Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 534
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
О, да точно така ще направя! Още ноември ще се обадя за час за следващия ден след пристигането!

# 166
Направих си веждите, чудесни са! Най-после се разделих с комплексите Simple Smile  Joy
Имам два въпроса -
1) колко време след процедурата трябва да се избягва солариума
2) правили ли сте си очна линия? при кой, колко време се възстановявахте, беше ли болезнено, доволни ли сте от резултата?
Питам, защото направо се размечтах да се спася от постоянното гримиране и сваляне на грим  Embarassed

# 167
Здравейте, включвам се за първи път в темата. Тъкмо се реших да си запиша час при Деси от Цитмед като попаднах на обява за 3д вежди ръчен метод (прави се с напоени игли) и понеже ме изкушава голямото намаление искам да ви питам някой правил ли си е веждите по този начин или да е чувал отзиви за него. Ще съм благодарна ако ми помогнете, понеже  не намерих мн информация и снимки как работят и съм леко скиптично настроена. Това е линка към обявата http://m.grabo.bg/sofia/idealni-vejdi-0qvbkbw

# 168
Надежда Лазарова
Много ниска цена. Сещам се за един пластичен хирург, който беше казал:"Разкрасяването не е застояла стока, та да се налагат разпродажби". Не бих се доверила на ниските цени, когато трябваше да си правя веждите /след известно колебание за Цвети Бита/ отидох при Бисерка и определено не съжалявам. Възстановиха се напълно за 4 дни. Да, определено цената беше повече от 3 пъти по-висока, но все пак е лице, рискове не са оправдани. Въпросното студио дори няма сайт, а само страница във ФБ.  Peace Когато решавах видях "на живо" вежди на мои познати, направени от Бисерка и от Еми - страхотно изглеждаха, като направените от Бисерка на мен ми харесаха повече.
Каквото и да решиш - успех!

# 169
Здравейте, включвам се за първи път в темата. Тъкмо се реших да си запиша час при Деси от Цитмед като попаднах на обява за 3д вежди ръчен метод (прави се с напоени игли) и понеже ме изкушава голямото намаление искам да ви питам някой правил ли си е веждите по този начин или да е чувал отзиви за него. Ще съм благодарна ако ми помогнете, понеже  не намерих мн информация и снимки как работят и съм леко скиптично настроена. Това е линка към обявата http://m.grabo.bg/sofia/idealni-vejdi-0qvbkbw
Първият ми перманент го направих с такъв ваучер, дъра-бъра намаление. Да, намалението беше голямо, но мъките после бяха 10 пъти по-големи. Веждите ми станаха криви, сиви и ужасни!На твое място не бих рискувала!
А за Деси от Цитмед мога да гарантирам, че за мен тя е най-добра! Peace

# 170
Здравейте, включвам се за първи път в темата. Тъкмо се реших да си запиша час при Деси от Цитмед като попаднах на обява за 3д вежди ръчен метод (прави се с напоени игли) и понеже ме изкушава голямото намаление искам да ви питам някой правил ли си е веждите по този начин или да е чувал отзиви за него. Ще съм благодарна ако ми помогнете, понеже  не намерих мн информация и снимки как работят и съм леко скиптично настроена. Това е линка към обявата http://m.grabo.bg/sofia/idealni-vejdi-0qvbkbw
Само да вметна, че сте дали линк към обява на друго студио (на лично ми е писало едно момчие, което не е разбрало, че всъщност говорите за 2 различни места). Аз съм Деси от Цитмед и за първи път виждам този линк и студиото. Работя в Център Цитмед, има си сайт, във фейсбук има снимки на мои клиентки. Някои от тях пишат тук. Ако все пак не намираш снимки на моя работа ми пиши да ти дам линк за разглеждане  bouquet

А това, за което сте писали - ръчния метод с напояване в боя се води микроблейдинг. Аз също правя, има си плюсове и минуси и за машинния и за ръчния метод.

# 171
Единствената причина поради, която няма мога да ида на 3тата седмица на ретуш ( а искам ) , е че седмица преди това ще си правя пилинг и искам да ми заздравее лицето малко ( не че веждите имат "работа" в пилинга , но все пак).
Зависи какъв пилинг ще си правиш, ако е химически даже повече от 1 седмица изчакай.

Веждите ти са станали хубави  Peace . Като ги гледам колежката те е правила седнала? В смисъл, пред теб ли се намира, докато работи или си легнала, а тя над главата ти сяда на стол. Незнам защо не мога да го обесня никога  Crazy

# 172
Единствената причина поради, която няма мога да ида на 3тата седмица на ретуш ( а искам ) , е че седмица преди това ще си правя пилинг и искам да ми заздравее лицето малко ( не че веждите имат "работа" в пилинга , но все пак).
Зависи какъв пилинг ще си правиш, ако е химически даже повече от 1 седмица изчакай.

Веждите ти са станали хубави  Peace . Като ги гледам колежката те е правила седнала? В смисъл, пред теб ли се намира, докато работи или си легнала, а тя над главата ти сяда на стол. Незнам защо не мога да го обесня никога  Crazy

Легнала бях.  Peace Каква е разликата? Thinking

# 173
Легнала бях.  Peace Каква е разликата? Thinking
Разликата е в посоката на косъмчетата на двете вежди Simple Smile Виж на дясната ти как са, виж на лявата. В горната си част едните взимат завой плавно, а на другата не и седят отсечено. При нови колеги обикновено се получава така, когато работят прави (на седнал модел). Но не само на нови, и на мен ми се е случвало  Mr. Green  После си ги оправям  Peace , все пак се прави на ръка всичко, случва се.
Като цяло ми харесва как са ти направени, добре се е справила колежката. Нека оздравеят, в повечето случаи ако ги пазиш както са те инструктирали няма да си личи, пък и аз малко повече се вглеждам професионално  Embarassed

# 174
Аз съм Деси от Цитмед
Деси, аз ще се радвам да се включваш по-често в темата и да показваш снимки преди/след. Simple Smile

# 175
Благодаря за отговора Crazybrat! bouquet Др. седмица съм на ретуш. Нямам търпение  Flutter  Просто на едната пигмента не хвана толкова добре, но съм сигурна , че ще се оправят нещата

# 176
Здравейте и от мен,
Миналата година през октомври си направих веждите за първи път при Бисерка. От тогава до сега съм ги правила още 3 пъти(поддръжка) и май нещо не ни се получава. За това сега, четейки форума сериозно се замислям за Цвети. Виждам, че има доста положителни мнения за нея тук. При нея много ли се чака за час, някаква ориентировъчна цена?
Благодаря Ви!

# 177
Здравейте и от мен,
Миналата година през октомври си направих веждите за първи път при Бисерка. От тогава до сега съм ги правила още 3 пъти(поддръжка) и май нещо не ни се получава. За това сега, четейки форума сериозно се замислям за Цвети. Виждам, че има доста положителни мнения за нея тук. При нея много ли се чака за час, някаква ориентировъчна цена?
Благодаря Ви!
Цвети няма да те вземе, след като си ги правила при друг.Тя "поправки" не прави. На мен поне категорично отказа. При мен проблема е същия Simple Smile

# 178
Какво ви става на веждите? Пада пигмента или друго? Как 3 пъти поддръжка за година Rolling Eyes

Цвети има ли сайт, със снимки преди/след?

# 179
  • тук и там
Предполагам ,че за пигмента става въпрос.Аз съм със много мазна кожа и като гледам и моите няма да издържат една година,но да не говоря предварително...Правих ги през юни и ходих за ретуш през август при Бисерка.На места,на едната вежда-ми се струва че вече има нужда от запълване.Не знам до кожа ли е,или до това какви бои използва-а може и двете да имат значение...Ще видим до кога ще ме изкарат.

Общи условия

Активация на акаунт