Как тренирам - 18 тема

• 48 299
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Фея, може да е модерен балет, знае ли човек  Joy Joy Joy

Аз днес мисля да си почина Simple Smile

# 601
Back & Core, ден 2 с ЕС.
Сравнение с вчера направо не я усетих  Laughing

# 602
СузиLaughing

Ащанга при любимия ми инструктор.

# 603
Аз съм болна от няколко дена на антибиотик , засега спрях да ходя в залата , надявам се до края на седмицата  да се оправя и подновя тренировките  Praynig Praynig Praynig

# 604
Отчитам крака и дупе в залата вчера и нисковъглехидратно хранене. Днес ще плувам, а храната ще е умереновъглехидратна.

# 605
Бриа, бързо възстановяване!

Моят клуб започна тренировки по hot vinyasa. Днес беше първата и ходих. Треньорката не е и на 1/5 толкова добра, колкото Антон, но въпреки това ми беше приятно.

# 606
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Какъв е този режим 90/10/10?

# 607
Какъв е този режим 90/10/10?
90% от калориите са от въглехидрати, 10% - от белтъчини и 10% - от мазнини. С други думи това е хранене, основано на цели, пресни растителни продукти, които преминават минимална топлинна обработка. Рядко се приемат високомазни продукти (ядки) и мазнини (течни или твърди). Ползват се минимални количество подправки.

Повечето спазващи този режим по обясними причини не консумират животински продукти.

Inside Out Barre за днес. Всеки мускул ме боли...

# 608
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Феичка,много благодаря за разяснението.За първи път чувам такъв режим.Меко казано съм изумена.Благодаря.

# 609
Ох,изпуснах ви през изминалата седмица,но бях на сватба на най-добрата ми дружка ми от детството ,ремонтни дейности , и в понеделник подновявам фитнеса.
Поне с храната се справям , даже тортата от сватбата не опитах   Mr. Green

# 610
даже тортата от сватбата не опитах   Mr. Green
Браво на теб! Истински стоик!

Няма друг начин - иска се воля.

Добавям отчет: Джо Дилън + клекове, напади и мъртва тяга с тежести.

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 05:40 от Фея Кръстница

# 611
Отчитам се: късащ нервите мъж = доза Л-карнитин с гуарана+ кафе+ двучасова тренировка. Правех каквото се сетя - напади, подскоци, лицеви. Резултат = спасен живот на мъжа.

# 612
СузиLaughing

Отчитам се с ащанга.

Днешната тренировка, която Антон ни поднесе беше страхотна. Различна, леко странна, но си усещам всички кости и мускули наместени, баш както си трябва.

# 613
Емили. Крака и глутеус. Разцепи ме тази жена просто...

# 614
Емили. Крака и глутеус. Разцепи ме тази жена просто...
Говори ми  Crazy Какво ме чака  Mr. Green Mr. Green

Аз Руми, горна част - имало защо една седмица да събирам психически сили за тази точно тренировка Sad 100 лицеви, 50 от които диамантени и не само ...  ooooh! После си мих лицето под душа наведена, за да не си вдигам ръцете  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт