"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 238
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Сливен

# 661
Добро утро!
Честито на феновете За щастливия край на Карадайъ. /Не съм го гледала ,но съм в течение и  се каня да го започна-смущават ме броя на епизодите
Сега остава да гадаем финала на третото дизи на  АйЙапъм, дано не пожертват някой от ГГ.
Цитат
Мелике, Бурхан, Фатма, Ипек, Елван.

добавям
Недрет,Филиз
Моите предположения За двете убийства в 50ти епизод
-доктор патолога -няма да ме впечатли защото го допускам ,а и Таяр не прощава/
-Фатма /щом казват -може би- Значи  ще ме е жал малко/
Мелике не я давам-две дечица остават и без майка
Бурхан -изобщо не давам,тоз сладур,невинна душичка
Ипек-нека да я пощадят, детенцето й остава и без майка.
Елван- сега не й е време,нека си отиде -по -късно от естествена смърт , невинна и Йомер ще страда много
 Недрет -дали ще я жаля е под въпрос
Филиз-може би

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 09:31 от Vyara2

# 662
Здравейте елмерчета! Приятен вторник!  Hug
Оживена е била дискусията снощи кои ще са отстреляните в сряда вечер!  Peace
Анкетата ще е в новата тема - тази е към края си.  Peace

С темповете, с които расте нашата Масал до есента ще е готова за снимки!  Joy Joy

Поздравления за феновете на Карадайъ! Заслужиха си щастливия финал!  Peace Peace Peace
И ние ще дочакаме нашия щастлив край!  Peace

Скрит текст:

# 663
Здравейте прекрасни!
Не се ядосвам,приемам го, по принцип съм щастлив човек
 но да си го кажа
В първи сезон и до30/втори сезон/ ,Елиф и Йомер имаха много екранно време, но след това нещата се промениха .
Любовната нишка на Нилюфер и Метин надебеля, екранното време им се увеличи и даде повод за много спорове . Ето дори пресата ги нарича "Скрити главни роли "
http://www.televizyondizisi.com/kara-para-askin-gizli-basrolleri/257452/16/
Това едва ли ме  устройва, загледах КПА заради Туба и Енгин.
Зарадвах се като видях и името на Сайгън, но заради Метин ощетиха Йомер.
Очакваха раздвижване в положителна посока с вкарването на Ипек--получи се обратното ..похабиха  и Ойку и малкото карталче
Историята беше благодатна можеше да се развие и надгради ,но Сц това предпочетоха .
 това е тяхната история...

Цитат
Mübarek Ramazan ayına 1 kala Günaydın hayırlı sabahlar.
Явно Рамазана е 1месец и започва от 16ти юни
Вяра,
 към този списък можем да добавим и бебето на Нил/но дали може да се причисли към списък убийство/
Изгледах финала на Карадайъ
Поздравление за феновете!
 Спокоен и щастлив край с много поезия и щастливи мигове с ГГ.

# 664
Мая, Hugнапълно подкрепям твоето мнение.Това,което ме подразни генерално в нашия проект беше ,че СЦ не се напънаха особено да създадат напълно оригинален проект,а в много случаи правиха copy paste на ситуации от Хулиганите и по този начин "пожертваха" нашата перфектна двойка-Туба и Енгин.Не знам има ли някой,който ще отрече техния талант,химията помежду им и чудесата от "храброст",който проявиха,за да държат проекта на прилично ниво и да ни доставят много моменти на удоволствие.Да не говорим за проблемите с футбола и оскъдната реклама.Някак си не е много fair play към Туба и Енгин.Можете да ме замеряте с домати и да не се съгласите с мен,но това е, което си мисля.

# 665
  • Once there was a Hushpuppy...

с това категорично не съм съгласна  Naughty
Метин не е психопат, никога не е действал така  Naughty
Изключително обременен, с изкривена ценостна система, вследствие на живота който живее, да  Peace
Но психото в нашто дизи е Тай.  Peace
аз лично намирам огромна разлика между тях - още от първата серия  Peace

п.п.
какъв е тоя мерак постоянно да пращате хората по психиатри  newsm78 newsm78  Joy

Ида да те цуна newsm51, като те прочета все едно се оглеждам в огледалото Heart Eyes Hug

Здравейте, момичета Hug

# 666
Вели ,
Изобщо няма да те замервам,
Защото Туба и Енгин
дадоха всичко от себе си и бяха перфектни, но като че ли изплашиха СЦ.
Нека да си признаем ,че дори репликите на Метин, в любовно или криминално бяха по -интересни .  

# 667

Пъпи, Hugкому е нужна горната сцена и с каква цел го прави Метин? Това не е начин да задържиш някого далеч от разкриване на доказателства,а е начин да го унижиш?
Още се чудя на приумицата на СЦ с това оковаване-изключително грозно и брутално newsm78-искат да покажат символично,че честността,почтеността и правосъдието  са оковани във вериги ли,що ли-явно твърде дълбок за моя ум замисъл. Joy

# 668
Мая,може  думите на Метин да са били на моменти по-дори,ама пък Йомеровите бяха произнесени с такъв тембър!!!ААААА. JoyЗа целувките,погалванията,прегръдките,синхрон в жестове,мимики и изражения-какво да каже човек-просто перфектен тандем.
Наистина ми се иска  Туба и Енгин да зарежат Ay Yapim и да работят с друг продуцент-явно в тази компания други са любимците. Peace

# 669
Може да гласувате в анкетата в новата тема    Peace Peace Peace

# 670
Мая,може  думите на Метин да са били на моменти по-дори,ама пък Йомеровите бяха произнесени с такъв тембър!!!ААААА. JoyЗа целувките,погалванията,прегръдките,синхрон в жестове,мимики и изражения-какво да каже човек-просто перфектен тандем.
Наистина ми се иска  Туба и Енгин да зарежат Ay Yapim и да работят с друг продуцент-явно в тази компания други са любимците. Peace
newsm10 newsm10

# 671

Пъпи, Hugкому е нужна горната сцена и с каква цел го прави Метин? Това не е начин да задържиш някого далеч от разкриване на доказателства,а е начин да го унижиш?
Още се чудя на приумицата на СЦ с това оковаване-изключително грозно и брутално newsm78-искат да покажат символично,че честността,почтеността и правосъдието  са оковани във вериги ли,що ли-явно твърде дълбок за моя ум замисъл. Joy
Вели Hug
ама аз хич не гледам на сериозно нито на Фето, нито на сериала въобще.
За мен е хубав сериал с отлични актьори и си доставям удоволствие с него.
Разбирам желанието ти да обсъдим дадена ситуация, но аз не разсъждавам кое, защо, какво и тн.т......,когато гледам турски сериал. Надявам се да ме разбираш, че не съм от запалените до крайност, но това не пречи да си изказвам мнението... Peace
Защото от скромния си опит с комшийските сериали знам, че сценариите често, даже май винаги са далеч от реалността. Базират се на нея и нищо повече. От там на сетне правят мазало с героите.
Мога много да пиша, на пример за Нилюфер.....

А, по повод това, което ме питаш не бих могла да ти отговоря от името на СЦ..... Tired
Ако съм те оставила с грешно впечатление, че одобрявам Метин, то тук възниква проблема в комуникацията.
Защото аз около 100 пъти в различни постове съм споменавала, че той не е съвсем в ред.....а, друг е въпроса, че намирам някаква линия/не логика/ в изграждането но образа му от СЦ. Защото, честно казано такива, като Мето съществуват в реала Rolling Eyes Tired

Забравих, да кажа, че иначе приветствам начина ти на дискусия и ми е приятно Hug

п.п. последно - сцената с веригите ми е толкова смешна... Laughing и със сигурност е търсен ефект на драаамааааа newsm50 newsm50 newsm50

# 672
Гласувах за Мюмтаз и Фатма...
За Фатма не знам защо...
Тези, които го заслужават видяхме, че са живи от трейлърите..
Останалите не съм съгласна да умират, за това прежалвам само Фатма Rolling Eyes

# 673
Пъпи, Hug Hug-ами днес толкова ме мързи,че съвсем не ми е до никакви дискусии. Joy Joy
В интерес на истината имам своето обяснение за доста от нелепиците в нашия сценарий,но нека оставя това на съвестта на продуцента и СЦ. smile3505

# 674

това ми е достатъчно за хубавото настроение..

Общи условия

Активация на акаунт