Как тренирам - 18 тема

• 48 298
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Вчера се разбих във фитнеса. Правих основно крака, всички мускулни групи. Вдигнах и тежестите, като за външната част на бедрата вдигам максимума, който е 50 кг. За съжаление за останалите групи не мога повече от 35 кг.
Правих малко ръце и коремни.

Днес пак смятам да се разбия  Laughing

# 211
И аз след дълга пауза вчера тренирах крака и май ще ме тресе стабилна мускулна треска утре (днес гледам започва леко-полеко). Не бях ходила доста дни на фитнес, защото бях по село, после ни хвана летен вирус цялото семейство и нямах сила.

# 212
По колко пъти на ден се храните ?

# 213
Вчерашното ми планирано разбиване се провали. Явно съм претренирала по предния път и не бях съвсем във форма вчера, та не можах да направя хубава тренировка. Днес главно крака и бицепси. Гледам да не стоя по малко от час и половина във фитнеса.

Относно храната. Сутрин ям плодове до 10 сутринта. След което я карам на протеинов шейк. Вечерям диня в повечето случаи. Няколко пъти в седмицата включвам яйца или месо( мазно) за вечеря. Вчера и днес си позволих бразилски орех по 100 гр.  Embarassed Скоро няма да си позволявам ядки, че едно са много увличащи и друго много калорични.

# 214

По 5 пъти, като междинните са колкото да има нещо - извара, шейк, варено яйце.

Днес тренировката беше неприятна. Почва да се обажда едното коляно, а в залата (отидох в едно никакво време) беше пълно с шумни комплексари и неприятни момиченца.  Tired

# 215
  • Варна
Писах писах, та затрих всичко, тюх да се не види.
Цялата предна седмица я раздавах айляк с домашни
тренировки от по 15 минути за корем, бедра и дупе.
Истината е, че наблегнах повече на плаж и разходки.
Затова днес се разбих с TRX-1 час+кросче свежо .
Храня се 2 пъти дневно- обяд и вечеря, междинки
рядко, някой плод да смотам помежду другото.
Боря се със зависимост към шоколада след 22ч.  Sunglasses
Някой ако има рецепта да свирка, че не се понасям.
Рапорт даден  Laughing

# 216
Има два варианта. Или го заместваш с черен шоколад над 80% или някакви бъркочи с какао на прах и авокадо ИЛИ метода студена пуйка-отказваш от раз, без днес малко, вдруги ден още малко. Средно положение няма. За мен само пълният отказ е ефективен, другото само дразни звяра в мен.

# 217
По 4 пъти, три хранения са ми само плодове или зеленчуци,
а едно /обикновено вечеря/ ми включва и малко месо или картоф, или ориз.

# 218
  • Варна
Джия, само на натурален съм, млечния
съм го забравила. И да, много си права,
като бях по едно време на чисто НВД,
го бях спряла и с течение на времето
даже не се сещах за нищо сладко, ама
ей на пак ме застигна тази шоко напаст.

# 219
  • Русе
Evil, лягаш  преди 22.00  Grinning
Аз днес - след поредния "панаир" с инструктора ми съм на лек режим. Малки тежести малки повторения, много кардио, но не само пътеки, кросове и колелета, ами наблягаме на аеробни упражнения - размазах се с един комплекс от скокове и индийски лицеви след крака и корем. Ще горим и мускул и каквото е останало от сланината по краката и д-то. Горната част и корема продължава тежко. Трябва да сваля по 2 см от бедрата, че много големи станаха за скромния ми ръст от 158см. и не се харесвам.

Храненето - 3-5 пъти в зависимост, от възможността. Нещо не си уцелвам калорийния баланст и съответно дефицита.
Днес - закуска- 2бр. яйца преди антибиотика
тренировка 11,00 до 13,00
обяд  - ориз, кюфте, домат - след тренировката
след обяд - праскови 2бр.
вечеря - кюфте и салата. антибиотик.
3литра вода - почвам да свеквам с нея. Днес ме светна, че понеже било топло трябвало повече  ooooh!

# 220
Благодаря ви ,и аз гледам 4 пъти да си ям ,мъкна кутии в работата ,няма как.
Днес се контузих нещо ,ама се намазах със загряващ гел та дано мине.

# 221
Вчера тренирах гърди, трицепс и прасци.

Днес - йога.

# 222
Аминокиселините помагат ли за наранени мускули ?

# 223
Не знам какво визираш под наранени мускули, но откакто пия аминокиселини и протеин преди тренировка, нямам грам мускулна треска. Пия BCAA.

# 224
Разтегнати или пренатоварени ,и аз мисля да купя BCAA.

Общи условия

Активация на акаунт