Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 598
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,в събота имам час за вежди при Нина(май така се казваше) в студио "Дивайн" във Варна.Много се двоумих,много четох,много разпитвах и най-накрая реших при нея.Така че после,живот и здраве ще пускам снимки.

# 196
  • тук и там
Аз си харесвам веждите правени от Бисерка и като цвят и като форма.Колко  дълго  ще изкарат и аз не знам,както и не мога да изкажа мнение за бои и т.н,защото за първи път си правих перманентен грим и нямам база за сравнение-аз специално съм със много мазна кожа .Ако се налага да си ги правя на 6 месеца обаче,не си струва просто.

# 197
Ако издържат само по 6 месеца, 600лв за година за вежди идва доста... А ако са добре само 4, сметката става 900лв годишно...

# 198
Ако издържат само по 6 месеца, 600лв за година за вежди идва доста... А ако са добре само 4, сметката става 900лв годишно...

Освежаването (след ретуша, който е безплатен) е след най-малко 6 месеца (ако те приеме, защото дава срок 12) и е 100лв. Аз, лично, съм много разочарована. Нали затова си ги направих тези вежди, за да не се занимавам с тях, а не да ме питат познати и непознати "защо са ти толкова странни веждите?!".  Tired

# 199
Моите вежди направени от Еми станаха на една година и нямам проблеми; На едно място само има по-светло петно, но като цяло са добре все още; Тя ми беше казала,че на около 2 години трябва да ги правя -ще видим как ще са след второто лято;

# 200

Освежаването (след ретуша, който е безплатен) е след най-малко 6 месеца (ако те приеме, защото дава срок 12) и е 100лв. Аз, лично, съм много разочарована. Нали затова си ги направих тези вежди, за да не се занимавам с тях, а не да ме питат познати и непознати "защо са ти толкова странни веждите?!".  Tired
Абсолютно същото положение съм и аз. При Деси. Ако знаех, че пак ще трябва молив изобщо нямаше да ги правя....Толкова пари на вятъра. И би трябвало като кажат година или две, да издържи толкова, ако избелеят на шестия месец да отидеш на ретуш за тяхна сметка.В крайна сметка сме си платили за нещо, което не получаваме.

# 201
Дайте да направим списък с цени и контакти на момичета, които правят перманентен грим. Да сложим и отзивите.

Странното е, че казват, че издържа около година, а де факто май не е съвсем така.

# 202
Съгласна съм с идеята да се направи списък. Peace

Колкото до издръжливостта- не допускате ли и варианта , в който и типът кожа е от значение.  newsm78

Ако кожата е "по- мазна" или "по- млада" си мисля, че по- трудно би задържала боите .. може да греша.

Аз съм със смесена кожа, и преди дни бях на ретуш. Доволна съм от ефекта. Ще видим колко ще издържи. Peace

# 203

Фрау Зазин, това цена за освежаване при Бисерка ли е?

# 204
Фрау Зазин, това цена за освежаване при Бисерка ли е?

Да, толкова ми взе за освежаването през март 2015.

Колкото до издръжливостта- не допускате ли и варианта , в който и типът кожа е от значение.  newsm78
Ако кожата е "по- мазна" или "по- млада" си мисля, че по- трудно би задържала боите .. може да греша.
Аз съм със смесена кожа, и преди дни бях на ретуш. Доволна съм от ефекта. Ще видим колко ще издържи. Peace

Съгласна съм, но проблемът е в очакванията, в това, което ти казват, за което ти се настройваш. Аз знаех, че трябва да издържи 2-3 години. Бисерка ми каза 1.5, а освежаване след 1. Бях там, видя кожата ми, можеше да спомене, че с моята кожа след 4 месеца няма да приличат на нищо. Тогава нямаше да ми е криво, защото щях да съм взела информирано решение.  Whistling

# 205
  • В мечтите
Моята кожа изобщо не е мазна и не издържаха и 5 месеца,според мен това е малко оправдание.Ако на всеки четери месеца трябва да давам по 100-150 лева,веждите ми щяха да са златни  Crazy

# 206
Моята кожа изобщо не е мазна и не издържаха и 5 месеца,според мен това е малко оправдание.Ако на всеки четери месеца трябва да давам по 100-150 лева,веждите ми щяха да са златни  Crazy
Моята пък е суха и е същото положението.Според мен зависи какви са боите. Втория път в Цитмед Деси ми каза, че имало проблем в първите бои, с които ме прави, но и вторите се оказаха .....

# 207
Вече съвсем се чудя дали изобщо да ги правя. Rolling Eyes
Явно изобщо не зависи от типа кожа и го използват за оправдание някакво.

Belloslava, снимки преди/след щеше да качваш.  Whistling

# 208
  • В мечтите
Ще кача,чакам да ми паднат малко коричките,защото стоят неразвномерно като цвят  Peace

# 209
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,момичета. В събота си правих веждите и като цяло сякаш съм доволна.Формата е коренно различна от тази,която рисувах,но и новата ми харесва.Цветът е малко тъмен,но е почти същия като косата ми.Така или иначе малко ще избледнее след като се обелят.Дано да издържат повече след ретуша,че не ми се ходи на всеки 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт