Как тренирам - 18 тема

• 48 300
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Black, предимно мускул бяха прасците, ама си имаше мазнинка на бедрата. Вероятно Птичето е право за гените.

Джо Дилън сутринта.

# 541
Добро утро! По традиция- допивам кафето и се мятам на ден 13.
Птички, видя ли анонса за новото предизвикателство на кака Еми? Да казвам ли, че аз вече съм в играта?  Blush

# 542
Птички, видя ли анонса за новото предизвикателство на кака Еми? Да казвам ли, че аз вече съм в играта?  Blush

Събрахме се ... пак  Mr. Green Booty любимата ми, неподтатлива на промени зона Grinning
Аз го приключих 13-ия ... трудно си вдигнах ръцете да си измия лицето после  Crazy Laughing

Рамене и гърди отчитам Simple Smile И обилна вечеря ... уж детето обичаше бъркани яйца с кашкавал и направих по 2 за двама ни снощи, ама малкия своенравник отказа и познайте ...  Embarassed Ми жал ми беше да хвърлям домашни яйчица, с фермерско масълце и латвийски кашкавал  Blush

SuzzyV - изтощена преди или след като започна двуразовите? И 6 кафета + всичките бърнъри и стимуланти ли? Ако да, може да е опасно за здравето ти  Peace

# 543
Момичета , ако се спрат цигарите напълнява ли се ?  Embarassed

# 544
Момичета , ако се спрат цигарите напълнява ли се ?  Embarassed

Ако "снакваш" (ама че дума измислих  Crazy ) повече - да. Когато се спрат цигарите хората имат навика да компенсират с похапване  Peace Аз ги спрях около бременността и не мога да кажа със сигурност колко напълнях от това, колко от спирането на цигарите. Но със сигурност е най-доброто, което направих за себе си в последните 5 години  Peace

# 545
Еми аз близо три седмици не съм палила и хем имам намаления в обиколките, хем на кг не мърдам, като в същото време се храня сравнително добре /уж все полезни и хубави неща, но в по- големчки количества/  Peace Но пък съм с перманентна МТ, та не знам доколко са навързани нещата.   Thinking Нали навремето масово се пишеше, че манекенките, за да поддържат форма пушат като комин и шмъркат  Rolling Eyes

Птиците ... , радвам се, че пак ще се потим заедно  Hug Аз днес края на първата част едвам я издържах- направо ми гореше всичко. Втората ме изкефи яко- аз обичам подобни. След това разтегнах стабилно и сега съм като нова  Mr. Green
Относно яйцата- хич не се и кахъри. Първо- хапнала си нещо напълно полезно и второ- такава храна е престъпление да се изхвърли- по- добре в хладилника да престои, отколкото да замине в кофата.

# 546
Хехе , готина дума е снакваш.
И аз тъй чувам ,че се компенсира с ядене ,и на мен ми се ще да ги спра ,но да видим кога  Blush

Иначе и аз съм в застой с кг ,гледам по дрехите ,както казва инструктора  hahaha

# 547
Здравейте! Вчера плувах, днес ще ходя на групова тренировка по степ. Продължавам да въртя въглехидратите. Вече 17 дена станаха. Последните 6-7 дни съм зациклила. За целия период имам -2 см на талия, по 1 см на ханш и бедра. Много зор ми се получават нещата  Confused Но поне до края на месеца ще се храня така. После ще му мисля. Имам проблеми със съня цяло лято. Мислех, че е от жегите, но ето, че се захлади, а продължавам да не мога да спя. Тази нощ имам едва 2 часа дълбок сън. Никакви добавки не пия и нямам идея защо така. Отразява ми се на тренирането, на отслабването, на настроението....  Tired

# 548
Непълноценният сън е нещо изключително неприятно и  се отразява на ежедневието отвратително. Напълно възможно е и от това да си зациклила с намаленията.  Peace
Дано по- бързо си възстановиш хубавото спинкане! Иииииии браво за постигнатото!!!

# 549
Yoya, пробвала ли си с мелатонин?

# 550
Нищо не съм пробвала. Чакам да ми мине, ама много продължи....  Cry

# 551
Тогава пробвай мелатонин. И да не помогне, поне няма да навреди.

Добави и медитация преди лягане. Ако имаш нужда от напътствия, препоръчвам приложението Buddhify.

# 552

SuzzyV - изтощена преди или след като започна двуразовите? И 6 кафета + всичките бърнъри и стимуланти ли? Ако да, може да е опасно за здравето ти  Peace

Ами за сега съм направила една и тя е недостатъчна, за да мога да дам обобщение. 6 кафета + Л-Карнитин с гуарана..

# 553
Благодаря ти, Фея   bouquet С медитацията съм пробвала и заспивам. Проблема е, че след час съм будна, наспана и следват едни 4-5 часа, в които сън не ме лови. Ще прочета повече за мелатонина.
Днес ще комбинирам силова за гърди и рамо с плуване. Дано ме изтощи до такава степен, че да поспя. С храненето я карам по същата схема, но спря да работи  Cry Но ще изкарам поне още 2 седмици така.

# 554
Здравейте ,мацки днес съботно тичане по стълбите и после бях на фитнес ,имам и килими да събирам за пране ,та и вкъщи ще има малко тренировка  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт