Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Решила съм да премина курс по микроблейдинг(решила съм при кого вече),това ми отне доста време да прочувам при кого ,къде и как ще се случат нещата.Искам да ви попитам,чисто проучване,мое,което ще ми е доста от полза.Как според вас,на по-късен етап да си привлека клиентки,като ще съм в началото(знаете,всяко начало е трудно) и предполгам човек трудно се доверява(друг е въпросът ,че аз 2 пъти съм си правила веждите,при "много добри",но резултатите не бяха впечатляващи)
Темите досега са перфектен ориентир.
Когато минеш обучението, си купи инструмента и качествени бои с които да работиш, както и евтини бои с които да се упражняваш.
Инвестирай в уеб сайт, където да има подробна информация за теб и услугата ти, както и фейсбук страница, в която да комуникираш със заинтересовани и да показваш снимки.
Купи лимони, портокали и грейпфрути, върху които да се упражняваш и пускай техни снимки с вежди в страницата.
Когато мислиш, че си готова да рисуваш върху хора, плати си за реклама в гугъл и организирай игра за феновете на фейсбук страницата ти, като наградата примерно ще е безплатна процедура. 
Успех и много щастливи клиентки ти пожелавам! Grinning

# 571
Мерси,много всъщност в самият курс ми е заложено всичко инструмента,боите(винаги ще инвестирам в скъпи бои),като правя нещо,обичам да го правя както трябва.Само да ви кажа ,че има бои от по 12 лв и такива от по 55 евро PeaceУпражненията ще са ми върху- симулативна кожа,кожа която наподобява досущ нашата,За ФБ точно така съм го замислила,мерси за съветите,пиша си всичко в тефтер,да се подсещам Simple Smile

# 572
изчетох темата и моля да обобщите- за Варна кой козметик бихте препоръчали за микроблейдинг?

# 573
Намерих една дама, която прави микроблейдинг от Русе, до края на месеца цена 200лв. Не ме притеснява какво ще направи, искам запълване и леко  удебеляване, имам си вежди, но като ви чета ме тревожи, че на моята мазна кожа ще изчезнат за няколко месеца... newsm78

# 574
Намерих една дама, която прави микроблейдинг от Русе, до края на месеца цена 200лв. Не ме притеснява какво ще направи, искам запълване и леко  удебеляване, имам си вежди, но като ви чета ме тревожи, че на моята мазна кожа ще изчезнат за няколко месеца... newsm78

Зависи с какви бои работи, избледняването е най малкото зло  Grinning Ама ако ти избие оранжево или сиво и като си имаш и твои вежди с друг цвят става ужас.

# 575
Викаш да ме донаплашиш  Laughing Hug

# 576
  • София
Здравейте, момичета,
Скачам в темата с вежди косъм по косъм на 3 дни. Доволна съм от резултата. Мия ги със сапун на 2 часа и ги мажа с Бпантен - унгвент. Нямам корички и на следващия ден  нямах неприятни усещания .... но самата процедура ... Уж ви бях изчела за да се подготвя. Като оставим настрана факта, че боли докато се направят първите прорези и сложи упойка, ме изнерви звукът на ножчето. Явно аз не съм наред. Не ми е ясно колко време да ги мия и мажа като нямам корички. Ще трябва да се обадя за да питам. Питах кога ще е ретушът, но козметичката ми каза, че е индивидуално.

И аз съм на вече 7-и ден след микроблейдинг. Трябваше да се измия веднъж само- 6 ч. процедурата с антибактериален сапун, и след това да се мажа сутрин и вечер с Бепантен-а. Оздравителния период е 7-10 дни-дотогава се маже!

# 577
Здравейте, момичета,
Скачам в темата с вежди косъм по косъм на 3 дни. Доволна съм от резултата. Мия ги със сапун на 2 часа и ги мажа с Бпантен - унгвент. Нямам корички и на следващия ден  нямах неприятни усещания .... но самата процедура ... Уж ви бях изчела за да се подготвя. Като оставим настрана факта, че боли докато се направят първите прорези и сложи упойка, ме изнерви звукът на ножчето. Явно аз не съм наред. Не ми е ясно колко време да ги мия и мажа като нямам корички. Ще трябва да се обадя за да питам. Питах кога ще е ретушът, но козметичката ми каза, че е индивидуално.
И аз съм на вече 7-и ден след микроблейдинг. Трябваше да се измия веднъж само- 6 ч. процедурата с антибактериален сапун, и след това да се мажа сутрин и вечер с Бепантен-а. Оздравителния период е 7-10 дни-дотогава се маже!

Това ми звучи като Деската от Цитмед. Тя ти гледа кожата как реагира по време на блейдването и после ти смята след колко време да ги измиеш, но само веднъж за всичките 10 дни. И ти дава различен крем за мазане индивидуално според кожата и реакцията, не е за всички кожи еднакво.
Толкова пъти съм слушала процедурата микроблейдинг като придружител, че вече ги знам на изуст  нещата Mr. Green Даже мисля, че мога да сметна на всеки по златното сечение с елката размерите  Crazy

Как ви се струва салон,малък кокетен, в свежи и приятни цветове,който да се занимава тясно свързано с веждите(без фризьори и козметици),т.е салон само за вежди?
Точно така си го представям и аз, тясно свързано с 1-2 неща. Добре си се ориентирала, успех!  Peace Може да добавиш само един масажист (съвет)  bouquet

# 578
Като човек, който е работил няколко години в салон, ще ти кажа, че според мен салон само за вежди не върви. Не напразно козметиците се стремят да обогатяват постоянно асортимента си от услуги.

А да ви кажа как реших проблема с микроблейдинга, който ми изчезна за 5 дни -направих си перманентен косъм по косъм и се получи  също изключително добре. Сега ми предстои ретуш след тридесетина дни.
Дали си въобразявам ама много повече се заглеждат мъжете по мен откакто съм с новите вежди или пък ходя много по-наперено Joy

# 579
Каква е разликата между двете?

# 580
Днес си направих микроблейдинг но ми се струват дебели и тъмни. Ще изтънеят ли ще изсветлеят ли?Колко време се мажат?

# 581
Днес си направих микроблейдинг но ми се струват дебели и тъмни. Ще изтънеят ли ще изсветлеят ли?Колко време се мажат?
Ако търсиш отговори тук, сбъркала си мястото. Това е задължение на салона или човека, който ти прави такава процедура, да ти обясни подробно, ако ще и 10 пъти. Звънни и питай, нагоре написаха всякакви варианти - едните се мият, другите не, едни мажат с нещо, другите с нищо....  За какво си ги дала тия пари иначе, ако ще питаш в бг мама хора, които най-вероятно имат идея от гугъл или гадаят   newsm78
По мое мнение трябва да е индивидуално, като лекарствата - ако на някой са изписали едно хапче и е подействало, за теб може да е друго и не бива да се самолекувате.

# 582
Много момичета има с направени вежди, но никой не пише за очна линия или контур на устни... Аз сега съм в процес на търсене на салон където да ми направят перманентна очна линия на горен и долен клепач... Понеже не съм в Бг и тук е малко по трудно да намеря свестен салон, а и няма форуми и отзиви от къде да прочета... До сега ме спираше страха от болката, но като изгледах няколко клипа като че ли не ме е страх така както преди... Тук и цените на тези услуги са доста солени, но аз нямам избор - имам непоносимост и алергия към гримове за очи, а без грим никога не съм излизала от къщи и не мога да си представя да спра да ползвам... Mr. Green
Моля ако има правили си очна линия да сподели каква е болката, колко бързо минава зачервяването и подуването? А и какви са тънкостите при избора на очната линия - вид, форма, цвят, дебелина и т.н. newsm78

# 583
Моля ако има правили си очна линия да сподели каква е болката, колко бързо минава зачервяването и подуването? А и какви са тънкостите при избора на очната линия - вид, форма, цвят, дебелина и т.н. newsm78
Никой не пише, защото е тема за вежди  Mr. Green
10-15 дена е възстановителния период, доколкото знам първите 3-4 си бушон  #Shocked
За такова нещо бих се доверила само на човек с години опит и който би опитал да ме разубеди първо. Най-малкото е близо до окото, за форма и цвят също бих се интересувала за моето лице кое ще отива, а не по принцип мода  Peace

# 584
  • тук и там
,

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 08:51 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт