Как тренирам - 18 тема

• 48 298
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Днес - Джо Дилън. Смятах да ходя на "Въжета и гребла" в клуба, но снощи легнах много късно.

# 196
За днес пак фитнесче ,вдигнах с +5 кг тежестите.

# 197
Аз вчера си направих една много хубава тренировка, много съм доволна. Днес почивам в пълния смисъл на думата, но се чудя нещо. При нас тежестите на уредите във фитнеса са с по 5 кг. разлика - 5,10,15,20 кг и тн. Проблемът ми е, че сега тежестите, с които тренирам са ми леки. Следващите обаче са ми множко. И се чудя: повече тежест с по-малко повторения или по-малко тежест с повече повторения. Целите - помагам си на диетата, харесва ми да тренирам, искам да си подобря кондицията.

# 198
Black, за мъртва тяга и rowers можеш лесно да добавиш тежест, като сложиш гирички към бара. Просто ще трябва да държиш трите тежести заедно.

Търсих такъв захват на картинка, но не успях да намеря. Ако те интересува, довечера ще щракна кадър в залата на блока.

Другият вариант е да закачиш на тежести за глезени към бара. Няма да са стабилно прикрепени, но ще ти дадат повече свобода за избор на упражнения и ще си качила килограмите с толкова, колкото можеш да понесеш в момента.

# 199
  • Русе
Проблемът ми е, че сега тежестите, с които тренирам са ми леки. Следващите обаче са ми множко. И се чудя: повече тежест с по-малко повторения или по-малко тежест с повече повторения. Целите - помагам си на диетата, харесва ми да тренирам, искам да си подобря кондицията.
Мое мнение - по-малко тежест повече повторения, ако сваляш килограми. Аз лично избягвам много тежките тренировки при тези 39градуса навън. Днес като излизах от залата направо щях да колабирам.
Та днес - крака - лека тренировка без дроп серии, ритници и корем, за финал 15 мин пътека, 15 мин колело. 2л. вода до тук.
храна - дроб свински на скара - 100гр. и зелен боб, яхния - 150гр., 3 нектарини.
вечеря - пилешко филе - 200гр. салата - домат, краставица, чушка.
още литър вода.

# 200
Браво бе, кога я пиете тая вода  Shocked Направо ви завидях.

Днес час и 20 мин. фитнес със само пет минути загрявка на кростренажора. Тренировки на бицепса, горни и долни коремни, и крака. Като от краката само прасеца не тренирам отделно. Утре съм почивка, че ми е шести ден.

# 201
Джия, при 39оС нямаш избор. В такива жеги аз пия значително повече от 2 литра.

Истината е, че без бутилка с вода не излизам. Отделно пия много чай (зелен, бял, билков).

Отдавна съм спряла да следя колко течности изпивам дневно. Цветът на урината е чудесен показател за това дали приемам достатъчно вода.

# 202
  • Русе
Фея  newsm10 .
Много съм горда докарвам ги до 3 литра вече цяла седмица. и кг. отново надолу, а целулита ... бай бай.  bowuu Само много ме мъчи нощното ставане за тоалетна - като лейка съм. Предполагам, организмът ще се нагоди с времето.

# 203
Е, при мен е студеничко в момента. Във фитнеса не изпивам повече от половин литър. В дните в които насила пия много вода, се чувствам пълна с енергия, кожата ми сияе.

Насилила съм се, като стана сутрин да пия вода. В началото ми беше много трудно. Започнах с две глътки само, после половин чаша и сега съм на една. Стана ми навик и с лекота я изпивам.

И аз мразя да ставам през нощта по нужда, особено ако съм яла диня. Днес си взех една осемкилограмова красавица и вече една четвърт липсва  Embarassed Това за вечеря, плюс малко замразени берита.

Черешите и мен ме подуват и ми образуват газове, а ги обожавам. Но най- ми е жал за сушените сини сливи. Не само се подувам от газове, ами и задържам вода два часа след като съм яла. Пръстите ми стават на кебабчета. Ужасно е.  Sad

# 204
Елан, много яко сравнение това с лейката  Laughing

Аз също ставам през нощта, но защото винаги преди лягане изпивам по една грамадна чаша чай (ок. 350-400 мл.). Това ми е част от вечерния ритуал. Много ме успокоява.

Джия, браво за сутрешната чаша вода. Много е нужна на тялото ти.

# 205
Не помня кой беше пуснал линк, но силно препоръчвам

Вчера 40мин. TRX в суперсерии + 10мин. йога за разтягане
Днес го пиша кардио ден с Body Combat 41 Les Mills, час

Фея, благодаря! Момите ми са хубави т.е. хрисими само на снимка, иначе са големи зверчета с ум и инат, здрави да са само Grinning

# 206
И аз под 3 литра не падам. Просто ми се пие  Rolling Eyes

Благодаря и за мненията за тежестите.

Днес тренировката ще е за долната част на тялото. И ще увелича повторенията  Peace

# 207
И аз доста вода лоча ,особено като се прибера от работа ,не знам защо,вечер най ми върви.
3-4 литра пия.

Иначе днес закусих сутринта и се чувствам човек  Mr. Green

# 208
Аз имам дни, в които се побърквам от жажда и пия сигурно над 5 литра вода на ден. На определени периоди от време се случва
Странното е, че точно тези дни, в най-големите жеги до момента за лятото, не бях "преследвана" от умопомрачителна жажда.
Даже в залата не си доизпивам шишето от половин литър.
Сега изчезвам към кикбокса, е...там вече увеличената жажда е гарантирана.

# 209
  • Русе
Днес - корем и ритници и кардио.
омотах храната - къде ядох къде - не. сутринта глад, след тренировка малко пиле с ориз, две бисквити и бонбон - това към 16.00, 20 гр бърбън. Към 19.00 - половин ананас. и мнооого разрезен фреш от лимон и портокал - 2 литра направих и сега се наливам.А и някакви пуканки натъпках.   ooooh! Мисля да не ям повече, макар че протеина хич ми го няма.

Общи условия

Активация на акаунт