Как тренирам - 18 тема

• 48 297
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
90-дневната диета е подходяща за вегетарианци/вегани. Преди време съм я спазвала, ядох си месо и млечни, но имах страхотни резултати. Вероятно, ако замениш в първия ден месо/яйца/млечни с тофу, соя, сейтан, ще имаш резултати  Peace Иначе, ако въпросът е само за протеина, знам, че се продават и веган протеини - соеви, грахови...  Rolling Eyes

Днес - щастлив ден, тренировъчен ден! Ще наблегна на горната част на тялото, че нещо ми се появиха болки в краката.

Търся и рецепта: как да не ми е скучна пътеката  Tired

Последно: фитнесът, в който ходя, Атлетик, отваря зала скоро в мола в Люлин. По тоя повод, явно зарибявка, уикендите през август ще имат безплатни тренировки в мола по тае бо, зумба, функционални тренировки, йога, народни танци... На някой може да му е полезно...

# 301
  • Русе
Аз понеже само ходя на пътеката , чета книга, на телефона и слушам музика. Преди си правех 1 мин ходене 1 мин бягане и мисълта ти е заета с натискането на копчето. Гледам момичетата сега гоправят на 20сек ходене -20сек.спринт и хич не им е скучно. Grinning

# 302
И аз правя интервали, за да не ми е скучно на пътеката Simple Smile Или бягай навън, сутрин - сега сеозна е подходящ  Peace
А както и да ходя или катеря - не мога да чета на пътеката  Thinking Все полагам толкова усилие, че не мога да се концентрирам в друго ...

# 303
И аз започнах да процедирам с пътеката така ,ходене със спринт ,много е яко  Crazy

# 304
Елан, сериите са 4, защото така се усещам натоварена, без да претренирам. Вчера наблегнах на корема, включих и римското столче  Wink По принцип не обичам еднообразните тренировки и всеки път правя различни неща за съответните мускулни групи. Понякога просто ми се прави нещо по интензивно, понякога по-статично... малко според настроението, нагласата и усещането ми за кондиция в момента. Наистина не съм правила нищо за външната част на бедрата в понеделник, а не е като да нямам бричове  Embarassed Но за тази част се сещам само за абдуктор машина и статични упражнения с повдигане на краката в съответната посока /ритници им казваш/.
Ангелче, 3 месеца без цикъл не ми се вижда в реда на нещата. Да не би да си занижила драстично калориите или да си изключила мазнините?  Иначе добавките, които си си взела са ок, може да ги добавяш в смутита, супички и всичко, в което се сетиш. Феята ще ти е най-полезна относно веганското хранене  Peace И аз съм скарана с месото, но пък ям яйца и млечни.
Относно пътеката - когато правя монотонно кардио, гледам тв, а когато правя интервално, няма шанс да ми е скучно. Редувам по минута бягане и ходене обикновено  Wink Вчера правих това: http://fitbg.net/trenirovka-sobstveno-teglo/ Моят интервал беше 40/20 Не ми се тичаше на пътеката и това ми свърши работа, вместо кардио.

# 305
Ангелче ,и аз имах този проблем с МЦ да го няма по 3-4-5 месеца ,направи си едно изследване на хормоните  Peace

# 306
Ако сумирам днешната тренировка, то би изгглеждала така:

200 повторения външна част на крака с 25 кг тежести
200 вътрешна с 25 кг. тежести
100 заден бедър с 25 кг.
200 преден и дупе с 55кг.
45 коремни с 35 кг.
40 гърди с 20кг
30 бицепс от лежанка(облегната съм на 60 градуса)
45 повдигане на крака от стенд(това главно за долната част на корема)
Време: час и 10 мин.

Оф, така като ги сумирах ми се струват малко  Crossing Arms

# 307
Здравейте момичета! Правих си изследвания - всичко е ок. Вече установих, че МЦ ми спира от фитнеса, не от диетата. Когато съм само на диета без фитнес всичко е ок, но когато не съм на диета и спортувам - прескача.  Rolling Eyes
Елан, тренираш ли крака? Беше споделила, че не си висока. Вървят ли ти по-бързо краката от останалата част на тялото?

# 308
Yoya, лисичка, елан, Мери, благодаря за отговорите!  Hug Heart Eyes

# 309
Ако сумирам днешната тренировка, то би изгглеждала така:

200 повторения външна част на крака с 25 кг тежести
200 вътрешна с 25 кг. тежести
100 заден бедър с 25 кг.
200 преден и дупе с 55кг.
45 коремни с 35 кг.
40 гърди с 20кг
30 бицепс от лежанка(облегната съм на 60 градуса)
45 повдигане на крака от стенд(това главно за долната част на корема)
Време: час и 10 мин.

Оф, така като ги сумирах ми се струват малко  Crossing Arms
newsm09 Как малко бе?!?!
Ангелче, супер е, че хормоните са в норма. Надявам се да откриеш тренировки, при които цикъла да е в норма. Все пак и това е важно  Peace И аз не съм висока - 155-156 см  Embarassed Моите крака са огромни. Винаги са били и винаги първо там качвам  Confused

# 310
  • София
Miss Angel
Не може всичко с хормоните да е Ок. и да няма М.
Точно хормоните показват къде е проблема.

# 311
  • Русе
Ангелче, съгласна съм с Денис. Може би трябва да си направиш изследвания и когато е прескочил.?
Правя крака 2 пъте в седмицата и отделно всеки ден подкоци с клек и ритници назад и настрани. Сега тренировките ми са по-леки. по-назад някъде има тренировката ми., но честно ме мързи сега да пиша, че дълго. Краката са ми най-проблемната зона бедра и дупе. То не е че най-много качваме там, а най-си личи и последно падат. Сега съм на този строг режим именно заради краката. Но първо трябва да направиш мускули там и после да почнеш да гориш, защото падаш и на сланина, но и на мускул с многото кардио упражнения.

# 312
Miss Angel, предпочитам да не разводняваме тази тема с разговори за веге хранене. Ако искаш, заповядай във веган/суровоядската тренировъчна, където да обсъдим храненето ти. Тук е по-скоро за отчети, а и май само аз спадам към групата на вегетарианците.

Според мен аменореята се дължи на несъответствие между нивото ти на натовареност и калорийния ти прием.

За вчера: гърди, трицепс, прасци.

За днес: гръб и бицепси.

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 04:39 от Фея Кръстница

# 313
Момичета, благодаря за съветите за скуката на пътеката. Вчера пробвах с интервално тичане и наистина е по-приятно. Следях си минутите и нямах време за скука. Накрая направих на максимален наклон нещо като разходка с огромни крачки, че да поразтегна.

Иначе днес скука, дежурна съм до 23 ч. и няма да тренирам. Утре Simple Smile

# 314
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета! Правих си изследвания - всичко е ок. Вече установих, че МЦ ми спира от фитнеса, не от диетата. Когато съм само на диета без фитнес всичко е ок, но когато не съм на диета и спортувам - прескача.  Rolling Eyes
Елан, тренираш ли крака? Беше споделила, че не си висока. Вървят ли ти по-бързо краката от останалата част на тялото?

А.какви изследвания прави?

Общи условия

Активация на акаунт