Как тренирам - 18 тема

• 48 300
  • 727
  •   1
Отговори
# 510

ТиЛи, много е неприятно с гири да се прави тренировка за пудовка... Внимавай да не се нараниш.

Права си, Фея! Не знам защо тук, където е пълно с трениращи- бягащи, фитнес- маниаци, колоездачи, каякари, тенисисти, кросфитъри, маратонци и въобще всякакви трениращи, в няколко спортни магазина, в които влезнах трябваше да обяснявам какво имам предвид под kettlebell  ooooh! Втора седмица вече търся и единственото място, където намерих беше безбожно скъпа, защото се води някаква лимитирана /дали пък не беше и дизайнерска/ серия на Рийбок.  Tired
А за момента не мисля да си възобновявам членството за фитнес клуба просто защото ми се тренира вкъщи. Пък за едната пудовка да го направя- не мисля.  Crossing Arms

# 511
Е никой ли в интернет не продава пудовка? Или някоя, дето е втора ръка?

Ама че безобразие - в спортен магазин да трябва да обясняваш какво е kettlebell... Тия хора само тениски и маратонки ли имат зад щанда?!

# 512
Мнооого съм изпуснала, но то не бяха ремонти, почивки  #Crazy Вече съм на линия де.

Това за пудовката съм го изпуснала също, не знам и за коя държава става въпрос, но тук в България съм виждала в Спорт депо, Декатлон, Интер спорт и още един огромен магазин в Младост 4, но не се сещам за името  Rolling Eyes

За Лактофлора: мнооого съм доволна. Имах проблеми с чревната флора и регулира перфектно нещата, сега още си го пия и не мисля да спирам.

# 513
Пазаруването от нет тук не е особено добра опция.
На покупки втора ръка не съм фен.
Абе драма с една дума  Laughing
Не съм в Бг...

# 514
И нашата треньорка каза 100 суинга - аз слушам и после треперя Grinning

Аз след това и разтегнах, и йога правих и още треперя  Crazy
Ох, този ден 10, който утре ще го правя направо ми идва да го скипна  Blush Но няма къде да се мърда- ще се прави  Crazy

# 515
Ураа! Завърнах се в залата  Heart Eyes Не е истина колко може да се излезе от форма за месец.

Та днес отчитам един час кардио, утре започва истинското влизане във форма.

С нов фетбърнър съм, дано ускорим процеса. Храната е традиционната за след море, а именно - сурово до края на месеца...

# 516
Ох, този ден 10, който утре ще го правя направо ми идва да го скипна  Blush Но няма къде да се мърда- ще се прави  Crazy
Нееее  Naughty След това ще ти е мега яко, ноооо яма да лъжа докато го правиш ще се чудиш защо си го причиняваш  Mr. Green Hug

Аз да не би случайно да се препочивам днес ходих на tole-run в Южния парк ( на 5 км само), после се емнах из нас - пране, чистене, готвене, приготвям себе си и детето за започващата седмица и сега сядам ( от 8-18 плътно на крак, че и пеша ходих и се прибирах до парка, което е още 6-7 км) Crazy Краката са ми на кайма  ooooh! ... добре, че утре е гръб и корем ден  Blush

blackisback, дано не разчиташ много на бърнъра Simple Smile Аз файда досега от поне 3-4 не съм видяла, верно не термогенни (това няма да си го причиня), че и в комбинация с л-карнитин съм пила - файда йок  Laughing
Ох, направила съм фалшива лазаня (с патладжан вместо кори, кайма, пушена моцарела и кашкавал), изстудявам едно розе и чакам детето, че беше с детегледачка днес ...и смятам да не мърдам много от дивана за днес повече  Grinning

# 517
Моя е термогенен. Явно не е много силен, защото нямам разни странични ефекти - един консултант във фитнес магазин буквално трепереше пред мен от такъв бърнър. Аз пия Синефрин, сутрин. Проблеми със съня нямам, даже на обяд съм дремвала след като съм го пила.

Пия и Л карнитин, имам да допивам и един липотропен. Имам чувството, че по време на тренировка имам повече сила, но може и да ми се струва. И така да е, пак е добре  Mr. Green

Аз утре мисля да тренирам цяло тяло в суперсерии. По-леко ще го карам, дано бързо вляза във форма.

Фитнесът, в който ходя, скоро отваря нова зала, която е още по-близо до мен. Ще има и групови тренировки по тапаут, йога, тае бо, функционални тренировки....и нямам търпение да пробвам всиииичко  Crazy

# 518
Птиците, дън, както се казва  Mr. Green
Екстра се чувствам, но вече усещам тежест в краката.  Wink
Как е ден 11?

Ох каква яка идея ми даде с тази фалшива лазаняяяяяяяяяя  Crazy

# 519
Птиците, дън, както се казва  Mr. Green
Екстра се чувствам, но вече усещам тежест в краката.  Wink
Как е ден 11?

Ох каква яка идея ми даде с тази фалшива лазаняяяяяяяяяя  Crazy

Party Бравос значи  Peace Ти ще почиваш ли сега м/у 10 и 11? Предлагам ти поне ден, ама ти си преценяваш Simple Smile Ден 11 е песен на фона на предните ми 3 дни Grinning Не, че няма гърч, ама е човешки Grinning

Я кажи идеята? Simple Smile Много обичам идеи, иначе се беше получила сууупер снощи, и с тиквички и с печени чушки би се получило добре  Peace

Аз ден 11 - гръб и корем, едното коляно скърца след вчера, ама ще се оправи Wink

# 520
Не,няма да почивам. Аз почивам петък и събота  Peace Отделно, другата седмица има бая почивни дни- 5, ние ще пътуваме, та допълнително ще изостана. Но поне програмата за почивката я видях, ще е яко ходене и катерене по планини, така че отново ще си има яко движение.  Crazy
А идеята за фалшивата лазаня е просто фалшива лазаня- да я сготвя  Mr. Green Двамата с ММ обожаваме патладжани, децата- всичко де що е италианско, така че 10000000% ще се одобри!  Hug

# 521
Аааа ясно Simple Smile Тя моята е вариация на тази, само без омлетите за подложка (редих направо патладжаните в тавата) и вместо спанак (че нямах) сложих нещо като болонезе - кайма с домати Simple Smile Стана мляяяс, ама и оригиналния вариант ще направя някой ден Simple Smile И ние много обичаме патладжани Simple Smile

Ох, ние другата седмица сме пак на Дюни  Mr. Green Дано са им свършили баклавите Grinning Иначе открития фитнес ме урежда за да си довърша предизвикателството Simple Smile Но няма да има катерене и ходене, а аз не мога да плувам чак толкова, че да го броя натоварване. Вие коя планина ще катерите, ако не е тайна? Simple Smile 

# 522
Здравейте ,муцунки  Hug

Вече с пълна сила се завърнах в залата ,учудващо дори и за мен ,но да ви кажа клековете имат ефект  Crazy

# 523
Азиатска  Mr. Green
Скрит текст:
Ще обикаляме из Оман.

Добре че не обичам сладки неща аз, че постоянно съм заобиколена от баклави, кюнефета, кадаифи. Имам имунитет към тях, слава Богу!!! Но виж, на чикън тика, нан и кесадия почти не мога да устоя  Blush

Май хванах кантара в лъжа и измама. Ще се постарая днес да взема нова батерия и утре, евентуално- замерване.

# 524
Добре че не обичам сладки неща аз, че постоянно съм заобиколена от баклави, кюнефета, кадаифи. Имам имунитет към тях, слава Богу!!! Но виж, на чикън тика, нан и кесадия почти не мога да устоя  Blush

От нищо не съм имунизирана, мам*а му  ooooh! Всичко ям и всичко ми е вкусно ...  Embarassed

Видях ден 12  smile3556 newsm43 Scream Leg & Butt ... + HIIT

Общи условия

Активация на акаунт