Нашите кухни-60

• 114 724
  • 863
  •   1
Отговори
# 510
Много благодаря за отговорите на всички ви ,дано го убедя майстора,защото отговора му е-"е ,щом се продават значи трябва да се използва"  Laughing

# 511
  • Раковски
shadowman, как се нарича този вид монтаж на плота, без да се вижда къде са свързани двата плота и без лайсна? И още един въпрос - колко ф-и да кажа да ми направят дупка за аспиратора, за да дърпа добре?
Предварително благодаря.

Аз му казвам на това нещо връзване на плотове без лайстна, за да се научи някой да го прави това нещо доста трябва да си поиграе, правя го 3-4 години вече и мога да кажа, че вече няма значение колко са криви стените и дали ъгъла на стаята е 90 градуса, уроци съм взима от ютуб. Трябва да си избереш аспиратор с Ф150, те са по-мощните, инак дупката на стената трябва да е около F170.

# 512
Трябва да купувам аспиратор каминен тип. Иска ми се да върши работа, но и да не е много скъп....
Купихме скоро този модел, защото ни трябваше бюджетен вариант и мощен. Избрахме го заради 5те години гаранция пред Тека, който също ни хареса...

http://www.tehnomix.bg/pyramis-60-nn1-su-32l

# 513
  • Някъде на път....
здравейте,
какво ще ми препоръчате за вратичките в кухнята-3д модекс или пръскан мдф?

Препоръчвам боядисан МДФ.  Peace

# 514
shadowman, как се нарича този вид монтаж на плота, без да се вижда къде са свързани двата плота и без лайсна? И още един въпрос - колко ф-и да кажа да ми направят дупка за аспиратора, за да дърпа добре?
Предварително благодаря.

Покажи този форум на майстора си . Има и много снимки на които се вижда свързването на плотовете без лайсна.  Не е задължително да са под ъгъл, може и да се използва и при право свързване.

# 515
  • Пловдив
Благодаря Simple Smile
здравейте,
какво ще ми препоръчате за вратичките в кухнята-3д модекс или пръскан мдф?

Препоръчвам боядисан МДФ.  Peace

# 516
  • Варна
Аз ще си купувам кухнята от Икеа, само плота от друго място, защото техните нещо не ми харесват, пък масива ми изглежда сложен за поддръжка. Та издирвам майстор от Варна, който да ми монтира плот купен от Салекс без да има лайсни, по показания от shadowman начин. Ако някой има препоръки, моля пишете на лични.

# 517
Аз ще си купувам кухнята от Икеа, само плота от друго място, защото техните нещо не ми харесват, пък масива ми изглежда сложен за поддръжка. Та издирвам майстор от Варна, който да ми монтира плот купен от Салекс без да има лайсни, по показания от shadowman начин.

Преди няколко месеца ходих в Салекс за да питам за дървен плот, тогава ми казаха, че предлагат тази услуга и не беше скъпа, май около 30 лв. Щом ще купуваш плот от тях дай им точните размери и те ще го направят. Искай майсторите, които монтират кухнята да ти ги вземат... Не помня какъв беше термина за това срещане на плота, но аз им описах технологията на свързване с тези подобни на шайби отдолу и така.

# 518
Аз да питам някой виждал ли е тази мивка на Schock Horizont D-200 или да има мивка с корито(а) с размери 38.7/38/20 см? Интересува ме дали са достатъчно големи коритата, че така с картинка с посочени размери не мога да се ориентирам...

http://www.homelux.bg/product_info.php?products_id=13176

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 09:54 от drago_2008

# 519
  • Пловдив
Бързам да споделя. Най-после си намерих препарат за иноксовите уреди. Взимаха ми здравето. С мокро на петна става, пробвах меглио пак на петна, пробвах мокрите кърпи на лидл универсални тсък, W5 нестава. Накрая една колежка ми препоръча WURTH Спрей за поддръжка на неръждаема стомана. Малко скептично го погледнах че е малко по скъп към 13 лв. Още с първото нанасяне и си казах ааа не по добре 13 лв, отколкото на петна:) Сега още разучавам за как да почистя супер гланца ейййй тея пръсти и от тях няма отърване

# 520
  • Добрич
Ако говориш за гланца на вратичките на кухн.шкафове, аз ги почиствам с този спрей:
http://de-georgo.com/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8/strabilia/
Гледай в долната редица вторият спрей за полиране на мебели, в кафяв флакон - Veloce mobili препарат за полиране на мебели. Много съм доволна, петната и капките се махат много лесно.

# 521
Почиствам гланца с микрофибърна кърпа Фино и препарат за стъкло Фрош.  Simple Smile

# 522
  • Пловдив
Като сте на тема препарати и чистете... Wink и аз гланца на кухнята бърша само с микрофибърна кърпа.Обаче...имам проблем с чистенето на гърба зад котлоните,който е от плоскостта като плата в кухнята... Blush не знам как точно се води.Та се замазва и стават едни търкала от мазното като пръска  ooooh! и ...от друга теме ме посъветваха да пробвам със спрей за фурни Thinking

# 523
  • Някъде на път....
.....Обаче...имам проблем с чистенето на гърба зад котлоните,който е от плоскостта като плата в кухнята... Blush не знам как точно се води.Та се замазва и стават едни търкала от мазното като пръска  ooooh! и ...от друга теме ме посъветваха да пробвам със спрей за фурни Thinking

Аз гърба на кухнята го чистя с този препарат:

# 524
  • Пловдив
а къде го намираш?Он-лайн ли?

Общи условия

Активация на акаунт