Дойде слъчевото лято, а мамите от ИБ вече плануват морето!

• 20 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Има решение Прах ама не ти изнася,Сигма ти го написа. И както друг каза,не виждаш по-далече от собствения си нос.

Мецо почакай,до края на седмицата и аз ще съм в кюпа.

# 76
  • Варна
Цветенце, благодаря за темата, много е свежа !   bouquet
Е, вече не мислите ли, че прекалявате ? Всеки е прав за себе си, ясно е че до едно мнение няма да се стигне ... И моето дете е с отложени ваксини, всички майки покрай мен знаят това и не гледат на детето ми като чумаво . Атанас играе и с ваксинирани, и с неваксинирани, но винаги здрави деца . Когато разрешат лекарите, ще му се поставят останалите ваксини, след като комисия е преценила така, значи не е случайно  Peace

# 77
  • В къщурката на хълма на феите
Арвенче точно там е разликата - на теб като ти разрешат ще сложиш ваксините на детето, докато Пуфка и без разрешение пак смята да не ги слага .. никой не говори дали ще й гледат детето като чумаво или не, въпроса е принципен - искаш ли да спазиш закона или не искаш и колко точно народ смяташ да обявиш за луд, че приема закона за основателен и го спазва ..

# 78
  • София
Арвенче точно там е разликата - на теб като ти разрешат ще сложиш ваксините на детето, докато Пуфка и без разрешение пак смята да не ги слага .. никой не говори дали ще й гледат детето като чумаво или не, въпроса е принципен - искаш ли да спазиш закона или не искаш и колко точно народ смяташ да обявиш за луд, че приема закона за основателен и го спазва ..
+ ваденето на ТЕЛК на здраво дете за да е "по-лесно"..

# 79
  • Северозапада
Ами София, тъкмо се задържа здрава да и бият последните 2 ваксини и за едната няма доставки  Crossing Arms Не може и да си я купим, защото е държавна поръчка  ooooh! Еми сега е пак болна и я ги отложим тази ваксина поне още 1 месец, а после пак няма да има доставка.

# 80
  • Sydney
magnet_for_happiness блех, блех, блеееееееееееееееееееее... оправяйте се!  Hug

не става дума за системата и различните, а за системата и лъжата и измамата, има огромна разлика...

mecani не е само Бразилия... мн добре казано

# 81
Меци, аз нокого не обвинявам, напротив, казах, че съм твърдо за и подкрепям хората които вярват и слагат ваксините и имат ползи от това, нито пък съм решила да не слагам от скука и от модерни течения. Нито пък съм мислила да лъжа, това не ми е присъщо, винаги съм била право куме в очи, макар и доста пъти криво разбрана. Готова бях и имам вече лично отказани ваксини с подпис, лекарските отлагания на ваксините пък нито съм ги подкупвала, заплашвала или пък нещо подобно, били са по преценка на педиатъра......останалото е процес и причини, които са ме довели до това решение, но то си е конкретно за моето дете и никого не убеждавам за или против, ама и не искам да бъда сочена и обвинявана за решението ми за детето, защото каквото и решение да съм взела, то не е случайно.

# 82
  • Sydney
сега ще ме накарах да ти намеря поста отпреди не-знам-си колко врмее, където цитирам казваш "ще мина през трупове и ще лъжа, но ваксини няма да сложа".... айде спри се вече...
всички тук ти знаем мнението за ваксините, храненето, гледането, разбирането и тнт за твоето дете.... направи разликата срещу какво роптаем

# 83
за лъжата - никога, за личен отказ - да/имам вече един подпис, даже не мой, ами на бащата, но то си черно на бяло с дата и в картона! Намери го , този в който твърдя, че ще лъжа...... Peace

# 84
Пуфе ми като ти ни говориш за твоето дете конкретно, за какво бяха всичките тия теории досега как едва ли не сме побъркани ние другите, че искаме нашите деца да са ваксинирани?!

Бени аз за Бразилия се сетих, че скоро гледах филм за тях .. иначе ти също си права, че за САЩ, Индонезия и още един куп държави си има изисквания, които се спазват, иначе даже на самолет в такава посокат не те качват, пък камо ли да те пуснат да стъпиш на твърда земя ..

# 85
  • NE
Мраве Коя ваксикана липсва, че утре ще питам да слагаме шарковата.

# 86
Аз утре ако не ни мине котка път ще сложа една незадължителна ваксина- хепатитната, за мръсните ръце  Mr. Green

# 87
Меци, честно копирай или аз пише, нещо което не минава през акъла ми или вие четете нещо което не пиша, къде говоря за вашите деца, във всеки един пост, относно ваксинация, пиша за Ивейн  и защо аз така съм решила за нея, почти всяко изречение ми започва за мен или аз лично и говоря за опита през който минахме ние.

# 88
 Joy Joy Joy Joy

честно казано не знам как да реагирам, някой да има идеи?!?!

# 89
  • София
Седи грей се.

Общи условия

Активация на акаунт