Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 222 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Обмислям да си направя перманентен грим на веждите защото моите са КОШМАР! Големия страх при мен е, че когато видя такъв грим аз не виждам косми. Те спират да растат ли? Моя приятелка е с такъв и няма един косъм. Аз искам просто да ги напълня, защото има цял участък на лявата където няма нищо и ги рисувам с молив.

# 226
  • при най-добрият мъж...
Аз от скоро съм с перманентен грим,но си имам косми.Даже скубя косъмчетата,които растат около веждата.

И пак да питам-мажат ли се след като се обелят и колко време трябваше да се пазят от вода?И сърбят ли ви след като са се обелили?

# 227
И пак да питам-мажат ли се след като се обелят и колко време трябваше да се пазят от вода?И сърбят ли ви след като са се обелили?
След като се обелят няма нужда от мазане, само ако те сърбят и ти опъва. Сърбежа е нормален, заради новата кожа, която се образува  Peace

# 228
Деси, пиша за последно, защото продължаваш умело да ЛЪЖЕШ и манипулираш хората.
Когато ми ги направи първия път в началото ги харесах, да. Това съм писала и в темата. Проблема с цвета не се получи след година, а само няколко месеца след процедурата. Именно тогава писах и във фейсбук, може да се провери по дати. Сега, когато мина една година аз пак дойдох на ретуш с надеждата да се оправи цвета, но както виждаш пак същото.....С подевението ти за пореден път доказваш, че си некоректна.Нищо, те хората си правят изводи.

П.П За съфорумката писала след теб - Да, държа като заплатя за нещо да го получа, както е по цял свят. Няма да плащам на всеки 3 мес. за ретуш.

# 229
  • при най-добрият мъж...
След като се обелят няма нужда от мазане, само ако те сърбят и ти опъва. Сърбежа е нормален, заради новата кожа, която се образува  Peace

Благодаря! bouquet

# 230
Не виждаш ли, че става въпрос само за ПЛАЩАНЕТО. Явно като е минала една година е искала да мине без пари то от километри си личи.
Аз нямам фейсбук и нямам идея кой какво е писал там, но не разбирам как може да се каже, че става въпрос за пари, при положение, че Ел си е платила?
Сега ще покажем , че на теб всъщност веждите ти харесваха и беше доволна до момента, в който минава около година и идва време да се прави ретуш, който се плаща.
И според Деси Ел е искала ретуш без да плаща за него.
След като клиентката си ПЛАЩА вид услуга, тя трябва да я получи, защото е заплатила за това. На ретуша преди месец също платих ако не помниш, нищо безплатно не ми е правено.
А тук Ел пише, че си го е платила и нищо безплатно не иска.

Коя лъже? Плащано ли е миналия месец или не?

# 231
Не виждаш ли, че става въпрос само за ПЛАЩАНЕТО. Явно като е минала една година е искала да мине без пари то от километри си личи.
Аз нямам фейсбук и нямам идея кой какво е писал там, но не разбирам как може да се каже, че става въпрос за пари, при положение, че Ел си е платила?
Сега ще покажем , че на теб всъщност веждите ти харесваха и беше доволна до момента, в който минава около година и идва време да се прави ретуш, който се плаща.
И според Деси Ел е искала ретуш без да плаща за него.
След като клиентката си ПЛАЩА вид услуга, тя трябва да я получи, защото е заплатила за това. На ретуша преди месец също платих ако не помниш, нищо безплатно не ми е правено.
А тук Ел пише, че си го е платила и нищо безплатно не иска.

Коя лъже? Плащано ли е миналия месец или не?

Плащано е всеки път, първия път миналата година 300лв, сега 80лв ! Преди месец на ретуша Деси ги "махна" като сложи отгоре нещо като телесен цвят, не знам какъв термин използва за това "махане" Сами може да си представите  гледката и предложението да остана така. Като уж това "махане" не ми го е таксувала Simple Smile

# 232
  • тук и там
На мен това пък за „неплащането"  като основен мотив ми се струва супер тъпо!В края на краищата ,всички искаме да изглеждаме по-добре и сме си направили сметката предварително..Да,повечето от нас не са си правили сметка да плащат на всеки три месеца за корекции,освежаване или както там го наричат.На мен лично,ми беше казано-че освежаване се налага след една година.. но колко ще изкарат наистина,тепърва ми предстои да разбера за това и не мога да изкажа все още мнение.Промените във цвета също са проблем(по принцип,при мен няма такава за сега)-едва ли някоя от нас си е представяла да е със вежди със сиво-черен или син оттенък или нещо подобно,където си личи че това си е татуировка от километри -за това и не мисля че става въпрос за пари,а за разминаване между очакванията на клиента и това което в действителност се е получило..С други думи-не харесва това,което е направено със веждите ,респективно с лицето и!  В началото наистина може да се е харесвала ,но ако цвета се е променил или пигмента е започнал да пада на места-е разбираемо  да е недоволна.На мен,например -едната ми вежда  е супер според мен,но другата не е толкова добре направена..Не съм си правила веждите при дамата която се включва със коментари тук между другото..Peace

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 08:54 от Kaisia

# 233
Проблемът изобщо не е в плащането, но нека все пак уточним за какво става въпрос. Разбира се, че когато се плаща за нещо, трябва да се получи. Платено е за услуга, която е извършена. Направен е и включения ретуш миналата година. Веждите станаха хубави, клиентката си ги харесваше. След 1 година при ретуш, освежаване или нещо друго по веждите, посещението се заплаща. Направена е безплатна корекция на цвета тази година, след това ретуш, който е платен. Да не си помисли някой, че сме я карали да си плаща включения ретуш Simple Smile той си беше безплатен  Peace З

# 234
Kaisia, след 3 процедури общо и 380лв ето как изглеждат веждите ми сега. Държа да отбележа, че на снимките, които са от днес не съм с ФДТ или крем! Това е на месец от ретуша. Както сега, така и миналата година, веднага след правенето веждите са супер, но веднага след падането на коричките цвета става така.Е не, не съм си дала парите за това, нито съм имала големи очаквания, та не са ги припокрили.
http://prikachi.com/images/612/8424612M.jpg
http://prikachi.com/images/609/8424609L.jpg
http://prikachi.com/images/608/8424608C.jpg
http://prikachi.com/images/605/8424605x.jpg

# 235
По-назад друга беше версията. Едва ли не, 1 година е била доволна от веждите си и когато трябва наново да се правят е искала да не плаща.
За какъв безплатен ретуш става въпрос, като то той се включва в цената от 300лв, т.е. е вече платен?

Доколкото разбирам Ел си е платила, но не е получила това, което е очаквала.
Дали тя не е спазвала указанията или има проблем с боите не знам, но да се изкарва, че е заради заплащането, при положение, че си е платила е несериозно.

Помислете и двете, че имате една обща цел - хубави вежди и доволни клиенти. Peace

# 236
Барелина да, миналата година по това време ги правих и още зимата попаднах във фейсбук на едни коментари в страницата им и още тогава коментирах моя резултат. Не е 1 година да речем....тогава платих 300лв която включваше и ретуша. В коментарите тогава ( мога да ги намеря) не се споменаха китайските бой за които сега Деси ми каза и за които аз нямам вина, а нападките пак бяха за неправилна поддръжка Simple Smile И да, ПОДАРИ ми обикновен вазелин, с които да ги мажа Simple Smile
След като говорих с нея сега и ми каза, че боите се оказали китайски, а сега работят с хубави реших пак да опитам.Платих 80лв като по принцип цената е 150лв за ретуш. Резултата го виждате по горе.
Пиша това заради всички, които се двоумят. Искайте някаква гаранция, за да не се окажете в същата ситуация, хем без вежди, хем с 300-400лв назад Simple Smile

# 237
Писали сме по едно и също време преди малко.
Изобщо не ми харесват веждите ти. Не мога да повярвам даже, че преди месец ти е правен перманентен грим Rolling Eyes
Спазва ли всички указания на Деси (3 до 10 дни след процедурата)? Каква е причината да изглеждат така?

Деси ти е направила отстъпка 70лв, заради първите вежди, тоест е искала да се поправят нещата. Разгледах страницата на Деси във фейсбук ( https://www.facebook.com/Cetmed ) и видях много хубави вежди, така че съм сигурна, че може и твоите да станат хубави. И двете сте афектирани, но не забравяйте, че ако има воля, има и начин. Peace

# 238
Писали сме по едно и също време преди малко.
Изобщо не ми харесват веждите ти. Не мога да повярвам даже, че преди месец ти е правен перманентен грим Rolling Eyes
Спазва ли всички указания на Деси (3 до 10 дни след процедурата)? Каква е причината да изглеждат така?

Деси ти е направила отстъпка 70лв, заради първите вежди, тоест е искала да се поправят нещата. Разгледах страницата на Деси във фейсбук ( https://www.facebook.com/Cetmed ) и видях много хубави вежди, така че съм сигурна, че може и твоите да станат хубави. И двете сте афектирани, но не забравяйте, че ако има воля, има и начин. Peace
Аз също съм гледала снимките, затова и се доверих.Деси като човек  много приятна, нищо лошо не мога да кажа, но резултата и след първия път ( двете процедури) и сега е един и същ. Разбира се, че съм спазвала всичко, до момента на падането на коричките съм комуникирала с нея на вайбър как вървят нещата.Не знам защо така се получи, но аз на нея наистина нямам намерение вече да плащам. Ако някой пигментист се навие да ме прави, ще опитам.

# 239
Деси, пиша за последно, защото продължаваш умело да ЛЪЖЕШ и манипулираш хората.
Когато ми ги направи първия път в началото ги харесах, да. Това съм писала и в темата. Проблема с цвета не се получи след година, а само няколко месеца след процедурата. Именно тогава писах и във фейсбук, може да се провери по дати. Сега, когато мина една година аз пак дойдох на ретуш с надеждата да се оправи цвета, но както виждаш пак същото.....С подевението ти за пореден път доказваш, че си некоректна.Нищо, те хората си правят изводи.

П.П За съфорумката писала след теб - Да, държа като заплатя за нещо да го получа, както е по цял свят. Няма да плащам на всеки 3 мес. за ретуш.

Напълно те подкрепям за Деси от Ципмед.
Ужасно студио-супер неприветливо и некоректно отношение!!!
На мен цвета ми се промени и от кафяв стана сив,а моята кожа не е мазна,нито суха,а нормална!Така наречените вежди 6D или косъм по косъм след като падна коричката станаха едни просто запълнени вежди без помен от косъм!
Че на всичкото отноге си сложих и мигли там за цена уж обявена от 60 лв.,която незнайно как стана 80 лв.на касата...,които пък паднаха след два дни точно!!!предвид,че не съм слагала никакъв грим!

След като се обърнах към "дамите" ми казаха,че било късно за рекламации,а относно веждите ми казаха,че ми е от кожата и те милите нямали никаква вина!!!

МОМИЧЕТА,СТОЙТЕ ДАЛЕЧМ ОТ ОТВА СТУДИО!!!

Общи условия

Активация на акаунт