Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 266
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • тук и там
Аз съм от СтЗ,във Цитмед ще ходя.Планът е да направя микроблейдинг,но предвид че имам "стари" вежди правени от Бисерка,не знам какво ще излезе..Винаги стои варианта ако нещо не се разберем за форма и метод,да отида до Бургас  или София за освежаване пак при Бисерка( със две деца съм,миналият път мъкнах едното със мен-мисълта ми е,че доста повече време би ми отнело ходенето до София).При мен просто ситуацията е различна-и не знам как ще се развият нещата -в смисъл,че трябва да ме видят първо,да преценят какво могат да направят,защото все пак имам стар пигмент и така...На мен веждите със микроблейдинг ми харесват най-много-сравнени със методът "светлосенки"(каквито са моите) и ""3D-косъм по косъм" Peace

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 19:12 от Kaisia

# 706
Аз съм от СтЗ,във Цитмед ще ходя.Планът е да направя микроблейдинг,но предвид че имам "стари" вежди правени от Бисерка,не знам какво ще излезе..Винаги стои варианта ако нещо не се разберем за форма и метод,да отида до Бургас  или София за освежаване пак при Бисерка( със две деца съм,миналият път мъкнах едното със мен-мисълта ми е,че доста повече време би ми отнело ходенето до София).При мен просто ситуацията е различна-и не знам как ще се развият нещата -в смисъл,че трябва да ме видят първо,да преценят какво могат да направят,защото все пак имам стар пигмент и така...На мен веждите със микроблейдинг ми харесват най-много-сравнени със методът "светлосенки"(каквито са моите) и ""3D-косъм по косъм" Peace
А върху светлосенки като твоите ще стане ли микроблейдинг? Ще личат ли самите косми като отдолу е запълнено и с времето няма ли да се слеят? Питам, защото моя близка искаше по същия начин, но в салона ( друг салон) и бяха обяснили, че няма да стане..
Ще се радваме на снимки после 😙

# 707
  • Sofia
Момичета, някой има ли опит с микроблейдинг при Вили в Магама?

# 708
Определено микробейдингът най-много ми харесваше, но като не стои на моята кожа.
Ах, какви вежди имах преди, мои собствени, гъсти и хубаво оформени, а от безразборно скубане оплешивяха.
И на мен идеята ми е да не личи, че са правени.
Дали от това, че 3 пъти ми се белиха веждите след процедурите, един вид пилинг, космите тръгнаха да растат много бързо и в момента имам вежди навсякъде върху нарисуваното. Май няма да се налага повече да ги правя.
Козметичката ми по принцип ги прави според твоята собствена форма. Имам приятелки, на които ги направи по-закръглени.
Галето, аз  съм виждала на 2 по-рижи момичета да прави перманентни вежди и самият пигмент е леко рижав, но не стои неестествено.

# 709
Аз съм от СтЗ,във Цитмед ще ходя...

На мен веждите със микроблейдинг ми харесват най-много-сравнени със методът "светлосенки"(каквито са моите) и ""3D-косъм по косъм" Peace

И аз от всичко видяно вече колко теми поред... само нещата показани в Цитмед ми харесват.
Линк

Не разбирам едно - защо казваш 3D веждите отделно от микроблейдинга? Това не е ли едно и също?

# 710
  • тук и там
Не е едно и също.Начинът на вкарване на пигмента е различен и трайността също. Peace

# 711
Разгледах фейсбук профила на Цитмед и не ми допаднаха веждите, които правят, най-вече формата, някак си недовършена и неестествена изглежда. А на една от снимките едните вежди имат доста неестествен ръб отдолу в средата.Честно казано не бих ги избрала. Нищо лично.
Аз моята козметичка я наблюдавах 2 години преди да ми направи веждите, тоест тя прави вежди на мои познати и приятелки, преди да реша да се подложа и аз. Все пак веждите са много важни, а по закона на Мърфи, ако се получат грозни, стоят 3 години.

# 712
Simple Smile Искрено се надявам да са три години:)

# 713
Аз не съм виждала жена, на която микроблейдингът да й е издържал повече от 5 месеца. И това е рекорд.
Може и да има, но аз лично не познавам. Но пък при мен една седмица #Crazy

# 714
  • Варна
...правих моите при Бисерка в първите месеци на годината...казах и, че искам да са максимално естествени, Направи ми ги толкова естествени, че никой да не забележи...направи ги по костта и не напълно еднакви, но това е естествения вид на веждите. Не сме коментирали и не сме се обяснявали. Беше мълчалива, но отговори на всичките ми въпроси. Лично на мен микроблейдинга не ми харесва...изглеждат ми изключително нарисувани и изкуствени...
Като цяло съм доволна от този тип вежди, но не знам дали бих го поддържала... Peace

# 715
  • тук и там
Споделям мнението на trevichka-и като работа и като краен резултат,при мен нещата протекоха по същият начин при Бисерка.Не знам какво ще стане този път-колкото хора,толкова и мнения и вкусове.Аз моите си ги харесвам,но наистина пигмента не си личи почти вече и трябва да отида на освежаване.От друга страна,ако микроблейдинга издържа 5 месеца само,да си отивам пак при Бисерка-те и нейните толкова издържат..Съвсем се разколебах... newsm78
trevichka,какво имаш предвид под това"не знам дали бих ги поддържала"...В смисъл,мислиш да ги оставиш така и да не ги освежаваш ,или все още не знаеш как и дали ще се променят при теб във времето ?

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 23:24 от Kaisia

# 716
Какви са тези курсове за по няколко дни?!

Това е направо ужасяващо. Всяка след 2 дневен курс  с "диплома"  за перменетен грим, вежди и не знам още какво  ooooh!

Затова е пълно с потресаващо направени клоунски вежди. Да не говорим въобще за здраве, естетика и професионализъм  Stop

# 717
  • София
А върху светлосенки като твоите ще стане ли микроблейдинг? Ще личат ли самите косми като отдолу е запълнено и с времето няма ли да се слеят? Питам, защото моя близка искаше по същия начин, но в салона ( друг салон) и бяха обяснили, че няма да стане..
Ще се радваме на снимки после 😙
При мен се сляха. Имам стар перманент (от януари) и микроблийдинг. Не стана. След седмица паднаха и се сляха с пермавента. Въпреки това се харесах с микроблейдинг. Купих си всичко необходимо и вече си ги правя сама. От моята работа съм най-доволна. Simple Smile

# 718
  • тук и там
Да разбирам че са станали тип светлосенки ли?Аз нямам пигмент почти,останало е съвсем малко.Ей,ще ме откажете .....Не виждам смисъл да плащам за микроблейдинг,а да си ходя пак със светлосенки Simple Smile

# 719
  • София
Личат космите, но и перманента личи макар и малко.
Вероятността да се слее е голяма. Трабва да те види на живо козметичката и да прецени.
Моят съвет е ако искаш микроблейдинг да не ги пипаш повече. Чакай да изсветлеят максимално.

Общи условия

Активация на акаунт