Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 317
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Хм, аз съм останала с впечатлението, че Бисерка пак пътува от скоро... newsm78

# 661
  • тук и там
Да,пътува.Във края на май се обадих за да ми каже графика за страната,но каза че на този етап не планира да пътува във страната.Вчера във Фейсбук видях че е пътувала на 4 и 5 юли до Бургас и най-вероятно и през август ще ходи пак.Да,ама аз нито съм във БГ през цялото време  нито вися във Фейсбук постоянно.Преди това като ми писа че  не планира да пътува и не съм и гледала странницата  повече.Сега ако отида пак при нея-ще изгоря със 100 лева,защото дадох капаро на друго студио . Crazy

# 662
Привет момичета!!
Четох и се въртях из темата,но за Варна още незнам къде да се насоча Thinking...Дима стил? Гледах и в Пикадили парк ??
Дайте съвет  Flutter

# 663
http://prikachi.com/images.php?images/863/8826863g.jpg.       Трети ден на веждите. Момичета, къде са тези корички нещо не съм в час? Дали не ги мажа прекалено често и по много с мазилото? Очаква ли се да се свият още? И още един въпрос: слънцето???

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 15:44 от danaya.d

# 664
Здравейте,

Миналата година си правих веждите при Нина - студио Divine, в Пикадили Парк, но не съм доволна, след 6-тия месец избледняха на места и сега си търся къде да ги правя на друго място.
Препоръчаха ми студио Royal на Колхозен пазар, там цената е 220 лв., но не зная дали да рискувам..

Моля за препоръки и мнения къде правят вежди чрез Microblading/Косъм по косъм, в град Варна.

# 665
Бисерка Петрова е във Варна. Казаха 300 лв. със светлосенки и 450 за косъм по косъм. Това не е ли ужасно много или е нормално?

# 666
Здравейте,

Миналата година си правих веждите при Нина - студио Divine, в Пикадили Парк, но не съм доволна, след 6-тия месец избледняха на места и сега си търся къде да ги правя на друго място.
Препоръчаха ми студио Royal на Колхозен пазар, там цената е 220 лв., но не зная дали да рискувам..

хмм,утре мислех да намина през Пикадили парк точно за консулт  Thinking Thinking

# 667
Бисерка Петрова е във Варна. Казаха 300 лв. със светлосенки и 450 за косъм по косъм. Това не е ли ужасно много или е нормално?

Ами струва ми се ужасно скъпо ,да  ooooh!...Цените тук(в Холандия) са по -евтини

# 668
Чета редовно тази темичка... Досега от всички линкове към студия... вече категорично мога да кажа, че само нещата на Цитмед ми харесват. МОля някой да сподели ако си е праил микроблейдинг там.

# 669
Чета редовно тази темичка... Досега от всички линкове към студия... вече категорично мога да кажа, че само нещата на Цитмед ми харесват. МОля някой да сподели ако си е праил микроблейдинг там.
Аз си правих микроблейдинг там, при Деси ретуша ми беше края на март и засега са добре. Само хубави неща мога да кажа за Деси не само че е голям професионалист но е и земен човек. Много добро впечатление ми направи усмихната, обяснява и предразполага...
Независимо колко издържи цветът пак при нея ще отида, аз съм от Плевен и тук вече има бая но не смея да и се доверя...

# 670
Аз си правих микроблейдинг там, при Деси ретуша ми беше края на март и засега са добре. Само хубави неща мога да кажа за Деси не само че е голям професионалист но е и земен човек. Много добро впечатление ми направи усмихната, обяснява и предразполага...
Независимо колко издържи цветът пак при нея ще отида, аз съм от Плевен и тук вече има бая но не смея да и се доверя...
Много моля да качиш скорошни снимки да видим как е след няколко месеца  bouquet

# 671

Добре, не може ли наистина снимки на микроблейдинга. Колко време заздравява той впрочем? Т.е. след колко време човек може да се покаже сред хора?

# 672

Добре, не може ли наистина снимки на микроблейдинга. Колко време заздравява той впрочем? Т.е. след колко време човек може да се покаже сред хора?
При микроблейдингът веднага може да се покажеш сред хора

# 673
Моите корички паднаха, веждите ми се свиха и много ги харесвам. Очаквам да мине и ретуша и съм готова. След първата процедура нямам дупки или по светли петна.

# 674
От три дена се опитвам да кача снимка в prikachi.com и не става. Преди съм качвала а сега незнам защо не се получава. Работя от телефона си защото ми изгоря компютъра и незнам как по друг начин да я кача. Не че снимката се е получила много добре защото е от телефона но горе-долу.

Общи условия

Активация на акаунт