Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява постоянният грим и постоянният грим на веждите?
Каква е процедурата за постоянен грим, включително вежди с пермантен грим?
Колко дълго трае постоянният грим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява постоянният грим и постоянният грим на веждите?
Постоянният грим е козметична процедура, която включва внасяне на изкуствени пигменти в кожата чрез татуиране за създаване на дефинирани вежди, плътни устни или очна линия. Постоянният грим на веждите е козметична процедура, която включва микроблейдинг или традиционна техника за създаване на постоянен грим, наподобяващ естествени вежди. Процедурата включва вкарване на пигмент в кожата с цел подобряване на формата и цвета на веждите.
-
Каква е процедурата за постоянен грим, включително вежди с пермантен грим?
Процедурата за вежди с перманентен грим включва очертаване на веждите с молив, нанасяне на обезболяващ продукт и попълване на веждите с пигмент. Обикновено отнема около 30 минути. Процедурата може да се постигне чрез различни методи, като например метода "косъм по косъм" или плътна линия. При метода "косъм по косъм" се създават естествени косми, докато плътната линия представлява равномерно покритие на веждата.
-
Колко дълго трае постоянният грим?
-
Колко струва постоянният грим и колко струва постоянният грим на веждите?
-
Как да защитя кожата си след нанасяне на постоянен грим?
Искам да си направя перманентен грим на веждите, но няма да преживея ако после не ми хареса как са направени
Ще споделиш ли при коя ги прави и колко ти струваше удоволствието?

Явно ще се наложи. Точно там пише, че черно не ти е слагано
Ето 4 мнения след твоето, подробно обяснено, може да си пропуснала тогава да прочетеш:
Въпреки това, нито аз, нито някой друг може да ти даде 100% гаранция, че цвета при зарастване няма да посивее. При всяка марка и вид боя има едни 5-10% вероятност от промяна. От мен каквото може да получиш в такъв случай е съдействие и корекция в посоката, в която искаш цвета. Другото зависи от теб (как ще се пазят веждите в оздравителния период) и от организма ти (дали няма да избута или разгради даден пигмент) и т.н.

Затова и накрая ви казвам - ако има нещо, не си сигурна или не си запомнила - обади ми се! Ако го беше направила, преди да започнеш да обиждаш и да плюеш, щеше да ти е безплатен и последния ретуш.