Нашите кухни-60

• 115 090
  • 863
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
В момента помещението е с паркет, който изглежда в доста добро състояние, но цвета му няма да си пасва с тази комбинация от цветове, а доколкото знам по-светъл не може да се докара  Whistling
Ако е естествен паркет, по-добре го изциклете и го запазете.

Да, такъв е. Но цвета ме притеснява  Sad

# 256
В момента помещението е с паркет, който изглежда в доста добро състояние, но цвета му няма да си пасва с тази комбинация от цветове, а доколкото знам по-светъл не може да се докара  Whistling

Да, такъв е. Но цвета ме притеснява  Sad

Няма ио по-хубаво от естествения паркет! Променете цвета на кухнята. Паркетите от едно време са вечни.

# 257
  • Варна
В момента помещението е с паркет, който изглежда в доста добро състояние, но цвета му няма да си пасва с тази комбинация от цветове, а доколкото знам по-светъл не може да се докара  Whistling
Да, такъв е. Но цвета ме притеснява  Sad

Няма ио по-хубаво от естествения паркет! Променете цвета на кухнята. Паркетите от едно време са вечни.

Искам възможно най-светлите комбинации, какво мислите че ще подхожда на естествения паркет?
https://www.dropbox.com/s/u3a5g7yoehdryqv/Screenshot%202015-07-0 … 11.40.30.png?dl=0

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 13:34 от Alokazia

# 258
  • Някъде на път....
Здравейте.Идвам във вашата тема тъй като ни предстои да правим нова кухня.И веднага въпрос  Embarassed .Харесала съм мивка на Бланко,за вграждане.Някой имали информация къде може да се купи по-изгодно.За София става въпрос.

От фирмата, която ще ти изработи кухнята.  Peace

# 259
Според тази статия може да промениш цвета на паркета.
http://www.ka6tata.com/interior/nastilki/article/1859

# 260
  • София
Здравейте.Идвам във вашата тема тъй като ни предстои да правим нова кухня.И веднага въпрос  Embarassed .Харесала съм мивка на Бланко,за вграждане.Някой имали информация къде може да се купи по-изгодно.За София става въпрос.

От фирмата, която ще ти изработи кухнята.  Peace
Мъжът ми сам ще я сглобява от Икейските модули.

# 261
  • Сф
В герака са най- евтини мивките бланко

# 262
  • София
   bouquet  Но няма тази която харесах.

# 263
Гранитогрес, мрамор, ама студът не е за завиждане. В старото жилище бяхме с гранитогрес на долния етаж, винаги и само с чехли или пантофи. Иначе си е студенко.

# 264
Много ти благодаря! А лесно ли се пробива и с какво?

Ние си купихме същата мивка , много е хубава . Казах на Санитек къде искам да е смесителя , за да ми я изпратят направо пробита , за да не се занимаване , но не мисля , че е сложно и вие да си я направите.

# 265
  • Раковски
Този отвор е добре да го направят от санитек. В къщи трудно става понеже трябва да имате фреза за камъни (или нещо за същия тип материал), отделно от това, ако тръгне човек без опит да пробива и ако му избяга фрезата мивката се наранява.

# 266
Благодаря ви! Ще им кажа да я пробият като я поръчам

# 267
  • София
   bouquet  Но няма тази която харесах.

Ако търсиш гранитна мивка не само там няма да я има. Вносителя на Бланко се излага страшно много последнитре месеци. Имам поръчана мивка за 850.00лв април и още немогат да я доставят. А какви невероятни оправдания ми дават ...
Разгледай мивките на PYRAMIS много са добри и са на прилични цени, а и повечето цветове ги има в наличност

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 21:25 от Magikos

# 268
Добра вечер ,

ние сме почти готови с кухнята без малки детайли тук и там .

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 20:46 от Анонимен

# 269
Контеса, честита кухня!
Интересна ми стана печката, панела с копчетата е отзад, нали? Не съм виждала такава, в чужбина ли живеете?
Имате много шкафове, което е супер практично! Само да попитам защо хладилникът настърча така? Така и така дълбочината на шкафовете по тази стена е по-голяма, не можеше ли да е с дълбочината на хладилника или?

Общи условия

Активация на акаунт