Нашите кухни-60

• 114 673
  • 863
  •   1
Отговори
# 615
Пепински, честито, много е хубава. Да си я ползваш с много кулинарни вдъхновения  bouquet

# 616
  • Пловдив
Честито Пепински. Точно такава разцветка плот ми харесва. Би ли споделила на коя марка е и как се води като име. Гърбът обърнат плот лие, или си е гръб.

# 617
  • Под Сините камъни
Честито Пепински. Точно такава разцветка плот ми харесва. Би ли споделила на коя марка е и как се води като име. Гърбът обърнат плот лие, или си е гръб.
Плотът е Меден дъб на Геталит,и гърба си е гръб.Пак същата разцветка

# 618
  • Сф
Супер е, Пепински. Идеално се е получило с плочките. Със здраве да си я ползвате.
От къде са ви вратичките?

# 619
  • Под Сините камъни
Супер е, Пепински. Идеално се е получило с плочките. Със здраве да си я ползвате.
От къде са ви вратичките?
Мираж,вратичките са ПДЧ  Peace Мисля че на Орма беше

# 620
  • Раковски
Може би се води ледено бяло.

# 621
  • Под Сините камъни
ако става въпрос за моите вратички,тц Екрю се води и стои перлена като боя на автомобил

# 622
  • На брега
Пепински, честито! Кухнята ти е бижу! От кога чакам да я видя. Много ги ми харесва, а и цвета се съчетават добре с този на стените! Горните шкафчета на каква височина са от плота? Сещаш се защо питам  Laughing? И аз съм с твоите размери.
m@mmakЪти, и твоята кухня много ми харесва! Имаш много интересен избор на осветителни тела там. Подобно осветление съм виждала предимно в по-интимни помещения и такива за релакс -спални, дневни. Добре изглежда.

# 623
  • Сф
ако става въпрос за моите вратички,тц Екрю се води и стои перлена като боя на автомобил
Че то въобще не си личи, че е ПДЧ, стои много хубаво. От Роси ли е материалът?

# 624
m@mmakЪти, и твоята кухня много ми харесва! Имаш много интересен избор на осветителни тела там. Подобно осветление съм виждала предимно в по-интимни помещения и такива за релакс -спални, дневни. Добре изглежда.
Благодаря ти, беше малко на риск работата дали ще стои добре или не, но имахме варианти да ги сложим другаде. В спалнята също сложихме такъв. И на мен ми хареса как стана.

# 625
  • Под Сините камъни
NovaTema горните шкафчетата са си на стандарт 60см от плота.Нивото на тавана падна,защото е бивша баня и да скрием тръбите на комшиите  Mr. Green
Мираж да от Роси е материалът

# 626
Пепински, Честито!  Hug
Всичко си имаш Simple Smile Дръжките много я отварят  Peace
Да почерпиш  Sunglasses

# 627
Пепински, честита кухня! Много е сладурска, със здраве да си я ползваш и много вкусотии да приготвяш! И нашият плот е същия  Simple Smile Би ли споделила водобранните лайсни от къде са? Днес обикаляхме точно за такива тънки, иноксови, но не успяхме да намерим. Или някой друг ако знае моля да сподели! За София става въпрос.  Praynig

# 628
# 629
  • sofia
shadowman, къде да търся мивка, и какъв материал , гранит, синтетичен гранит или стомана? Съвсем се обърках.

Общи условия

Активация на акаунт