Crazy  Въпреки това, нито аз, нито някой друг може да ти даде 100% гаранция, че цвета при зарастване няма да посивее. При всяка марка и вид боя има едни 5-10% вероятност от промяна.  От мен каквото може да получиш в такъв случай е съдействие и корекция в посоката, в която искаш цвета. Другото зависи от теб (как ще се пазят веждите в оздравителния период) и от организма ти (дали няма да избута или разгради даден пигмент) и т.н.

В крайна сметка, каквото и да стане, мога да го поправя. Има дори 6D вежди, които отскоро предлагаме в салона след последното обучение, на което бях за коригиране на стар грим. Ето едни доста посивяли след процедура 6D .Като изсветлеят не са толкова наситени цветовете . Никой не съм върнала, ако си е правил веждите при мен и в един момент иска да ги променим някак  Hug

Желая хубава неделя на всички, аз си тръгвам от Варна заредена с много хубави емоции   Heart Eyes
В момента свалям снимките от всяко едно посещение при мен, както и документите, в които е описано кога какъв цвят е слаган. ЧЕРНО НЯМАМ и никога не съм слагала на вежди. Това не само е абсурдно твърдение, ами заради такива имам ДОКУМЕНТИ, в които се записва. На което си се подписала и после не си запомнила (имам писмени доказателства). Още повече, намерих ти мненията в старите теми тук, където не само не си спазвала инструкциите, за да се запазят веждите и да не се промени цвета, ами даваш и грешни съвети на други момичета и техните също може да са са изменили от това. Да твърдиш, че може да си правиш каквото искаш и после друг е виновен е просто нелепо. Всеки човек, който има татус или средна общо култура поне ще ти обясни защо не се мокри и мие с каквото ти падне. Че и даваш съвети да се маже с някакви неща, които се редуват (което аз забранявам изрично, при това ви ПОДАРЯВАМ правилния крем в огромна разфасовка).

Безплатно ти е правено изсветляването с ензими, ти сама каза "НЯМАМ вежди" преди да се ретушират в цвят! Имам снимки и от този момент. После правихме ретуш и за него си плати, за изсветляванто не сме ти взели нито 1 лев!

От всички чатове с теб мога да постна колко отрицателно говориш за всички и за всеки, но кому е нужно? Само ще докажа колко отрицателни хора има, а аз апелирам към точно обратното!  Peace
В крайна сметка на теб каквото и да ти се предложи си все недоволна. А и си правиш каквото си искаш, не спазваш дадените инструкции, явно аз съм си ги измислила  Crazy
Платила си за услуга, която ти е извършена. От излизането от салона, твоя е грижата по опазването. Ти носиш отговорност, както ти е обяснено да се запази кожата. В документите пише, че ако не спазиш инструкцията, риска е за твоя сметка. Аз 500 пъти казвам да се обаждате, ако има нещо. Ама не да ми пишеш, и то с месеци след това. Като момичето, което се кълнеше, че не ги е мокрила и показвала на слънце, а забрави за общите ни приятели във фейсбук, която я тагваха още на следващия ден от плажа на морето без шапка и протекция. Подробности... явно. После що нямам вежди???
По-нагоре съм го написала преди месеци - никой не съм върнала, коригирам, оправям за моя сметка, лазерни процедури подарявам, стига да се подходи нормално и човешки. Тази подробност ако пропуснеш, не мога да ти бъда от полза, Ели.
Лека нощ и не се натоварвайте излишно, животът е кратък  bouquet

# 221
Друго, което много ме дразни в "професионалистки" като теб - постоянните оправдания. Като не направите нищо се почва, ама грижа, ама това, ама друго.
Всъщност, ние, професионалистите му казваме инструкция за елементарна грижа и правилно опазване на пигментираната кожа. Но, ако не го спазваш, може да го наричаш както пожелаеш  Grinning

Мога да ти кажа да не си чоплиш раната на коляното, ако паднеш с колелото. Не ти пречи обаче да я обелиш няколко пъти и като стане голям розов белег да обвиниш колелото, пътя, дънките или приятеля, който те накара да караш колело по стръмното. Доста голям избор от виновници  Peace

# 222
Имам 3 татуировки по тялото, много добре знам за грижата след излизане от салона ( на тях съм правела редуване на вазелин и антибиотик) Веждите съм правела в късния есенен период, а лицето винаги съм защитавала от слънце, заради петната, които имам - знаеш. За чата да......и сега го прегледах, предлагаш пак ретуш 4-ТА ПРОЦЕДУРА КОЯТО ДА ЗАПЛАТЯ или махане.
Няма да продължавам спора, мисля че съм права за себе си. Вече 4 момичета се свързаха с мен във ФБ ( понеже съм отбелязана в центъра ви) и се отказаха от вежди.

# 223
С този пост мисля да приключа личните контакти публично с теб, защото започва да се превръща темата в селски пазар. Просто не мога да оставя някой да ме обвинява в нещо, когато не е истина.
Съгласна съм, че е безпредметно да се спори и аз не споря. Просто казваш, че лъжа, а аз дефакто доказвам обратното. Някак не върви да хвърлиш грозни думи срещу някого публично просто ей така. Сега ще покажем , че на теб всъщност веждите ти харесваха и беше доволна до момента, в който минава около година и идва време да се прави ретуш, който се плаща.

Това, което казах и аз - правила съм ти ги КАФЯВИ. Работя САМО в кафявата гама.

Излиза, че цялата процедура е минала чудесно - избор на форма, липса на болка и т.н.

Това, което изрично забранявам и по 50 пъти го повтарям от консултацията до края на манипулацията, не само не си го спазвала, ами съветваш други хора да се мият с каквото им падне и да мажат с еди-какво си!
Има резон да не се маже с антибиотик, защото променя цвета, но това сме го говорили колко пъти вече... Различните бои се стабилизират различно. С антибиотика някои се окисляват и стават сиво-черни. Има определени случаи и определени тонове само, на които не пречи и може да се маже антибиотичен крем.

В момента връщаме хора, които са приемали определени групи антибиотици, работя с двама лекари (дерматолози) и нещата са сериозно обсъдени с тях.
Който е бил при мен знае, но и тук си личи - давам МНОГО информация, която съм събирала с години и е съгласувана с медицински лица. Та чак прекалявам с инфо-то май  ooooh! Затова и накрая ви казвам - ако има нещо, не си сигурна или не си запомнила - обади ми се! Ако го беше направила, преди да започнеш да обиждаш и да плюеш, щеше да ти е безплатен и последния ретуш.

От друга страна е ОК да има и недоволни. Човек се учи от грешките си. Взимам си поука още веднъж  Peace

# 224
Абе, Деске, какви сте такива.. не стига , че те обижда, не помни какво е писала, ми чак и безплатни неща и правиш. Не виждаш ли, че става въпрос само за ПЛАЩАНЕТО. Явно като е минала една година е искала да мине без пари то от километри си личи. Какво се занимаваш, на мен ако някой клиент ми се държи така няма да го приема изобщо. Четох във фейсбук какво сте писали , някои хора от време на време получават факсове, не им обръщай толкова внимание. Чудя се какво е тва търпение да пишеш толкоз подробно Grinning

Чакай сега аз нещо да питам, покрай татусите стана дума. Някоя червенокоса няма ли? Бих искала да видя вежди на червена коса или някой с лунички и рижи естествени косъмчета, снимки как стават има ли? Имало риск да не станат изобщо ???

Общи условия

Активация на акаунт