Нашите кухни-60

• 115 080
  • 863
  •   1
Отговори
# 240
Много моля някой да ми отговори смесителят за тази мивка на нея ли ще стои или на стената? Не виждам дупка на самата мивка. http://www.sanitec.bg/basin.html?code=809

# 241
  • Раковски
Вдясно (твое) има чертеж с размерите на мивката, там са показани подготвените отвори които се на обратната страна на мивката, според желанието ви може да се направи отвор за смесител и за дозатор за течен сапун (евнтуално), също така може да не се дупчи и да да се ползва със смесител за стена, но при тази мивка няма да е удобно (между другото ся никой не поставя смесителите на стената). С две думи прави се отвор на показаните места.

# 242
Много ти благодаря! А лесно ли се пробива и с какво?

# 243
  • Раковски
Пробива се лесно ако имаш нужния инструмент, нашата мивка е същата.

# 244
  • София
Здравейте.Идвам във вашата тема тъй като ни предстои да правим нова кухня.И веднага въпрос  Embarassed .Харесала съм мивка на Бланко,за вграждане.Някой имали информация къде може да се купи по-изгодно.За София става въпрос.

# 245
Здравейте,
Предстои ни да правим кухнята, или по-точно кухненски бокс с много ограничени размери Sad
Идвам тук с един въпрос : някой слагал ли е хладилник върху плот? Ако да, можете ли да ми кажете има ли проблеми при такова разположение на хладилника - вентилация, тежест върху плота?
Под хладилника мислех да сложа пералня, но се отказах и реших там да е съдомиялната. Тя дали ще пречи на хладилника по някакъв начин?
Благодаря предарително за помощта ви  Peace

# 246
  • Под Сините камъни
Здравейте,
Предстои ни да правим кухнята, или по-точно кухненски бокс с много ограничени размери Sad
Идвам тук с един въпрос : някой слагал ли е хладилник върху плот? Ако да, можете ли да ми кажете има ли проблеми при такова разположение на хладилника - вентилация, тежест върху плота?
Под хладилника мислех да сложа пералня, но се отказах и реших там да е съдомиялната. Тя дали ще пречи на хладилника по някакъв начин?
Благодаря предарително за помощта ви  Peace
Крем,ама как хладилник върху плот  Shocked.То ще стане много високо.Или имаш предвид малък хладилник с вътрешна камера

# 247
Пепински,
Да имам предвид малък хладилник с вътрешна камера с максимална височина 140 см Simple Smile

# 248
  • Под Сините камъни
Пепински,
Да имам предвид малък хладилник с вътрешна камера с максимална височина 140 см Simple Smile
Ами то пак ще стане високо.Хладилник 140см и плота е почти 1м. и стигаме тавана.
Моята кухня също ще е бокс,2,63х2,05.Кухнята ще е П-образна.От дясно ще е хладилникът,до него ще е пералнята с вградена фурна отгоре.На централното ще са котлоните,а от ляво работен плот с мивката и до нея съдомиалната.Дано съм била полезна

# 249
  • Варна
Здравейте. Отскоро следя темата, предстои ни ремонт и обзавеждане на панелка. Във всекидневната искам на 90% да получа това, най-вече в цветови ефект:
http://interiorendizain.com/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8 … %D0%BB%D0%BE.html
Дали според вас е възможно да се получи в стая с размери 6,40/3,40 или ще стане голяма теснотия?!? Затова залагам и на светлия цвят, да изглежда уютно и "просторно"?

И аз съм се спряла точно на този интериор и по-конкретно на кухнята  Laughing

shadowman, ще пробваме първо с бар плот, не ми се искада се лишавам от него, защото винаги съм страдала от липса на място и недостиг на шкафчета за побиране на всичките боклуци. Горе долу смятам около 2 м да е кухнята с плота, около 2,30 дължина на дивана, и остават почти два метра за маса със столчета. Ако намеря по-къс диван ще вземем такъв, кухнята ми е по-важна от него  Wink
А какво мислите за варианта ламинат в цялата стая, дори и в кухненската част, както е на проекта?!? Дали е удачно, харесва ми как изглежда там, но как ще се поддържа?!?  newsm78 newsm78 newsm78
В момента помещението е с паркет, който изглежда в доста добро състояние, но цвета му няма да си пасва с тази комбинация от цветове, а доколкото знам по-светъл не може да се докара  Whistling

# 250
Благодаря за отговора Simple Smile
Нямаме място за П-образна кухня за съжаление. Пречат ми един прозорец и два комина Simple Smile
Висок ще е, но аз го стигам без проблем Simple Smile
Единствено се питам има ли вариант да се прецака хладилника по този начин.

# 251
  • Под Сините камъни
Благодаря за отговора Simple Smile
Нямаме място за П-образна кухня за съжаление. Пречат ми един прозорец и два комина Simple Smile
Висок ще е, но аз го стигам без проблем Simple Smile
Единствено се питам има ли вариант да се прецака хладилника по този начин.
не вярвам да се прецака.Е явно си височка,а не като мен кинта и двайсет  Mr. Green

# 252
Вдясно (твое) има чертеж с размерите на мивката, там са показани подготвените отвори които се на обратната страна на мивката, според желанието ви може да се направи отвор за смесител и за дозатор за течен сапун (евнтуално), също така може да не се дупчи и да да се ползва със смесител за стена, но при тази мивка няма да е удобно (между другото ся никой не поставя смесителите на стената). С две думи прави се отвор на показаните места.

При поръчка на мивката трябва да потвърдиш, че желаеш дупка за смесите.
От самата фирма ги пробиват.

# 253
Здравейте. Отскоро следя темата, предстои ни ремонт и обзавеждане на панелка. Във всекидневната искам на 90% да получа това, най-вече в цветови ефект:
http://interiorendizain.com/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8 … %D0%BB%D0%BE.html
Дали според вас е възможно да се получи в стая с размери 6,40/3,40 или ще стане голяма теснотия?!? Затова залагам и на светлия цвят, да изглежда уютно и "просторно"?

И аз съм се спряла точно на този интериор и по-конкретно на кухнята  Laughing

shadowman, ще пробваме първо с бар плот, не ми се искада се лишавам от него, защото винаги съм страдала от липса на място и недостиг на шкафчета за побиране на всичките боклуци. Горе долу смятам около 2 м да е кухнята с плота, около 2,30 дължина на дивана, и остават почти два метра за маса със столчета. Ако намеря по-къс диван ще вземем такъв, кухнята ми е по-важна от него  Wink
А какво мислите за варианта ламинат в цялата стая, дори и в кухненската част, както е на проекта?!? Дали е удачно, харесва ми как изглежда там, но как ще се поддържа?!?  newsm78 newsm78 newsm78
В момента помещението е с паркет, който изглежда в доста добро състояние, но цвета му няма да си пасва с тази комбинация от цветове, а доколкото знам по-светъл не може да се докара  Whistling

Ламинатът е доста некачествена настилка, дори и най-скъпият се амортизира. Най-добрият вариант е гранитогрес, гранит, мрамор.....зависи с какъв бюджет разполагаш, ние сме с дъбов паркет, ама там ценит са към 90-100лв на кв.

# 254
Ако е естествен паркет, по-добре го изциклете и го запазете.

Общи условия

Активация на акаунт