Нашите кухни-60

• 114 716
  • 863
  •   1
Отговори
# 525
Най-обикновен ЦИФ не ви ли върши работа?
Явно много зависи от самия материал. Аз съм доволна как се държи ето този http://www.rali-m.com/tops/47981.html  Peace  Въобще не търкам нищо, нито търся специални препарати.
Може да си облекчите бърсането, ако очаквате, че при пържене ще пръска много, да слагате някакво парче зад котлоните.

# 526
  • Раковски
Важно е препарата да не е абразивен.

# 527
Може ли консултация, пак  Wink Дойде време да поръчаме кухнята, избрахме къде, сега съм на вълна мивки.
Искам тази , но пък не ми се дават толкова пари. Вероятно имат аналог на Пирамис или Тека. Какви са вашите отзиви? Помня, че четох тук коментари, откато следя темата, но нямам физическата възможност на преравям темите назад.

# 528
  • Раковски
Подобна мивка на пирамис от серия алазия е около 50-60 лв по-евтина (от другите им серии са по-скъпи), тека евтина такава няма.

цвък
цвък
цвък
цвък
цвък, тази е от екостоун
цвък

В нас сме на санитек.

# 529
  • София
Може ли консултация, пак  Wink Дойде време да поръчаме кухнята, избрахме къде, сега съм на вълна мивки.
Искам тази , но пък не ми се дават толкова пари. Вероятно имат аналог на Пирамис или Тека. Какви са вашите отзиви? Помня, че четох тук коментари, откато следя темата, но нямам физическата възможност на преравям темите назад.

Пирамис ги има и на промоция в момента, а  Teka са доста по-скъпи

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 23:33 от Magikos

# 530
  • Някъде на път....
а къде го намираш?Он-лайн ли?

Да, поръчвам си го он-лайн.  Peace

# 531
  • Бистрица
Аз да питам някой виждал ли е тази мивка на Schock Horizont D-200 или да има мивка с корито(а) с размери 38.7/38/20 см? Интересува ме дали са достатъчно големи коритата, че така с картинка с посочени размери не мога да се ориентирам...

http://www.homelux.bg/product_info.php?products_id=13176
Я виж тук дали няма да си харесаш нещо?
Цък
 Има доста сайтове за композитни мивки, проблът е обаче, че при черната мивка малко трудна е поддръжката - особено ако я монтирате и правите ремонт. Нацвъка ли се с микро прах - край.

# 532
Като сте на тема препарати и чистете... Wink и аз гланца на кухнята бърша само с микрофибърна кърпа.Обаче...имам проблем с чистенето на гърба зад котлоните,който е от плоскостта като плата в кухнята... Blush не знам как точно се води.Та се замазва и стават едни търкала от мазното като пръска  ooooh! и ...от друга теме ме посъветваха да пробвам със спрей за фурни Thinking

Там действам с Меглио  Simple Smile
Иначе поставям една красива стъклена дъска когато готвя, след това бам в съдомиялната или мивката и готово  Peace

# 533
  • Русе
За мивка на двора взех на Лино, доста по-евтини са от бланко, .... Вътре съм със скъпа, но за навън не ми се даваха много пари. Виж техните дали имат такава форма, че аз търсих малка.

# 534
Благодаря! Действително разликата в цените не е голяма.

# 535
Tco03 мерси, вече я поръчах. Нямам намерение да я ползвам по време на ремонт, така че се надявам при ежедневната употреба да нямам проблем...

Може ли някой да ми каже този абсорбатор на Лекскгруб с размер 90 см реално колко големи филтри има?
Шадоу или някой друг ако знае ще съм благодарна да сподели Praynig

Гледам тази снимка дори не знам дали е на 90 сантиметровия и ми се вижда, че поне по 10 см отстрани се губят да не стане, че кутията на абсорбатора е 90 см, а от тях само от 60 см смуче, дано ме разберете ooooh!

# 536
  • Русе
Аз имам 60 см, така е, губи се много място. Аз като правих кухнята обаче не можах да намеря снимка на филтрите и ги видях чак на живо. Много се разочаровах, но за щастие дърпа добре. Де факто на 90 см са мах 60 см, защото на 60 см-я е едно такова парче не повече от 35 см.

# 537
Аз имам 60 см, така е, губи се много място.....

Мерси, веднага се сетих, че вие го имате този модел на 60 см, тайно се надявам на 90 см да има повече смучеща площ.

# 538
  • Русе
То няма кой друг да го има в тази тема Simple Smile. Този от снимката е 90-см-я със сигурност. И аз мислех такъв да слагам, но реших да не губя все пак един шкаф (при макар и голяма кухня). С 3-ка котлони съм, дърпа добре.

# 539
  • Раковски
По мои спомени филтрите на 60 и 90см аспиратора са еднакви по размер.

Общи условия

Активация на акаунт