iphone сменят ли счупен телефон в България ?

• 2 773
  • 10
  •   1
Отговори
iphone сменят ли счупен телефон в България ?

# 1
Ако е дефект на телефона ще го сменят.

# 2
ne e defekt schupih go i mi kazaha che v angliq gi podmenqt nqkoi mi kazvat che i tuka e ttaka drugi kazvat che nqma da mi go podmenqt i sega se chudq kakvo da pravq ...  Sad Sad Sad Sad

# 3
Какво значи сменят? сменят счупеното или целия телефон? и за чия сметка?
Не съм запозната как стоят нещата в България, но ако имаш застраховка трябва да прегледаш какво включва и да отидеш в магазина от който си го купила, ако нямаш - след като вината е твоя, едва ли имаш друг вариянт освен да пиеш една студена вода.

# 4
  • sofia
Ако е купен от България го подменят със същия модел, като го оценяват според състоянието му и се доплаща разликата в цената. Като пример: Дъщеря ми си счупи дисплея на Ipad mini. От Creative Center ми казаха, че ще ми го подменят с нов, оцениха го според счупването на около 130 лв. и и ми предложиха да доплатя разликата до 700 лв. (ами продължава да си го ползва със пукнатия дисплей Simple Smile ).

Та това е в общи линии.

Поздрави

# 5
do kolkoto sym zapoznata iphone ne opravqt telefoni te gi podmenqt , no za schupeno styklo neznam

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 03:42 от AnMary

# 6
искаш нов телефон защото си счупила сама твоя? няма такъв филм

# 7
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако е купен от България го подменят със същия модел, като го оценяват според състоянието му и се доплаща разликата в цената. Като пример: Дъщеря ми си счупи дисплея на Ipad mini. От Creative Center ми казаха, че ще ми го подменят с нов, оцениха го според счупването на около 130 лв. и и ми предложиха да доплатя разликата до 700 лв. (ами продължава да си го ползва със пукнатия дисплей Simple Smile ).

Та това е в общи линии.

Поздрави

Същата е процедурата и за iPhone

# 8
Просто го занеси на сервиз или помоли някой сръчен мъж да ти смени екрана - за около 40 лв. можеш да си купиш нов дисплей, някои пишат, че е неразличим от оригиналния...Вторник приятелят ми сам ще сменя моя счупен дисплей и ако всичко е ок, ще ти пиша.

# 9
Определено най-добрият вариант е да си го смени сам човек. Ако не е много вързан в ръцете, не би трябвало да е проблем. И излиза наистина около 30-40 лева.

# 10
Потвърждавам. Моят приятел ми смени счупения дисплей, около 30-40 лева струва нов, малко трудно се разглобява целия телефон, но се получи. По-добре от това да дадеш 100-200 за сервиз.

Общи условия

Активация на акаунт